Amerikan Özel Kuvvetlerine Baglı Anti Terör Timi İçin Yapılmış Bıçak İhtiyaçtan Ötürü Satılık...
-

Ürün Tasarım Ödülü Almış bi bıçak amerikan malıdır sıfırdır tekbir kez dahi kulanılmamış olup bi hafta önce alınmıştır ailemin baskısı yüzünden satıyorum Fiyatı: 30 liradır. Aldıgım Paraya Satıyorum
LÜTFEN ARKADAŞLAR GELİP ELİMDE ŞU VAR BU VAR DEYİP KONU ALTINA YAZMAYIN SATACAGINIZ Bİ ÜRÜN VARSA LÜTFEN BAŞKA Bİ KONU AÇIN VE BU BIÇAK HAKKINDA SORACAGINIZ HER TÜRLÜ SORUYU ÖZELDEN SORABİLİRSİNİZ -
ürün güzel özel bişiye benzio fiyatta ga<yet normal
-
hocam bıçağın uzunluğu falan nedir. güzel aletmiş.
-
hocam okul önlerindeki rambo gibisin:P zippo çakmak, dvd seti, Amerikan Özel Kuvvetlerine Baglı Anti Terör Timi İçin Yapılmış Bıçak, daha neler çıkacak kim bilir :P
hayırlı satışlar
-
Bıçak gerçekten güzel ama kullanmıyorum :| Any abiye yardım edin hayırlı satışlar...
-
HoLyZone bunu yazdı:
-----------------------------hocam okul önlerindeki rambo gibisin:P zippo çakmak, dvd seti, Amerikan Özel Kuvvetlerine Baglı Anti Terör Timi İçin Yapılmış Bıçak, daha neler çıkacak kim bilir :P
hayırlı satışlar
-----------------------------İnsan Çalışmayınca bide 400 lira borcu olunca her bi boku yapıyor
-
aga bu cepde durduğu gibi durmaz amann amannn
-
karaconda bunu yazdı:
-----------------------------
küçük bıçak öle rambo bıçagı deil:)
-
Geçen öğrencilerden birinin elinde gördüm, enteresan bi yapısı var, güzel alet...
-
EntelKoylu bunu yazdı:
karaconda bunu yazdı:
olsun küçük müçük şekil bişe... insan bi yere saplamak ister bunu x)
-
karaconda bunu yazdı:
EntelKoylu bunu yazdı:
karaconda bunu yazdı:
olsun küçük müçük şekil bişe... insan bi yere saplamak ister bunu x)
Dedigim gibi ihtiyaçtan ötürü tüm herşeyimi satmaya başladım :S 3 yıllık dvd arşivlerim vs herşeyi satıyorum:S
Toplam Hit: 10171 Toplam Mesaj: 45