Amerikanın Gözünde Ortadoğu Ülkesi Miyiz?
-
thy doğrulamış
İstanbul Atatürk Havalimanı çıkışlı ABD varışlı seferlerimizde geçerli olmak üzere, cep telefonu veya akıllı telefondan daha büyük elektronik cihazların uçak altı kargo bölümünde taşınması konusunda ilgili otoritelerce karar alınmıştır. Medikal cihazların hariç tutulduğu uygulama kapsamında elektronik eşyalar uçak altı kargo bölümünde taşınabilmektedir
Yasak şu havayollarından direkt uçuşla ABD'ye giden yolcuları kapsıyor: Kahire, Amman, Kuveyt, Kazablanka, Doha, Riyad, Cidde, Abu Dabi, Dubai ve İstanbul
http://aljazeera.com.tr/haber/abdye-ucuslarda-elektronik-cihaz-yasagi
-
İstanbul Etiler, Nişantaşı hariç ortadoğuluyuz. Başkente bakın bile demiyorum.
-
ortadoğuyuz bence hatta ortadoğudan beter olabiliriz
-
O kadar Suriyeliyi ülkeye soktuk ne gözle bakmalarını bekliyordunuz ki ?
-
samaccc bunu yazdı
Herhangi bir ilçe merkezine in 30 dk yürü .
Kendin karar ver.
-
keşke ortadoğulu olabilsek amk
ortadoğuda kimler var?
araplar, acemler, yahudiler, türkler, kürtler vs vs
avrupalı veya diğer anglosakson milletler için;
araplar - binbir gece masallarıdır, giza piramitleridir, petroldür, deveyle gezen adamlardır, baharatlı mutfaktır
acemler - halıdır, ruj süren peçeli kadındır, şiirdir etc
peki türkler?
yahşi batı filminde osmanlının son döneminde amerikan başkanı garfiyıld bile ''sizin memlekette deve var mı'' diye soruyordu. hatırladınız mı?
hahhhh o bakış açısı hiç bir zman değişmedi. çünkü sen ona göre (ki haklılık payı da yok değil)
cahil, bilgiye ve teknolojiye kör, sığ bir insan kalabalığısın. sen pazarsın onun için, müşterisin. başka bişey değil
bu yüzden, ortadoğu ülkesi olarak gördüklerine şükredin derim...
çünkü yurtdışına çıkınca daha iyi anlayacaksınız ki türkiye pasaportuna sahip vatandaşlara;
orta afrikada ki sikik muz cumhuriyetleri vatandaşları gibi davranıyorlar.
üzülüyor muyum?
gram üzülmüyorum. çünkü bu toplum; 2000 yılına kadar ki birikimini son 15 yılda sikip attı.
bilgi ve kültürünü bu kadar siken milleti eninde sonunda konum itibarı ile sikerler...
-
ya gram zekası olmayan ırak bize savaş açtı diye düşünen bir halka karşı ben niye kendimi ütopik bir film karakteri gibi lanse etmeye çalışayım ki
herkes işine gücüne baksın
paranın milleti yoktur diyip gidiyorum
-
Zayen 3. dünya ülkesiyiz,
-
uzak doğu olsak ne yazar bu abd nin piçliğinden birşey kaybettirmez tıpkı diğer ab ülkeleri gibi
-