Anadolu Sigorta Atatürk Reklamı
-
Harika...
-
nerede öyle köylü ..
-
Harf Devrimi 1 kasım 1928'de olmuştur.
Erzurum depremi 1924 olmuştur.
Atarürk merdivenlerden inerken Atatürk'ün sağ tarafında Anadolu Sigorta Şirketi diye yazıyor tabelada.

-
Humerus bunu yazdı:
-----------------------------
http://www.youtube.com/watch?v=13O7TrFP2mE
O kadar Atatürk ile ilgili film yaptılar ama şu 2 dakika bile olmayan video hepsinden iyi
-----------------------------Hocam Çok Haklısın Tüylerim Diken Dikken Oldu İzleyince
-
elminster bunu yazdı:
Atarürk merdivenlerden inerken Atatürk'ün sağ tarafında Anadolu Sigorta Şirketi diye yazıyor tabelada.
-----------------------------orjinali ????????

-
Dört bir yanı işgal edilmiş vatanımızı yeniden kurtardı-kurdu devlet , başka ne isteyelim.
-
elminster bunu yazdı:

-----------------------------ben 28 yılına kadar tüm resmi kurum ve kuruluşların isminin değiştirildiğini biliyorum. 28deki devrime ön hazırlık amacıyla yapılan bir şeydi. Pat diye harf devrimi yapılmaz zaten mantıklı bakarsak. Yanlış hatırlamıyorumdur umarım
-
gerçekten harika ötesi bişimiş
-
EpheSuS bunu yazdı:
--------------------------------------------------------------------------------------
ben 28 yılına kadar tüm resmi kurum ve kuruluşların isminin değiştirildiğini biliyorum. 28deki devrime ön hazırlık amacıyla yapılan bir şeydi. Pat diye harf devrimi yapılmaz zaten mantıklı bakarsak. Yanlış hatırlamıyorumdur umarım
---------------------------------------------------------------------------------------
Öyle olsa gerek hocam bende başka dayanak bulamadım...
-
Tüylerim diken diken oldu lan :)