folder Tahribat.com Forumları
linefolder Cep Telefonları, Gsm Operatörleri ve Mobil İnternet
linefolder Android Kullanicilari Mujde - S Voice Ve Siriye Rakip

Android Kullanicilari Mujde - S Voice Ve Siriye Rakip

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    LynXMaSTeR
    LynXMaSTeR's avatar
    Erkek

bakalım

goo.gl/qBNZmW
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fatih54
    Fatih54's avatar
    Erkek

Google desteği olmadan ses desteği ekleyemezler buna. Demek ki Google mühendisleri ile alakası çok var hatta en büyük bölümünü onlar yapmış.

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Mezantalac
    Mezantalac's avatar
    Erkek
    mfatihbodur bunu yazdı

Yuh ulan bi Google Store u açıp da programı aramaktan acizsiniz ha :D azcık çaba harcayın tembel adamlar.

Asistan B işte :) Buronya üreticisi. Anasayfa Tuşu eklentisi var onu kurdum çalıştıramadım çalıştıran varsa bize de anlatsın.

Var olan geri tuşu uygulaması s voice kullanıyor önce s voice ayarlarindan iptal ediyorsun geri tusu kullanımını sonra da asistan b den aktif et çalışır 

Ayrica asistan b home tusu uygulamasi var onuda yuklemen gerekli

Mezantalac tarafından 21/Ağu/13 09:36 tarihinde düzenlenmiştir

"Bundan yirmi yıl sonra, yapmadığın şeylerden,yaptıklarından daha fazla pişmanlık duyacaksın.Bu yüzden, halatlarını söküp at. Güvende olduğun limandan ayrıl. Yelkenlerini rüzgarla doldur. Araştır. Hayal et. Keşfet." (Mark Twain)
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mfatihbodur
    mfatihbodur's avatar
    Erkek

Home Key ayarlarinda sorun varmis varsayilan tercihleri sifirlayinca hallettim

Yeryüzünün öğretmeni olmak için, gökyüzünün öğrencisi olmak gerekir. - Aliya İzzetbegoviç / mfatihbodur@tahribat.com
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RotKerim
    RotKerim's avatar
    Erkek
    Fatih54 bunu yazdı

Google desteği olmadan ses desteği ekleyemezler buna. Demek ki Google mühendisleri ile alakası çok var hatta en büyük bölümünü onlar yapmış.

aynen google destegi olmayan zilyon tane uygulamam var zaten markette, hele ingilizce olarak çok çok fenaları var ismini hatırlamıyorum suan ama güzel vardı bi tane

Fuck Mobb Deep Fuck Biggie Fuck Bad Boy as a staff record label and as a mother fuckin crew. En büyük hayalimi sordu geçenlerde birisi Midtown metrosundan inip Broadwayde bir kaç tur attıktan sonra Union Square Park karşındaki Starbucksda bir kahve içmek.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HeYeT
    HeYeT's avatar
    Erkek

hakaret edincede laf sokuyor :D 

"şu an benden değil senden bahsediyoruz diyor" :))

matematik24.com
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mfatihbodur
    mfatihbodur's avatar
    Erkek

Hocalar google yazilimcilari ile pek alakasi oldugunu dusunmuyorum muhtemelen google un yazilimcilara ses tanimlama gibi bi hizmeti vardir dogrudan oraya baglaniyordur diye dusunuyorum yanlismiyim

Yeryüzünün öğretmeni olmak için, gökyüzünün öğrencisi olmak gerekir. - Aliya İzzetbegoviç / mfatihbodur@tahribat.com
Toplam Hit: 3021 Toplam Mesaj: 28