folder Tahribat.com Forumları
linefolder Eğitim & Ödev & Bilimsel Döküman
linefolder Amerikadayim Dil Okuluna Geldım En Kolay İngilizcemi Nasil Geliştiririm ?

Amerikadayim Dil Okuluna Geldım En Kolay İngilizcemi Nasil Geliştiririm ?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    h2run
    h2run's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Beyler burda aksanlar cok farklı ınsanlar hızlı konustugu ıcın ıster ıstemez anlamıyorsunuz yavas konusursa hersey anlasılıyor ve tabıkıde kelime eksikligi cok bellı edıyor .. sız cumle kuruyorsunuz karsınızdakı anlamıyor .. bu durum oldukca sıkıcı acıkcası .. ne yaparsam ıngılızcem kolay gelişir ve şakır şakır ıngılızce konusurum ? gramer bılmıyorum ilk ondanmı baslamayalım .. ingilizce hakkında bilgisi olan kısıler yazarsa hemen zaman kaybetmeden baslamak ıstıyorum.

- Ben alışılmış şeyleri sevmem, bilirsin.Yaşamaksa ; dilediğim gibi yaşamalıyım, sevmekse; gönlümce sevmeliyim.Kendi elimle yazmalıyım alın yazımı,ölmekse istediğim anda ÖLMELİYİM.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    motka
    motka's avatar
    Erkek

İngilizce hakkında pek bilgim yok ama yaşayarak öğrenirsin bence.

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    h2run
    h2run's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    youshes12 bunu yazdı

İngilizce hakkında pek bilgim yok ama yaşayarak öğrenirsin bence.

Max 6 ay kalıcam bıran once gelişmesını ve en ust sevıyeye cıkmasını ıstıyorum.

- Ben alışılmış şeyleri sevmem, bilirsin.Yaşamaksa ; dilediğim gibi yaşamalıyım, sevmekse; gönlümce sevmeliyim.Kendi elimle yazmalıyım alın yazımı,ölmekse istediğim anda ÖLMELİYİM.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hojucuk
    hojucuk's avatar
    Erkek
    h2run bunu yazdı

Beyler burda aksanlar cok farklı ınsanlar hızlı konustugu ıcın ıster ıstemez anlamıyorsunuz yavas konusursa hersey anlasılıyor ve tabıkıde kelime eksikligi cok bellı edıyor .. sız cumle kuruyorsunuz karsınızdakı anlamıyor .. bu durum oldukca sıkıcı acıkcası .. ne yaparsam ıngılızcem kolay gelişir ve şakır şakır ıngılızce konusurum ? gramer bılmıyorum ilk ondanmı baslamayalım .. ingilizce hakkında bilgisi olan kısıler yazarsa hemen zaman kaybetmeden baslamak ıstıyorum.

dili gelistirmenin en cabuk ve etkili yontemi o dili konusan manita yapip onla yasamak.

C* ya hepsin ya hic..ya TÜRK"sün ya pic!
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Zork.
    torpedo_XL
    torpedo_XL's avatar
    Erkek

Hocam zorlayacan kendini başka çaresi yok. Her işini kendin yapmaya çalış, bol bol insanlarla dialog kurmaya uğraş öyle utanma bilmiyorum diye sakın.

Gramer falan hikaye kaçımız dil ve anlatım dersinde başarılı ki?

Ben geçen sene rusya ya gittiğimde millet doğru düzgün ingilizce bilmiyordu orda 10 günde rusçayı söküyordum neredeyse amk 6 ayda sen şakır şakır konuşursun.

Ama dediğim gibi eğer yanına bi türkçe konuşan daha bulur onla takılırsan sittin sene öğrenemezsin orda dili.

