Amerikan Özel Kuvvetlerine Baglı Anti Terör Timi İçin Yapılmış Bıçak İhtiyaçtan Ötürü Satılık...
-
Abi iyi satışlar...
Param olsaydı alırdım bir kaç yerde bu aletden yada buna benzer aletlerden gördüm hoşuma gitmişti.
-

AMERİKAN ÜRETİMİU.S.A. SABER COLUMBİA ÖZEL YAY MEKANİZMALI YARASA DİZAYNLI ÇAKIKAPALI BOYUT 10 CM.AÇIK BOYUT 17 CM.ORJİNAL KILIFI VE KUTUSU YOKTUR. ANCAK YANINDA NORMAL BİR KILIF HEDİYE OLARAK GÖNDERİLECEKTİR.TİTANYUM KAPLAMALI SİYAH RENKLİDİRHİÇ BİR YERDE BULAMAYACAĞINIZ ÖZEL TARZDA AÇMA KAPAMA YAYLI BİR ÇAKIDIRKESKİN VE SİVRİ UÇLUPASLANMAZ ÖZEL ÇELİKTEN İMAL EDİLMİŞTİRCEP KLİPSİ MEVCUTTUR.AVDA DAĞDA BAYIRDA YABANDA SÜREKLİ YANINIZDA OLACAK MÜKEMMEL BİR ÇAKIDIR.ASLA VAZGEÇEMEYECEKSİNİZ. -
gercekten u.s.a yapımı ise 25 tl almak istiyorum kabul edersen ödeme bilgilerini p.m at.
-
fastottoman bunu yazdı:
-----------------------------
gercekten u.s.a yapımı ise 25 tl almak istiyorum kabul edersen ödeme bilgilerini p.m at.
hocam 30 liraya aldım o yuzden altına satmıyorum abi kusura bakma geçen hafta bi bıçak vardı onu sattım forumdan 15 liraya üstünü tamamlayıp bunu aldım 30 liraya o yuzden aşagısı olmaz
-
dayı vala para olsa direk alırdım ama meteliğe kurşun atıyom bekle diyecem ama acil lazım sana :D
-
Ürün satılmıştır. Saolun Teşekkür ederim
-
hoca odeme nasıl olucak ?
-
eft yap guzel oluo(=
-
ugur0 bunu yazdı:
eft yap guzel oluo(=
sattıldı dedim ya