folder Tahribat.com Forumları
linefolder İş - Güç, E-Ticaret, Alışveriş
linefolder Amerikan Özel Kuvvetlerine Baglı Anti Terör Timi İçin Yapılmış Bıçak İhtiyaçtan Ötürü Satılık...

Amerikan Özel Kuvvetlerine Baglı Anti Terör Timi İçin Yapılmış Bıçak İhtiyaçtan Ötürü Satılık...

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tariqat_Sapiii
    Tariqat_Sapiii's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Öncelikle Hayırlı Satışlar Umarım Satarsın... Satışına Bişi Demiyorum Fakat Alışn accaip Pahalı Olmuş Hacım :S Aynsı Bende var 10 ytl'e Aldım hem askeri rengi :) U.S.A Columbia

Evli,Mutlu,Çocuklu (H) 70 Milyonda 1... Yapıcak Bişi Yok !
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Lathedarkman
    Lathedarkman's avatar
    Erkek
    tarikat sapıı nerden aldın hoca ? banada lazım bu aletten bana satabilirmisin
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    swordfish
    swordfish's avatar
    Erkek

Dealextremde aynısı ve değişik modelleri var.Bitane aldım ben geldi hatta ilk açarken elimi kestim :D

Çok sağlam bir yapısı var.Yanlış hatırlamıyorsam 7 $ dı

Eskişehirin göbeğinde tecavüze uğrayan Rapci gençler : http://www.youtube.com/watch?v=248MKazGlpo&feature=plcp
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tariqat_Sapiii
    Tariqat_Sapiii's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Lathedarkman bunu yazdı:
    -----------------------------
    tarikat sapıı nerden aldın hoca ? banada lazım bu aletten bana satabilirmisin

Adana'da var hojam :) yollarım sana ;) pm at msn'ni bırak ;)

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    swordfish
    swordfish's avatar
    Erkek

Kimse yanlış anlamasın kusura bakmasın ama tbt de milleti kazıklamaya çalışanlara uyuz oluyorum.Birisi tutmuş 10 liralık beysbol sopasını 35 liraya çakmaya kalkar.Birisi tutar çin malı bıçakları amerikanın bilmem ne şeyi için özel üretim diye 30 liray çakmaya kalkar bide derler ya

30 liraya aldım alış fiyatına satıyorum...

Yalanıncının a.q larmı

Eskişehirin göbeğinde tecavüze uğrayan Rapci gençler : http://www.youtube.com/watch?v=248MKazGlpo&feature=plcp
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tariqat_Sapiii
    Tariqat_Sapiii's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    yalancıyı sikmiolar ya a.q :) milleti kazıklama hoja nese hayırlı işler bol satışlar swordfish abim seviorum seni ;)

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ONEMINUTE
    ONEMINUTE's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

swordfish bunu yazdı:

Kimse yanlış anlamasın kusura bakmasın ama tbt de milleti kazıklamaya çalışanlara uyuz oluyorum.Birisi tutmuş 10 liralık beysbol sopasını 35 liraya çakmaya kalkar.Birisi tutar çin malı bıçakları amerikanın bilmem ne şeyi için özel üretim diye 30 liray çakmaya kalkar bide derler ya

Yalanıncının a.q larmı

aynen hocam nedense hep ORGİNAL ©  Şeyler bunların eline geçiyo çin malı oldunu iddaa etmiştim ama  üzerrinde damgası varmış zmququhayq:D

;ATATÜRK"ÜN FEDAİ ORDUSU {AFO}; # ATATÜRK Öldümüki? Atatürkçüler Ölsün... #
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    EntelKoylu
    EntelKoylu's avatar
    Erkek
    burada kalkıp bana çamur atan arkadaşlara sesleniyorum araştırmadan etmeden çamura yatmayın 10 liradan alıcaksan sana para yolluyum banada al 3 5 kuruşun lafını yapmam ayrıca metalini istiyorum kimseyide kazıklamaya çalışmam beni tanıyan tanır 5 yıllık forumda bi geçmişim var 200 dvdyi kim boş dvd fiyatına satar ben tahribat ailesi için bunu yaptım ve sattım bunları bilmeden etmeden çamur atmayın 7 dolara aldım diyorsun 7 dolara aldıgın bıçak eve gelene kadar kaç paraya sana patladı

ANDY // Burası mezopotamya, küresel oyunun bumerang cehennemi. Tanrı bile dünya düzeni için peygamberlerini hep buraya göndermiş. Çünkü burası aslında yeryüzü cennetiymiş. Daha Fazla Bilgi İçin Profilimi İnceleyiniz...
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ONEMINUTE
    ONEMINUTE's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    kargo parası vermiyorsun siteden alışveriş yaptığında özelliğide bu, kargo ücretli olsa cinden buraya adam ufak tefek şeyler sipariş edermi ; )

;ATATÜRK"ÜN FEDAİ ORDUSU {AFO}; # ATATÜRK Öldümüki? Atatürkçüler Ölsün... #
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    EntelKoylu
    EntelKoylu's avatar
    Erkek
    swordfish bunu yazdı:

Yalanıncının a.q larmı

Özkan hocam fazlaya satar ucuza satar bu satıcıyla alıcı arasında bunun adı ticarettir ama bilmeden etmeden bok atma ayıp

ANDY // Burası mezopotamya, küresel oyunun bumerang cehennemi. Tanrı bile dünya düzeni için peygamberlerini hep buraya göndermiş. Çünkü burası aslında yeryüzü cennetiymiş. Daha Fazla Bilgi İçin Profilimi İnceleyiniz...
Toplam Hit: 10176 Toplam Mesaj: 45