Amerikan Özel Kuvvetlerine Baglı Anti Terör Timi İçin Yapılmış Bıçak İhtiyaçtan Ötürü Satılık...
-
Öncelikle Hayırlı Satışlar Umarım Satarsın... Satışına Bişi Demiyorum Fakat Alışn accaip Pahalı Olmuş Hacım :S Aynsı Bende var 10 ytl'e Aldım hem askeri rengi :) U.S.A Columbia

-
tarikat sapıı nerden aldın hoca ? banada lazım bu aletten bana satabilirmisin
-
Dealextremde aynısı ve değişik modelleri var.Bitane aldım ben geldi hatta ilk açarken elimi kestim :D
Çok sağlam bir yapısı var.Yanlış hatırlamıyorsam 7 $ dı
-
Lathedarkman bunu yazdı:
-----------------------------
tarikat sapıı nerden aldın hoca ? banada lazım bu aletten bana satabilirmisin
-----------------------------Adana'da var hojam :) yollarım sana ;) pm at msn'ni bırak ;)
-
Kimse yanlış anlamasın kusura bakmasın ama tbt de milleti kazıklamaya çalışanlara uyuz oluyorum.Birisi tutmuş 10 liralık beysbol sopasını 35 liraya çakmaya kalkar.Birisi tutar çin malı bıçakları amerikanın bilmem ne şeyi için özel üretim diye 30 liray çakmaya kalkar bide derler ya
30 liraya aldım alış fiyatına satıyorum...
Yalanıncının a.q larmı
-
yalancıyı sikmiolar ya a.q :) milleti kazıklama hoja nese hayırlı işler bol satışlar swordfish abim seviorum seni ;)
-
swordfish bunu yazdı:
-----------------------------Kimse yanlış anlamasın kusura bakmasın ama tbt de milleti kazıklamaya çalışanlara uyuz oluyorum.Birisi tutmuş 10 liralık beysbol sopasını 35 liraya çakmaya kalkar.Birisi tutar çin malı bıçakları amerikanın bilmem ne şeyi için özel üretim diye 30 liray çakmaya kalkar bide derler ya
Yalanıncının a.q larmı
-----------------------------aynen hocam nedense hep ORGİNAL © Şeyler bunların eline geçiyo çin malı oldunu iddaa etmiştim ama üzerrinde damgası varmış zmququhayq:D
-
burada kalkıp bana çamur atan arkadaşlara sesleniyorum araştırmadan etmeden çamura yatmayın 10 liradan alıcaksan sana para yolluyum banada al 3 5 kuruşun lafını yapmam ayrıca metalini istiyorum kimseyide kazıklamaya çalışmam beni tanıyan tanır 5 yıllık forumda bi geçmişim var 200 dvdyi kim boş dvd fiyatına satar ben tahribat ailesi için bunu yaptım ve sattım bunları bilmeden etmeden çamur atmayın 7 dolara aldım diyorsun 7 dolara aldıgın bıçak eve gelene kadar kaç paraya sana patladı
-
kargo parası vermiyorsun siteden alışveriş yaptığında özelliğide bu, kargo ücretli olsa cinden buraya adam ufak tefek şeyler sipariş edermi ; )
-
swordfish bunu yazdı:
-----------------------------Kimse yanlış anlamasın kusura bakmasın ama tbt de milleti kazıklamaya çalışanlara uyuz oluyorum.Birisi tutmuş 10 liralık beysbol sopasını 35 liraya çakmaya kalkar.Birisi tutar çin malı bıçakları amerikanın bilmem ne şeyi için özel üretim diye 30 liray çakmaya kalkar bide derler ya
Yalanıncının a.q larmı
-----------------------------
Özkan hocam fazlaya satar ucuza satar bu satıcıyla alıcı arasında bunun adı ticarettir ama bilmeden etmeden bok atma ayıp