Ana Kartı Çeşmede Yıkadım
-
bu yağ çözler falan varya. geçmeyen kurumuş iyice fana falan yapışmış tozlar için kullanın tavsiye ederim :D
bir kaba su koyun. bolcada bu yağ çözlerden dökün. fan falan tertemiz olur mis gibi.
-
neden bilmiyorum ama çeşme diyince aklıma musluktan önce yer ismi gibi algıladım. tatil yöresi falanda olunca anakartla denize girdi tarzında geyik konusu olarak bir önyargı ile girmedim değil konuya.
bu arada bence o kartın calıscagı varsada artık çalışmaz gibi duruyor :D
-
sittinsene bunu yazdı:
-----------------------------
Sakın denemeyin artık tecrübeye sabit hiçbir sekilde çalışmadı onceden açma tuşuna basınca fan bir tur atıyordu şimdi hiç tepki yok Ayrıca yikarken bios pilini sokmuştum kisadevre yapmasın diyerek acaba işlemcimi arizali?
-----------------------------benzer sorunu ben yaşamıştım bir ara. işlemci yerine tam oturmuyor olabilir dikkat et bi oaraya. daha sonra işlemci fanını sağlam oturt ve termal macunu temizleyip yenisini sür. çalışabilir. teknik servisteyken geliyodu böyle şeyler.
-
yaktın boardı hayırlı olsun yenısı
edıt yanmamısda olabılır acele etme bekle biraz kendini korumaya almıştır belki cunku bu tip fabrikasyon malzemlerin uzerine ince bir kat polyester atılır bu tarz durumları oneleyebilmek için
-
bulaşık makinesine atmalıydın, işlem bittiğinde selilozik tinerle fırçalayarak yıkamalı ve fön makinesiyle kurutmalıydın. anakartın gitmiş.
-
çeşme deyince köy çeşmesi gibi bi yer geldi aklıma kuyuya falan attı diye düşündüm..
yakmışsın anakartı sanırım iyi kurutmadın. yenisini alirsin bişi olmaz.
-
hacı anakart asus mu benimde geçen pc aynı şekilde oldu ben attım gitti 1 sn çalışıp kapaniyodu
-
geçmiş olsun üstüne bi bardak soğuk su iç :-)
-
Tnrsk bunu yazdı:
hacı anakart asus mu benimde geçen pc aynı şekilde oldu ben attım gitti 1 sn çalışıp kapaniyodu
Evet hacı asus anakart demekki bu modeller ailece öyle anakart nalları dikti galiba aynen dediğin gibi yapıyordu -
üüfff ne çok bilmiş varmış... hiç bir şeyde olmaz toz bağlamış anakart yıkanır ve saç kurutma makinası ile kurutulur...