Anadolu Sigorta Atatürk Reklamı
-
Mustafa Preşeva oynamış Atatürk'ümüzü.
-
Anadolu sigortaya böyle bir zamanda bu denli harika bir reklam yaptığı için teşekkürler...
-
Reklam iyi gerçekten de bir şey geldi aklıma bu yapılan filmler var Atatürkle ilgili bir de Ata Demirel'in Osmanlı Cumhuriyeti vardı baktım ki o filmde Atatürk'ün adı bile geçmeden önemi daha iyi başka bir filmde vurgulanamamıştı.
-
güzel..
Gerçekten güzel.
-
Atatürk'ü kullanarak sigorta poliçesi kitlemeye calısmak ne derece dogru bilemiyorum. Bence bu tür reklamlar yasaklanmalı. Atatürk hiçbir kurum ve kurulusa mal edilemez. Bu yapılanın dini sömüren akp ve Atatürkü sömüren chp nin yaptıgından farkı yok. Anadolu sigorta zamanında Atatürk tarafından kurulmus olabilir ama artık özel bir şirket, sanki kızılay reklamı yapılıor anasını satiym reklamı yapılan bildiğin borsada hissesi olan özel şirket.
-
fenerist07 bunu yazdı:
-----------------------------
Atatürk'ü kullanarak sigorta poliçesi kitlemeye calısmak ne derece dogru bilemiyorum. Bence bu tür reklamlar yasaklanmalı. Atatürk hiçbir kurum ve kurulusa mal edilemez. Bu yapılanın dini sömüren akp ve Atatürkü sömüren chp nin yaptıgından farkı yok. Anadolu sigorta zamanında Atatürk tarafından kurulmus olabilir ama artık özel bir şirket, sanki kızılay reklamı yapılıor anasını satiym reklamı yapılan bildiğin borsada hissesi olan özel şirket.
-----------------------------Atatürk'ün elleriyle, bu milletin tırnaklarıya kurduğu onlarcasını onların tembel torunları bir avuç paraya "babalar gibi" sattıysa ne yapalım? Bir reklam olarak bunu izleyebilen varsa zaten içi taş kesilmiştir; bu memleketin nasıl kurulduğunu, bizim Anadolu insanı olarak özümüzü anlatan kısmı bizi ilgilendiriyor.
Şahsen ben seyrederken içi titreyenlerdenim; yoksa bi' koşu Anadolu Sigorta'ya sigorta yaptırmaya giden birileri mi var? Eh, yuh o zaman!
-
valla ne yalan soliyim izlerken gozlerim doldu..
-
fenerist07 bunu yazdı:
-----------------------------
-----------------------------Baktığın acıya baglı tabi. Keşke Atatürk'ün yaptıgı işleri gösterilebilicek reklamlarda gösterseler... Sonuc olarak Atatürk kötü bir şekilde kullanılmamış sadece kuruluşunu konuya bağlamışlar. Çokta güzel olmuş. Deprem sigortası zaten kötü birşey değil ki, zorunluda."587 sayılı Kanun Hükmünde Kararnameye göre ülkemizin deprem kuşağında yer alması nedeniyle bina sahipleri mutlaka Zorunlu Deprem Sigortasını yaptırmalıdırlar." Burda ekstra araba sigortasıdır, konut poliçesidir onlara baglamamıslar. Keşke herkez yaptırsa herhangi bir sigorta şirketine :)
-
O günden bu güne KAYBETMEK YOK !!!
Bu reklamın senaristini de ayakta alkışlıyorum.. Nice Böyle Projelere...
-
ben dün akşam gördüm önce veda'nın fragmanı filan sandım kalite reklamdı