folder Tahribat.com Forumları
linefolder Donanım & Driver
linefolder Ana Kartı Çeşmede Yıkadım

Ana Kartı Çeşmede Yıkadım

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Dos_Attach
    Dos_Attach's avatar
    Erkek

Programmer bunu yazdı:
    -----------------------------

bak hocam sana  söyle  açıklayayım benim adım Programmer beni tahribatta  herkez bilir eminim sende  biliyosundur ama MANYAKMISIN BE ADAM BU KADARINI BEN BİLE  YAPMAMMMMMM

bu adam kim ilk defa görüyorum .p

Dolar Ve Euro zulada elimde çek defteri, bir imzayla işin tamam arabanı çek serseri.!
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fotografci
    DarkSkull
    DarkSkull's avatar
    Erkek

SPY-CX5 bunu yazdı:

DarkSkull bunu yazdı:

sittinsene çalışmaz o artık.

Bir konuya iyice hakim olmadan yorum yapmanız yok mu...

En az 10 tane anakart yakamışlığım var.

1.si nickiyle alakalı espri amaçlı yazdım. 2.si önemli olan yıkamak değil bilip bilmeden yıkamak. Pilini çıkarttıktan ve iyice kuruttuktan sonra birşey olmayacağını biliyorum. Konuya hakim olmasam suya düşen telefonumu direkt çöpe atardım. Ayrıca tozu çıkarmak için o kadar uğraşmaya gerek yok güzel bir kompressör anakartı sıfır gibi yapıyor.

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    demirci
    demirci's avatar
    Erkek

tiner en iyi cozumdurr

Bir vatanin vardi da biz mi aldik elinden Bir bayragin vardi da biz mi indirdik. dedeleriniz zamaninda savasti da biz mi ellerinden aldik simdi sen neyin hakkini istiyorsun simdi sen nerenin bir karis topragini istiyorsun 30 yildir ruyalardasin birak bu siyonist gorusu birak bu ermeni dusunceyi birak....
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    siyahbereli
    siyahbereli's avatar
    Erkek

ooohh saatler olsun

Yapmadıklarınıza pişman olmaktansa, Yaptıklarınıza pişman olun...Yapın pişman olun, yada yapmayın yine pişman olun.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fcuk
    Fcuk's avatar
    Erkek

direkt güneş ışığına koyma oda sıcaklığında dursun 1-2 gün sonra 1-2 gün de pirinç dolu bi kaba koy, yani artık 10 kilo felan gider heralde pirinç :)

Hoop.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    irem27
    irem27's avatar
    Dişi

Rengini soylememissiniz beyazlarla mi yikadiniz renlilerle mi leke varmiydi camasir suyunda biraz bekletin ama cok degil sonra curur dokulur beklettikten sonra camasir makinasinda normal deterjanla yikamalisiniz lekesi varsa hic kalmaz murekkep lekesi varsa arielin leke cikarisici kullanabilirsiniz canim beyazlarda ben cok memnunum murekkep lekesi dahil cikiyor bir de renk karmasisindan tereddut ettiginiz ana kartiniz varsa yarisi beyaz yarisi lacivert mesela onlarida renk koruyucu kumas kullaniyorum izi wash marka bunun icin mendiller de satiliyor ,evinizde arielin toz olanindan varsa onu ilik suda iyice eritip ana kartinizi sabaha kadar bastirin sonra makinada deterjan gozune biraz toz ekleyin iyi sonuc alacaksiniz deterjan olarak bingo da kotu degil diger pc parcalariniz icin makinanin icine beyaz sabun da koyabilirsiniz bir kup sabun hepsini piri piril yapacaktir.

There was an irem come unto the earth,born in the holy land of Pennsylvania,raised in the mystical east of Allentown.She believed she had the power to help herself and all mankind,so that others saw her power and came to her to be healed of their troubles and their many diseases.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cemnet
    cemnet's avatar
    Erkek

Geç kalınmış bir cevap ama yinede yazayım ben kulaktan dolma bilgiyi; 

Suya düşen teknolojik aletleri pirin içine gömmek gerekirmiş, akabinde iyi geliyormuş. (Ayıklanmış yada ayıklanmamış farkeder mi bilmem .o  )

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yunusdogan
    yunusdogan's avatar
    Erkek

3 -4 gün güneşe bırak.. çalışır.. olmadı fırınlama yaparsın.

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    iQsuz
    iQsuz's avatar
    Erkek

blackseaboy28 bunu yazdı:

bi an konuyu asiminnesli açtı mı diye bakmadım değil.

Toplam Hit: 5511 Toplam Mesaj: 50