Amacına Uygun Taşınabilir Hdd
-
MarlboroLight bunu yazdı:
-----------------------------
hocam eğer bulabilirsen lacie marka hdd bul bende wardı 160 gb antikky ye sattım yarın teslim ederim muhtemelen disk çok güzel ısınma 0 veri aktarımı problem yaşamazsın ürün mavi bilgisayara geldikten 1 ay sonra aldım arıza takip yaptırdım 1 ayda arıza servisine bile uğramamış ürün memnun kalırsın yani
-----------------------------hocam lacie burda bulabilirsem bakayım yoksa,
PHILIPS alabilirim
-
hacı sana exterminal disk sahibi olarak sölüyorum :D
şindi marka önermiceim fekat özellik dikkat et
7200 rpm olsun = nekadar düşerse veri transfer hızında okadar düşer
usb kablosunu kısa tutmaya bak
ön belleği yüksek olsun
gerisi malum şeler zati
bide usb 2,0 ossun -
western digital i siddetle tavsiye ederim
-
Musket bunu yazdı:
-----------------------------WesternDigital doğrusu.
1TB alabilirsin 220$ gibi bir fiyata.
-----------------------------alabilir misin bilemem :)
10 kilo bide elektrikçi gibi bi ton kabloyla dolaşmak zorunda kalıyosun
al hocam bi buna bak
2,5" 500gb 8mb cache usb 2.0 & firewire arabirim
-
http://www.hepsiburada.com/productDetails.aspx?categoryid=100225&productid=bd97266
7200RPM.
Bir flash disk değil, gerçek bir HDD.
Portable dediğinde, akla ilk WD gelir,
Gelmeli de...
Daha hızlı bir portable olduğunu da sanmam bu arada...
-
unutmadan hoca bazılarında işletim sisteminden başlatma die bi özellik var yani her hangi bi pc ye takıpta bu dalganın içine kurduğun işletim sistemini çalıştırabiliyon güzel bi özellik aklında bulunsun
-
smartdisk hayatta önermem
acayıp ısınıor hdd suan elımde var bıtane 160 lık usb hdd
antalya sıcaklarıyla yasıyor nerdeyse hdd nın sıcaklıqı:S
-
underzero hocam o bahsettigin hardiskin kılıfı yokmudur? bende çekmiş oldugum resimler,videolar için böyle birşey almayı düşünüyorum.
-
yawuz bunu yazdı:
-----------------------------
unutmadan hoca bazılarında işletim sisteminden başlatma die bi özellik var yani her hangi bi pc ye takıpta bu dalganın içine kurduğun işletim sistemini çalıştırabiliyon güzel bi özellik aklında bulunsun
-----------------------------Hepsinde yapılır o.
Ama bana sorarsan doğrusu VirtualMachine kurmak,
Sonra da adamın değil kendi bilgisayarını ordan çalıştırmak...
-
Musket bunu yazdı:
-----------------------------http://www.hepsiburada.com/productDetails.aspx?categoryid=100225&productid=bd97266
7200RPM.
Bir flash disk değil, gerçek bir HDD.
Portable dediğinde, akla ilk WD gelir,
Gelmeli de...
Daha hızlı bir portable olduğunu da sanmam bu arada...
-----------------------------ürüne yapılmış yorum.
"02.08.2008 Sürekli spindown ediyor
Ürün hız olarak gayet iyi ancak kötü bir yanı var ki insanı çileden çıkarıyor.Diski belirli bir süre kullanmadığınızda harddisk duruyor tekrar ulaşmaya çalıştığınızda veya herhangi basit bir işlem yapmaya kalktığınızda (mesela geri dönüşüm kutunuzu boşaltacaksınız ya da yeni bir klasör oluşturdunuz) yaklaşık 10 sn bekliyorsunuz ki spin up etsin.Ufak bir problemmiş gibi duruyor ama sürekli olunca insanın çok canını sıkıyor hele ki acele bir işiniz varsa duvara fırlatasınız geliyor.Ne yazık ki bir çözümü yok.Bu ürün yerine seagate in 1 tb lık ürününü öneririm hem ön belleği daha yüksek hem fiyatı daha düşük bahsettiğim problemin seagate de olduğunu sanmıyorum.Ayrıca üründe açma kapama tuşu da yok bilgisayar kapanınca otomatik kapanıyor belki ama açma kapama tuşu fena olmazdı western digital de hatasını anlamış olmalı ki bir sonraki modelinde bu özelliği eklemiş.Harddisk alacaksanız kesinlikle seagate i öneririm."
çogu iyi güzel diyor ama bu yorum:/