Bilge insanlar konuşurlar çünkü söyleyecek bir şeyleri vardır. Aptal insanlar konuşurlar çünkü bir şey söylemek zorundadırlar. Demokrasi, bir eğitim işidir. Eğitimsiz kitlelerle demokrasiye geçilirse oligarşi olur. Devam edilirse demagoglar türer. Demagoglardan da diktatörler çıkar. --Platon, Devlet                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                         
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ziraatci
    Ziraatci's avatar
    Erkek

bi abi vardı zamanında almanyaya çalışmaya gitmişti neyse döndü bu 10 sen önce falan anlatıyo işte orda bizimkilerle takılıyoduk diyo 6 ay tuz demeyi öğrenemedim dedi tussuz yemek yedim 6 ay diyo :D  sonra bizimkileri bırakmış tek takılmaya başlamış şimdi almanca dersi veriyo millete

sonuç: aç kala kala öğrencen dostum ve tek takıl

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    dyrnade
    dyrnade's avatar
    Erkek
    yoldan birini cevir selam melamben yeni geldm dil ogrenmeye de basla muhabete kimse dovmez korkma hatta adama sor tavssiyeleri var mi die hic bi bilgisi olmasada maksat laf olsun sozcukkleri duy kulagn aliasn bilinc altina yerlessin dil okulundaki hocalarina sor arkadas edin cok sanslisin iyi degerlendir acele etme dil ogrenmek kolay bisi deil 1 hafyada konusasin

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    EdepsizPenguen
    EdepsizPenguen's avatar
    Erkek

gününün çoğu vaktini konuşarak geçirirsen çok rahat 6 ayda bu işi kapararsın ben 2009 amerikaya gittiğimde evim henüz belli olmadığı için kalacak yer ayarlamam gerekti o nedenle belki bi 25-30 tane emlak ofisiyle oturup uzun uzun ev fiyatları üzerinde antlaşmaya çalıştım tek başımaydım son gelecek zmna doğruda bi kız arkadaş edinmiştim kendime, yaklaşık 1.5 ayda onla takıldım ne geliştiyse o zmn gelişti ztn ingilizcem eğer evde tek başına oturur sürekli tek başına takılırsan o ingilizce olduğu gibi kalır o yüzden ne yap et girişken ol farklı konulardan da olsa insanlardan fikir alamk adına onlarla kkonuş merak ettiğin herşeyi önce aklında şöyle bi topla ne sorucam ne sölicem diye sonrada adamını bulduğun zmn hiç çekinmeden git sor dinle, hızlı konuşuyorlarsa yavaş konuşmasını iste onlar için sorun değil böyle şeyler rica ettiğin sürece herşeye olumlu karşılarlar başarılar, bu arada nereye gittin ameirkanın neresindesin

Yüksek Fizik Mühendisi - Optik Sistem Mühendisi
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AllahinOglu
    AllahinOglu's avatar
    Erkek

hacı yanlış yere gitmişin dil öğrenmek için

miami de bi dil okuluna gitçektin veya ingilterede...

ayrıca şakır şakır zor konuşursun

sabancıda koçta okuyan çocuklar bile hızlı konuşamıo

kaç senedir okumalarına rağmen ama yetenek varsa olur

benim gördüğüm kadarıyla dünyada en hızlı ve en güzel konuşmayı başarabilen hollandalılar

o yüzden bianda bül bül gibi şakımak zor...

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KaRaKuLe
    KaRaKuLe's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Hocam ingilizce en iyi ingilizceyi sonradan öğrenen insanlarla öğrenilir. Şöyleki ben polonyaya gittiğimde öncelikl tam bir moron gibiydim sıfır konuşabiliyordum nerdeyse ki ben yıllardır ingilizce eğitimi alıyorum tabi ilk günlerin mallığıydı sanırım sonradan açılıyo insan neyse 2-3 hafta sonra sorunsuz konuşabiliyordum taaaa ki irlandalı ve ingiltereli kızlar gelene kadar abi ana dilleri ingilizce ve tek kelime bile anlayamıyordum kızlara yavaş konuşun demekten iflahım kesilmişti yani ama sen şuan amerikadasın ki onların ingilizcesi daha anlaşılır bir ingilizce o yüzden londra olmadığına şükret ortamlara ak dil okulundaki manitalarla takıl yap işte bişeyler alt yazılı filmler izle kitap oku kas biraz halledersin

Aklın nuru fen kalbin nuru dindir. İkisinin izdivacıyla hakikat tecelli eder.
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Mycity
    Mycity's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Dil dile değmesi lazım hocam sonra şakır şakır konuşursun :D bu gerçek hea hatun yaptığın zaman kendini sürekli zorluycaksın sonra bi bakmışsın aa speak english :))

Bazıları sadece konuşur bazıları ise hayalleri ile dünya'ya yön verir.. Mycity
Toplam Hit: 4075 Toplam Mesaj: 39