Ana Kartı Çeşmede Yıkadım
-
Programmer bunu yazdı:
-----------------------------bak hocam sana söyle açıklayayım benim adım Programmer beni tahribatta herkez bilir eminim sende biliyosundur ama MANYAKMISIN BE ADAM BU KADARINI BEN BİLE YAPMAMMMMMM
-----------------------------
bu adam kim ilk defa görüyorum .p -
SPY-CX5 bunu yazdı:
-----------------------------DarkSkull bunu yazdı:
-----------------------------sittinsene çalışmaz o artık.
-----------------------------Bir konuya iyice hakim olmadan yorum yapmanız yok mu...
En az 10 tane anakart yakamışlığım var.
-----------------------------1.si nickiyle alakalı espri amaçlı yazdım. 2.si önemli olan yıkamak değil bilip bilmeden yıkamak. Pilini çıkarttıktan ve iyice kuruttuktan sonra birşey olmayacağını biliyorum. Konuya hakim olmasam suya düşen telefonumu direkt çöpe atardım. Ayrıca tozu çıkarmak için o kadar uğraşmaya gerek yok güzel bir kompressör anakartı sıfır gibi yapıyor.
-
tiner en iyi cozumdurr
-
ooohh saatler olsun
-
direkt güneş ışığına koyma oda sıcaklığında dursun 1-2 gün sonra 1-2 gün de pirinç dolu bi kaba koy, yani artık 10 kilo felan gider heralde pirinç :)
-
Rengini soylememissiniz beyazlarla mi yikadiniz renlilerle mi leke varmiydi camasir suyunda biraz bekletin ama cok degil sonra curur dokulur beklettikten sonra camasir makinasinda normal deterjanla yikamalisiniz lekesi varsa hic kalmaz murekkep lekesi varsa arielin leke cikarisici kullanabilirsiniz canim beyazlarda ben cok memnunum murekkep lekesi dahil cikiyor bir de renk karmasisindan tereddut ettiginiz ana kartiniz varsa yarisi beyaz yarisi lacivert mesela onlarida renk koruyucu kumas kullaniyorum izi wash marka bunun icin mendiller de satiliyor ,evinizde arielin toz olanindan varsa onu ilik suda iyice eritip ana kartinizi sabaha kadar bastirin sonra makinada deterjan gozune biraz toz ekleyin iyi sonuc alacaksiniz deterjan olarak bingo da kotu degil diger pc parcalariniz icin makinanin icine beyaz sabun da koyabilirsiniz bir kup sabun hepsini piri piril yapacaktir.
-
Geç kalınmış bir cevap ama yinede yazayım ben kulaktan dolma bilgiyi;
Suya düşen teknolojik aletleri pirin içine gömmek gerekirmiş, akabinde iyi geliyormuş. (Ayıklanmış yada ayıklanmamış farkeder mi bilmem .o )
-
3 -4 gün güneşe bırak.. çalışır.. olmadı fırınlama yaparsın.
-
blackseaboy28 bunu yazdı:
-----------------------------bi an konuyu asiminnesli açtı mı diye bakmadım değil.
-----------------------------