folder Tahribat.com Forumları
linefolder Donanım & Driver
linefolder Ana Kartı Çeşmede Yıkadım

Ana Kartı Çeşmede Yıkadım

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    pcdoktor636
    pcdoktor636's avatar
    Erkek

bu yağ çözler falan varya. geçmeyen kurumuş iyice fana falan yapışmış tozlar için kullanın tavsiye ederim :D

bir kaba su koyun. bolcada bu yağ çözlerden dökün. fan falan tertemiz olur mis gibi. 

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FCN
    FCN's avatar
    Erkek

neden bilmiyorum ama çeşme diyince aklıma musluktan önce yer ismi gibi algıladım. tatil yöresi falanda olunca anakartla denize girdi tarzında geyik konusu olarak bir önyargı ile girmedim değil konuya. 

bu arada bence o kartın calıscagı varsada artık çalışmaz gibi duruyor :D 

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    interfector
    interfector's avatar
    Homo

sittinsene bunu yazdı:
    -----------------------------
    Sakın denemeyin artık tecrübeye sabit hiçbir sekilde çalışmadı onceden açma tuşuna basınca fan bir tur atıyordu şimdi hiç tepki yok Ayrıca yikarken bios pilini sokmuştum kisadevre yapmasın diyerek acaba işlemcimi arizali?

benzer sorunu ben yaşamıştım bir ara. işlemci yerine tam oturmuyor olabilir dikkat et bi oaraya. daha sonra işlemci fanını sağlam oturt ve termal macunu temizleyip yenisini sür. çalışabilir. teknik servisteyken geliyodu böyle şeyler.

Aldanma insanların samimiyetine, menfaatleri için gelirler vecde, vaad etmeseydi allah cenneti, ona bile etmezlerdi secde..
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ayhun
    ayhun's avatar
    Erkek

yaktın boardı hayırlı olsun yenısı

edıt yanmamısda olabılır acele etme bekle biraz kendini korumaya almıştır belki cunku bu tip fabrikasyon malzemlerin uzerine ince bir kat polyester atılır bu tarz durumları oneleyebilmek için 

delimiyim ben?
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RETRET
    RETRET's avatar
    Erkek

bulaşık makinesine atmalıydın, işlem bittiğinde selilozik tinerle fırçalayarak yıkamalı ve fön makinesiyle kurutmalıydın. anakartın gitmiş.

ulan hepiniz yaşlanmışlınız size inat ben yaşlanmayacam saç da ektirecem pilates de yapacam, götümü yiyin.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    anarsistherif
    anarsistherif's avatar
    Erkek

çeşme deyince köy çeşmesi gibi bi yer geldi aklıma kuyuya falan attı diye düşündüm..

yakmışsın anakartı sanırım iyi kurutmadın. yenisini alirsin bişi olmaz. 

=)
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tnrsk
    Tnrsk's avatar
    Erkek
    hacı anakart asus mu benimde geçen pc aynı şekilde oldu ben attım gitti 1 sn çalışıp kapaniyodu

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tolgaStain
    tolgaStain's avatar
    Erkek

geçmiş olsun üstüne bi bardak soğuk su iç :-)

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sittinsene
    sittinsene's avatar
    Erkek
    Tnrsk bunu yazdı:
    hacı anakart asus mu benimde geçen pc aynı şekilde oldu ben attım gitti 1 sn çalışıp kapaniyodu
    Evet hacı asus anakart demekki bu modeller ailece öyle anakart nalları dikti galiba aynen dediğin gibi yapıyordu

VERENDE..."O" ALANDA..."O" NEDİR SENDEN GİDECEK?,TELAŞINI GÖRENDE "CAN" SENİN ZANNEDECEK!!!
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    karakutu
    karakutu's avatar
    Erkek

üüfff ne çok bilmiş varmış...  hiç bir şeyde olmaz toz bağlamış anakart yıkanır ve saç kurutma makinası ile kurutulur... 

Mevzu derin | Papikolas Planet
Toplam Hit: 5509 Toplam Mesaj: 50