Anadolu Sigorta Atatürk Reklamı

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    elminster
    elminster's avatar
    Erkek

Mustafa Preşeva oynamış Atatürk'ümüzü.

Teyzesi defterdar olan fayton ile damda dolaşır...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tabela Fatihi
    kaygusuz
    kaygusuz's avatar
    Erkek

Anadolu sigortaya böyle bir zamanda bu denli harika bir reklam yaptığı için teşekkürler...

Türkiye’deki emekli yaşlı insanları sevmiyorum. Ailemde emekli olanlarda dahil. Geleceğimizin çalınmasına izin verdiler. Umarım ızdırap dolu bir çileli hayat çekip elveda deyip bu dünyadan gidersiniz. Siz gençleri zırnık düşünmediniz hayallerini mahvettiniz.14.500TL ile hiçbirşey almadan karnınızı doyurun gelecek nesili düşünmeden yaşadığınızı sanıp gidin bu dünyadan.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Aquila
    Aquila's avatar
    Erkek

Reklam iyi gerçekten de bir şey geldi aklıma bu yapılan filmler var Atatürkle ilgili bir de Ata Demirel'in Osmanlı Cumhuriyeti vardı baktım ki o filmde Atatürk'ün adı bile geçmeden önemi daha iyi başka bir filmde vurgulanamamıştı.

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mont-blanc
    mont-blanc's avatar
    Erkek

güzel..

Gerçekten güzel.

yıkılma sakın !
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    fenerist07
    fenerist07's avatar
    Erkek

Atatürk'ü kullanarak sigorta poliçesi kitlemeye calısmak ne derece dogru bilemiyorum. Bence bu tür reklamlar yasaklanmalı. Atatürk hiçbir kurum ve kurulusa mal edilemez. Bu yapılanın dini sömüren akp ve Atatürkü sömüren chp nin yaptıgından farkı yok. Anadolu sigorta zamanında Atatürk tarafından kurulmus olabilir ama artık özel bir şirket, sanki kızılay reklamı yapılıor anasını satiym reklamı yapılan bildiğin borsada hissesi olan özel şirket.

Amphetamine Logic.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KaptanMagaraAdami
    KaptanMagaraAdami's avatar
    Erkek

fenerist07 bunu yazdı:
    -----------------------------

Atatürk'ü kullanarak sigorta poliçesi kitlemeye calısmak ne derece dogru bilemiyorum. Bence bu tür reklamlar yasaklanmalı. Atatürk hiçbir kurum ve kurulusa mal edilemez. Bu yapılanın dini sömüren akp ve Atatürkü sömüren chp nin yaptıgından farkı yok. Anadolu sigorta zamanında Atatürk tarafından kurulmus olabilir ama artık özel bir şirket, sanki kızılay reklamı yapılıor anasını satiym reklamı yapılan bildiğin borsada hissesi olan özel şirket.

Atatürk'ün elleriyle, bu milletin tırnaklarıya kurduğu onlarcasını onların tembel torunları bir avuç paraya "babalar gibi" sattıysa ne yapalım? Bir reklam olarak bunu izleyebilen varsa zaten içi taş kesilmiştir; bu memleketin nasıl kurulduğunu, bizim Anadolu insanı olarak özümüzü anlatan kısmı bizi ilgilendiriyor.

Şahsen ben seyrederken içi titreyenlerdenim; yoksa bi' koşu Anadolu Sigorta'ya sigorta yaptırmaya giden birileri mi var? Eh, yuh o zaman!

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ugur0
    ugur0's avatar
    Erkek

valla ne yalan soliyim izlerken gozlerim doldu..

imza
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    N0NSt0P
    N0NSt0P's avatar
    Erkek

fenerist07 bunu yazdı:

Baktığın acıya baglı tabi. Keşke Atatürk'ün yaptıgı işleri gösterilebilicek reklamlarda gösterseler... Sonuc olarak Atatürk kötü bir şekilde kullanılmamış sadece kuruluşunu konuya bağlamışlar. Çokta güzel olmuş.  Deprem sigortası zaten kötü birşey değil ki, zorunluda."587 sayılı Kanun Hükmünde Kararnameye göre ülkemizin deprem kuşağında yer alması nedeniyle bina sahipleri mutlaka Zorunlu Deprem Sigortasını yaptırmalıdırlar." Burda ekstra araba sigortasıdır, konut poliçesidir onlara baglamamıslar. Keşke herkez yaptırsa herhangi bir sigorta şirketine :)

Yaşayan bilinç;bir şekilde birşeyin olasılığını, gerçeğe dönüştürme etkenidir. Evrenimizin oluşundaki en önemli unsur, onu gözlemleyen bilinçtir.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    gorseltemas
    gorseltemas's avatar
    Erkek

O günden bu güne KAYBETMEK YOK !!!

Bu reklamın senaristini de ayakta alkışlıyorum.. Nice Böyle Projelere...

DUR!! neyse yürü git....
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Roronoa
    Kreyzi
    Kreyzi's avatar
    Erkek

ben dün akşam gördüm önce veda'nın fragmanı filan sandım kalite reklamdı 

Eğer hayatım bir film olsaydı, ya uyuyakalır ya da yarısında çıkardım.
Toplam Hit: 6225 Toplam Mesaj: 32