Android Kullanicilari Mujde - S Voice Ve Siriye Rakip
-
Hocalar haziran ayinda gelistirlmeye baslayan program suan gayet yeterli duzeye ulasmis. Beta olarak kullanicilara sunulan program Arama yapma mesaj gondrme (soylediginiz metni oto. Msj atiyor) telefon yonetimi hava durumu namaz vakti alarm kurma gibi bir cok ozellik var. Erkek ve Kadin olmak uzere 2 ses secenegi var. Kullanirken cihazin cevrim ici olmasi gerekiyor. Birazdan ekran goruntulerini atacagim.
Edit : "Asistan B" Buronya adlı bir üretici tarafından sunulmuş. Google Mühendisleri ile alakası yok. Zaten Google Mühendislerinin ürettiği çok fazla bir yazılım yok ki hocalar. Android'in en güzel yanı bu, diğer yazılımcılara olanak tanıyor. Programın en güzel yanı Türkçe olması. Programa isim atayıp o isimle hitap edebiliyorsunuz.
Programın Adı "Asistan B"

-
betası sana özel mi herkes ulaşabiliyor mu? hangi sürümlerde desteği olacak? türkçe mi , biraz daha ayrıntı lütfen.
edit gelmiş: asistan b harici bi uygulamama mı yoksa google yani android mühendisleri mi yapmıs, 3. parti cok uygulama var yani zaten
RotKerim tarafından 20/Ağu/13 20:07 tarihinde düzenlenmiştir -
-
"Fatih Abi" sdfjkdsdf :D iyiymiş yav.
-
müjde tamam anladıkta link yok müjdelik istemeyemi açtın konuyu anlayamadım nasıl indirip deniyecegiz.
-
vukuat bunu yazdı
müjde tamam anladıkta link yok müjdelik istemeyemi açtın konuyu anlayamadım nasıl indirip deniyecegiz.
2 Yukarı baksana hocam , Gormuyormusun koca Link i
-
suhatuna bunu yazdı
bu mudur demişin hacı baba sende bilmiyon yukarı bak diyon.
-
çok iyi lan :D

-
Bluetooth ağaç ulan öldüm gülmekten :D İyi makara yapılır bu programla :D
-
söyle de kahve yapsın barışım :d
-
oha lan baya baya iyiymiş. sürekli kullanılmaz da heves almaklık işte napıcan.
beyin fırtınası yapayım. telin yanına bi tuş daha koy. bi tuşa görev de atanabilir. ona basınca algılasın sesleri. başka uygulama açınca da kapanmasın. mesajlardaysan basıp konuşunca direkt mesajı yazsın. super birşey olur.