Anadolu Sigorta Atatürk Reklamı
-
http://www.youtube.com/watch?v=13O7TrFP2mE
O kadar Atatürk ile ilgili film yaptılar ama şu 2 dakika bile olmayan video hepsinden iyi
-
ben de bu sabah izledim, aglamama az kalmıstı..
harika reklam..
yapanların eline yüregine saglık..
-
kesinlikle katılıyorum geçen hafta dersimiz Atatürk'e gittim . o onlarca dakikalık filmden bile iyi şu 2-3 dakkalık reklam..
oyunculuk , makyaj her şey süper..
ayrıca erzurumlu vatandaşı canlandıran amca da çok profesyonel..
-
dün facede denk geldi, harbi güzel yapmıslar..
-
hocam Atamızın dediği gibi deprem sorun değil hallolurda bana reklamdaki gibi bi dayı gösterirmisin?
-
Çok güzel gerçekten.Zülfü Veda filminde niye bu adamı oynatmamış da Gazi ile uzaktan yakından alakası olmayan birine rol vermiş anlamadım :/ Reklamdaki eleman acayip benziyor.
-
lalada bunu yazdı:
-----------------------------
hocam Atamızın dediği gibi deprem sorun değil hallolurda bana reklamdaki gibi bi dayı gösterirmisin?
-----------------------------hocam buradan polemik çıkarılabilir dikkatli ol.Benim işte al bu diye gösterebileceğim medyaya yansımış biri şuan aklıma gelmiyor ama anadolu insanı hala aynı anadolu insanı.Hiç yoktan benim gördüklerim öyle.
-
Benimde izlerken gözlerim doldu gerçekten muhteşem bir reklam
-
heza bunu yazdı:
lalada bunu yazdı:
-----------------------------hocam buradan polemik çıkarılabilir dikkatli ol.Benim işte al bu diye gösterebileceğim medyaya yansımış biri şuan aklıma gelmiyor ama anadolu insanı hala aynı anadolu insanı.Hiç yoktan benim gördüklerim öyle.
Aynen öyle.Hala mert ve vatanları için gözlerini kırpmadan her şeylerini feda edebilecek durumdalar.Dayı mükemmel oynamış ama yahu.Duygulanmamak elde değil. -
tüylerim diken diken...
-
+ gelmiş geçmiş en iyi reklamdır gözümde.