Amerikadayim Dil Okuluna Geldım En Kolay İngilizcemi Nasil Geliştiririm ?
-
Valla biz amerika neyim gormedik. İçiden gelecek. Cekinme hep ac agzini konus. Saçmala. Çekinmeden saçmala. Bi gün tutacak. Bu teknikle su gibi konusuyorum.
-
ingilizcesi ana dili olan güzel çirkin farketmeyen bir kız arkadaş bul kendine.
-
sevgili güzel taktik evet.
şöyle birşey de yapabilirsin hocam elinde bir sözlükle; yemek yemeye gittiğinde, otobüse bindiğinde, sokakta yürürken durduk yere uygun insanlarla bildiğin kadarıyla yardır, tıkandığın yerde işini gör, pratikle işin özünü çözersin
-
h2run bunu yazdı
Beyler burda aksanlar cok farklı ınsanlar hızlı konustugu ıcın ıster ıstemez anlamıyorsunuz yavas konusursa hersey anlasılıyor ve tabıkıde kelime eksikligi cok bellı edıyor .. sız cumle kuruyorsunuz karsınızdakı anlamıyor .. bu durum oldukca sıkıcı acıkcası .. ne yaparsam ıngılızcem kolay gelişir ve şakır şakır ıngılızce konusurum ? gramer bılmıyorum ilk ondanmı baslamayalım .. ingilizce hakkında bilgisi olan kısıler yazarsa hemen zaman kaybetmeden baslamak ıstıyorum.
Amerikadaysan önce internette Türklerle konuşmayı bırak , Türkçe konuşan arkadaşlarını unut, sadece İngilizce konuşanlarla beraber ol ,
bi kaç hafta içinde alışırsın ortama , kelime bilgim az demişsin , önce bu sorunu çözmeye çalış , anlmını bilmediğin kelimeyi yavaş söyleselerde anlamazsın zaten
ama en önemli şey Türkçe konuşma , Amerkadayken unut burayı ve Türk arkadaşlarını , buraya geldiğinde biz sana tekrar Türkçe öğretiriz.
-
Türklerle takılma hocam.Bide kelime bilgisi için tavsiyem küçük kelime fişleri oluşturmandır.
Bir tarafına ingilizce diğer tarafına türkçesini yazarsın sonra onları bir torbaya koyarsın.Yavaş yavaş çektikçe öğrenmeye başlarsın.
Bunun deftere yazıp öğrenmeye göre avantajları var.Mesela en basitinden defterde yerini biliyosun ordan aklına geliyor ama burada gerçek bir öğrenme var. -
h2run bunu yazdıyoushes12 bunu yazdı
İngilizce hakkında pek bilgim yok ama yaşayarak öğrenirsin bence.
Max 6 ay kalıcam bıran once gelişmesını ve en ust sevıyeye cıkmasını ıstıyorum.
Hacı calısmazsan 6 ay zaman bile değil geliştirmen için.Ama eğer çalışırsan işte o zaman en üst seviyeye çıkaramasanda bayağı geliştirirsin ama ço ciddi çalışman lazım.
Hayatının bu 6 ayını sadece o dil üzerine yoğunlaştırman lazım.Kim İngilizcede gramer önemli değil diyorsa o ne Türkçeyi ne İngilizceyi biliyordur o kişileri bi kere hiç dinleme.Gramer demek kibar konuşmak falan demek değildir gramer demek bir dili düzgünce konuşmayı öğrenmek,kurallarını öğrenmek demektir.O yüzden sana tavsiyem.Orda kaldığın süre boyunca kendine plan yap.En fazla 7 saat uyu.Gramerine ve okumana çok ağırlık ver.Eğer sadece discoda,sokakda milletle konuşup pratik yaparak İngilizce öğrenmeye çalışırsan 6 ay sonra buraya geldiğinde kapalı çarşıdaki turist kazıklamak için İngilizce konuşmaya çalışan esnafların İngilizcesinden farkın olmaz.
Böyle bir şansın varsa iyi değerlendir. -
www.couchsurfing.org a üye ol. illaki bulunduğun yerde conversation meetings ler filan vardır.Amacı insanları bir ayara getirip konuşturmak.Eğer çekingensen gidersin oraya istediğin kişiyle konuşursun..
-
Kişiğin fırlama bir kişiliktir umarım güzel bir dil öğrenme okuluna kayıt ol bununla beraber dışarıda insanlarla dialog kurmaya çalış sosyal ol yani
-
tavsıyelerınız ıcın tesekkur ederım elimden geldıgınce hepsını uygulamaya calıscam ..
-
Mycity bunu yazdı
Dil dile değmesi lazım hocam sonra şakır şakır konuşursun :D bu gerçek hea hatun yaptığın zaman kendini sürekli zorluycaksın sonra bi bakmışsın aa speak english :))