Amatör Fotoğraflarım-Daha Çok Yeniyim..
-
Fcuk bunu yazdı:
-----------------------------
BosphorusPasha bunu yazdı:
Fcuk bunu yazdı:
Helyum bunu yazdı:
2-5 bide en sondaki resim guzelmiş :| aslında hepsi guzel :|
yada ben anlamıyorum :F
-----------------------------:D
Fotolar güzel yalnız halojenleri almayaydın iyiymiş :)
-----------------------------,halojen derken :/
-----------------------------Caminin ordaki ışıklar
http://timsanelektrik.com/resimler/hal2.jpg :)
Bu arada İstanbul da her haliyle poz veriyor ya.
-----------------------------hocam sen projektörlerden bahsediyorsun :D bende diyorum bu halojen kimyada bi terim ne alakası var bununla :D halojem ampulden bahsediyormuşsun anladım tamam çok sağol :)
-
IRET bunu yazdı:
BosphorusPasha bunu yazdı:
irwa bunu yazdı:
len adamın iştahını kesmeyin ,)
ilk diosun hocam bence ilke göre gene ii ,) şahsıma ben beğendim ilerleyen zamanlarda da gelişeceğine eminim ,)
-----------------------------Teşekkürler hocam, inşallah gelişirim daha.. Sanatı seviyorum. :)
-----------------------------ne sanatı hacı, basıyosun çekiyosun, iki çıt çıt bir pıt pıt la sanat olsaydı ohoooo... böyle sanatın içine tükürürüm.
-----------------------------yok hocam çektikçe anlayabiliyorsun, ben müzik ile de ilgilenirim, fotoğraf da fena hoşuma gitti :) hayırlısı bakalım.
-
Haydi Tahribat toplanıp fotograf çekmeye gıdelım ! :)
-
AntiSeptiK bunu yazdı:
Haydi Tahribat toplanıp fotograf çekmeye gıdelım ! :)
-----------------------------gelirim :D
-
hoca, geçen gayrettepe-zincirlikuyu tarafında fotorafı çekilmedik sümüklü çocuklar olduğu duyumunu aldım gidip bi bakın isterseniz "orjinal" pozlar yakalayabilirsiniz
-
gördüğüm kadarıyla siktir et sen bu işi bırak çekme
-
internetten araştır fotoğraf çekme teknikleri diye,bu iş hoşuna gidiyorsa bu tekniklere göre kendini geliştir derim,olacak iş var ;)
-
DJ_Alper bunu yazdı:
gördüğüm kadarıyla siktir et sen bu işi bırak çekme
-----------------------------ulan adamın bütün şevkini isteğini kırarsın yeminle :D
-
Jenk bunu yazdı:
internetten araştır fotoğraf çekme teknikleri diye,bu iş hoşuna gidiyorsa bu tekniklere göre kendini geliştir derim,olacak iş var ;)
-----------------------------indirdim zaten hocam biri yazmıştı forum da o seti indirdim izleyeceğim :)
-
Beğendim yeni olmana rağmen başarılısın..