folder Tahribat.com Forumları
linefolder Eğitim & Ödev & Bilimsel Döküman
linefolder Amerikadayim Dil Okuluna Geldım En Kolay İngilizcemi Nasil Geliştiririm ?

Amerikadayim Dil Okuluna Geldım En Kolay İngilizcemi Nasil Geliştiririm ?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Jilet_Boris
    Jilet_Boris's avatar
    Erkek
    izzmarit bunu yazdı

Demeyeyim diyorum ama Amerikan konsolosluğuna nasıl gideyim, Amerika'ya bilet lazım, Amerika'ya gidiyorum, Amerika'dayım diye dört konu açmışsın. İlk yurtdışına çıkışın heyecanına vereyim diyorum da.. Tamam anladık Amerika'ya gittin.

Dil okuluna gitmişsin orda da 6 ay yaşayacakmışsın biz ne diyelim daha sana. Çalış dolaş.

Adam alt metin veriyo ben sosyal değilim ben sosyal değilim diye, küçük çaplı bi terapi olsun diye açmış belli ki konuyu.

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mürşide
    izzmarit
    izzmarit's avatar
    Dişi
    Section bunu yazdı
    izzmarit bunu yazdı

Demeyeyim diyorum ama Amerikan konsolosluğuna nasıl gideyim, Amerika'ya bilet lazım, Amerika'ya gidiyorum, Amerika'dayım diye dört konu açmışsın. İlk yurtdışına çıkışın heyecanına vereyim diyorum da.. Tamam anladık Amerika'ya gittin.

Dil okuluna gitmişsin orda da 6 ay yaşayacakmışsın biz ne diyelim daha sana. Çalış dolaş.

Adam alt metin veriyo ben sosyal değilim ben sosyal değilim diye, küçük çaplı bi terapi olsun diye açmış belli ki konuyu.

Derslerle boğuşup hiçbir yere kıpırdamayan benim anasayfada Amerika'ya gidicem/gidicem/gidiyorum/gittim konuları gördükçe bozulan sinirlerimin terapi masrafını sana gönderiyorum o zaman :D

sigara değil, balık olan.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Jilet_Boris
    Jilet_Boris's avatar
    Erkek
    izzmarit bunu yazdı
    Section bunu yazdı
    izzmarit bunu yazdı

Derslerle boğuşup hiçbir yere kıpırdamayan benim anasayfada Amerika'ya gidicem/gidicem/gidiyorum/gittim konuları gördükçe bozulan sinirlerimin terapi masrafını sana gönderiyorum o zaman :D

Senin köpeğin olsun yaşlanıncada ben bakacam zaten sana :D

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    efecan123
    efecan123's avatar
    Erkek

Ünlü bir Türk atasözü der ki "Dil dile değmeden öğrenilmez." evet en kolay bu yolda öğrenirsin denedim ve başardım hayatıma bu felsefik bakışla yön verdim :D

Benim evim valizimdir. http://efecetir.info
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    american
    mizahi
    mizahi's avatar
    Erkek
    cordelian bunu yazdı
    mizahi bunu yazdı

Sinemaya, tiyatroya git, seminerlere, konferanslara katil. ille de anadili ingilizce olan birini arama, international da olsa yabancilarla takil.

Eve bitane tv al, amerikada kanallar isitme engelliler icin yayinlarini altyazili veriyor. Tv den altyazi secenegini aktif et, herseyi oyle izle. 

Turklerden uzak dur demiyorum, cunku hakikaten burada birbirinden kacan tek millet biziz. Ama cok vakit gecirme yani bokunu cikarmayin.

Hepsi birkenara eger calismazsan, en fazla gunluk dili cozersin, o da birkac yuz kelimelik bir knowledge olur. Ac kitabi, defteri calis, ve ogrendigin kelimeleri, yapilari ilk firsatta uygulamaya gayret et. Bunlar bizzat tecrubeyle sabittir dostum.

