Android Kullanicilari Mujde - S Voice Ve Siriye Rakip
-
bakalım
-
Google desteği olmadan ses desteği ekleyemezler buna. Demek ki Google mühendisleri ile alakası çok var hatta en büyük bölümünü onlar yapmış.
-
mfatihbodur bunu yazdı
Yuh ulan bi Google Store u açıp da programı aramaktan acizsiniz ha :D azcık çaba harcayın tembel adamlar.
Asistan B işte :) Buronya üreticisi. Anasayfa Tuşu eklentisi var onu kurdum çalıştıramadım çalıştıran varsa bize de anlatsın.
Var olan geri tuşu uygulaması s voice kullanıyor önce s voice ayarlarindan iptal ediyorsun geri tusu kullanımını sonra da asistan b den aktif et çalışır
Ayrica asistan b home tusu uygulamasi var onuda yuklemen gerekli
Mezantalac tarafından 21/Ağu/13 09:36 tarihinde düzenlenmiştir -
Home Key ayarlarinda sorun varmis varsayilan tercihleri sifirlayinca hallettim
-
Fatih54 bunu yazdı
Google desteği olmadan ses desteği ekleyemezler buna. Demek ki Google mühendisleri ile alakası çok var hatta en büyük bölümünü onlar yapmış.
aynen google destegi olmayan zilyon tane uygulamam var zaten markette, hele ingilizce olarak çok çok fenaları var ismini hatırlamıyorum suan ama güzel vardı bi tane
-
hakaret edincede laf sokuyor :D
"şu an benden değil senden bahsediyoruz diyor" :))
-
Hocalar google yazilimcilari ile pek alakasi oldugunu dusunmuyorum muhtemelen google un yazilimcilara ses tanimlama gibi bi hizmeti vardir dogrudan oraya baglaniyordur diye dusunuyorum yanlismiyim