Anadolu Sigorta Reklamına Ceza
-
artık bu adamların ne yapmaya calıstıgını anlayamıyorum.
gene bir akp klasigi.
neyse linkleri veriyorum.
http://www.ilk-kursun.com/2010/04/ata’li-reklama-ceza%e2%80%88girisimi/
-
olayı çarpıtma istersen ceza verilmemiş :)
...Anadolu Sigorta’nın Atatürk’lü reklam filmini yayımlayan 13 televizyon kanalı, ceza almaktan son anda kurtuldu...
Atatürk istismarı sözkonusudur.Atatürk'ü reklama alet edip milletin milli duyguları sömürülüyor.
Şüphesiz ki bunu yandaş dedikleri sermayeden birileri yapsa ortalığı ayağa kaldırırlardı Atatürk'ü kullanıyorlar diye.
-
zorunuza gitmesin.tartışılması neden kızdırıyor sizi?yok neymiş efendim anadolu halkı mağdur olmasın diye kurulmuş falan filan..lan hangi anadolu insanının özel sağlık sigortası var.millet hâlâ köyde 3 kuruşa muhtaç yaşıyor.göz göre göre yalan söyleniyor...atatürkün kurduğu vs..doğrudur; ama atatürk böyle istedi diyerek makattan reklam metini uydurmanın alemi yok..
atatürk ve reklam
sadece bu kelimeler bile yanyana gelince rahatsızlık duymalıyız.
-
Bugün bu reklama izin verirsen, yarın biri çıkar ; "Atamızda Altınyıldız kumaşlarını" kullanıyordu diye reklam çeker, diğeri "Atamızın sigara yanında içtiği kahvesi, tabi ki Kurukahveci Mehmet Efendi'dir" der.
Derler de, derler.
-
ats30 bunu yazdı:
-----------------------------olayı çarpıtma istersen ceza verilmemiş :)
...Anadolu Sigorta’nın Atatürk’lü reklam filmini yayımlayan 13 televizyon kanalı, ceza almaktan son anda kurtuldu...
Atatürk istismarı sözkonusudur.Atatürk'ü reklama alet edip milletin milli duyguları sömürülüyor.
Şüphesiz ki bunu yandaş dedikleri sermayeden birileri yapsa ortalığı ayağa kaldırırlardı Atatürk'ü kullanıyorlar diye.
-----------------------------
ben de "ceza verilmis" demedim farkındaysan ? -
atatürk ü reklam yıldızı yapanlara lafınız yok.varınız yoğunuz akp çamur atmak.güldürmeyin insanı.
-
ama farkındaysan çarpıttın olayı.hıh?
-
hereisnopeace bunu yazdı:
-----------------------------ama farkındaysan çarpıttın olayı.hıh?
tamam abi ben carpıttım konuyu, sen de haklısın. tamam ? -
mercan bunu yazdı:
atatürk ü reklam yıldızı yapanlara lafınız yok.varınız yoğunuz akp çamur atmak.güldürmeyin insanı.
-----------------------------akp de dini kullanarak başa geldi ama? bu da bir sömürü olayı değil mi :)
-
iyide bu yaşanmış olay değilmi ya ?
-
pessimist bunu yazdı:
mercan bunu yazdı:
-----------------------------akp de dini kullanarak başa geldi ama? bu da bir sömürü olayı değil mi :)
-----------------------------alakası yok.dini bütün insanlar zaten akp ye değil.saadet partisine verir oylarını.