Just let me know when you consider tripping to central Jersey in future.

iyi arkadas olursun

1) eleman sarhos olur arar.Kavga eder arar

2) para ister

3) eger vatandassan rahatsiz eder,nasil aldin banada alalim der.okumaz arastirmaz.kizsa sana takilmaya calisabilir.evlilik falan.Kac kere tanik oldum :)

4) sokakta gorurse takilmak isteyebilir

5) rezil edebilir seni gormemis bir tipse.

6) evine gelmek ister.

7) banada is bulsana der.

3 yildir sokakta gorsem selam vermem.cok rahatim.zaten okumus kendine hayat duzen kurmus hicbir turk 6ayda birkezden fazla kendi toplumuna girmek istemez/denk gelmez bos gezen adam degilse.

dili ogrenmek istiorsan turkce dusunmeyi unutup o dilin gramerine uygun sekilde dusunce ve fikirlerini aktarma tarzini degistireceksin.nokta.

dostum, o turden insanlari arkadas edinme sen de. benim burada bir yigin turk arkadasim var, onlarin bana yardimi dokunur, benim de onlara. manyak gibi turklerden kacanlara ve yukarida saydigin karaktere sahip kimselere ben de selam vermiyorum. 

All I need is a possibility.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    literatur
    literatur's avatar
    Erkek
    kararti bunu yazdı

Başlığa bakılırsa en kolay Türkçe'nide biraz geliştirmelisin bence :)

Dahi anlamindaki -de'leri ayri yazmak gibi mesela. literatur tarafından 18/Tem/13 15:02 tarihinde düzenlenmiştir
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    iQsuz
    iQsuz's avatar
    Erkek
    izzmarit bunu yazdı

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cordelian
    cordelian's avatar
    Banlanmış Üye
    Homo
    mizahi bunu yazdı
    cordelian bunu yazdı
    mizahi bunu yazdı

Sinemaya, tiyatroya git, seminerlere, konferanslara katil. ille de anadili ingilizce olan birini arama, international da olsa yabancilarla takil.

Eve bitane tv al, amerikada kanallar isitme engelliler icin yayinlarini altyazili veriyor. Tv den altyazi secenegini aktif et, herseyi oyle izle. 

Turklerden uzak dur demiyorum, cunku hakikaten burada birbirinden kacan tek millet biziz. Ama cok vakit gecirme yani bokunu cikarmayin.

Hepsi birkenara eger calismazsan, en fazla gunluk dili cozersin, o da birkac yuz kelimelik bir knowledge olur. Ac kitabi, defteri calis, ve ogrendigin kelimeleri, yapilari ilk firsatta uygulamaya gayret et. Bunlar bizzat tecrubeyle sabittir dostum.

Just let me know when you consider tripping to central Jersey in future.

iyi arkadas olursun

1) eleman sarhos olur arar.Kavga eder arar

2) para ister

3) eger vatandassan rahatsiz eder,nasil aldin banada alalim der.okumaz arastirmaz.kizsa sana takilmaya calisabilir.evlilik falan.Kac kere tanik oldum :)

4) sokakta gorurse takilmak isteyebilir

5) rezil edebilir seni gormemis bir tipse.

6) evine gelmek ister.

7) banada is bulsana der.

3 yildir sokakta gorsem selam vermem.cok rahatim.zaten okumus kendine hayat duzen kurmus hicbir turk 6ayda birkezden fazla kendi toplumuna girmek istemez/denk gelmez bos gezen adam degilse.

dili ogrenmek istiorsan turkce dusunmeyi unutup o dilin gramerine uygun sekilde dusunce ve fikirlerini aktarma tarzini degistireceksin.nokta.

dostum, o turden insanlari arkadas edinme sen de. benim burada bir yigin turk arkadasim var, onlarin bana yardimi dokunur, benim de onlara. manyak gibi turklerden kacanlara ve yukarida saydigin karaktere sahip kimselere ben de selam vermiyorum. 

sansliymissin hocam,kuzey amerikada birden fazla 'beyaz' turke(akli basinda,karakter sahibi) rastlamadim biturlu zor :) 

Toplam Hit: 4077 Toplam Mesaj: 39