folder Tahribat.com Forumları
linefolder Cep Telefonları, Gsm Operatörleri ve Mobil İnternet
linefolder Android Kullanicilari Mujde - S Voice Ve Siriye Rakip

Android Kullanicilari Mujde - S Voice Ve Siriye Rakip

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mfatihbodur
    mfatihbodur's avatar
    Erkek

Yuh ulan bi Google Store u açıp da programı aramaktan acizsiniz ha :D azcık çaba harcayın tembel adamlar.

Asistan B işte :) Buronya üreticisi. Anasayfa Tuşu eklentisi var onu kurdum çalıştıramadım çalıştıran varsa bize de anlatsın.

Yeryüzünün öğretmeni olmak için, gökyüzünün öğrencisi olmak gerekir. - Aliya İzzetbegoviç / mfatihbodur@tahribat.com
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    baristbt
    baristbt's avatar
    Erkek

abi ben widget olarak attım şuan.

tıklıyorum konuşuyorum , sorun yok çalışıyo.

mesaj vs. yazdırmak için gerek yok gerçi.

artık whatsapp ile konuşmanı yazıyor

http://www.leyladansonra.com/
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mfatihbodur
    mfatihbodur's avatar
    Erkek
    BarisYigit bunu yazdı

abi ben widget olarak attım şuan.

tıklıyorum konuşuyorum , sorun yok çalışıyo.

mesaj vs. yazdırmak için gerek yok gerçi.

artık whatsapp ile konuşmanı yazıyor

Widget olarak nasil attin ki dur az kurcalayim bakalim :)

Yeryüzünün öğretmeni olmak için, gökyüzünün öğrencisi olmak gerekir. - Aliya İzzetbegoviç / mfatihbodur@tahribat.com
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Carlsaganandcat
    Carlsaganandcat's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

fena değil ama konu neden gizli

9200 feetde alınan ilk nefes...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cuneyd
    cuneyd's avatar
    Erkek
    ben sesli yapamadim yav :/

Siz cebit"e gidin Tayyip sizi yakalicak :B adama o kadar laf sölediniz,küfrettiniz :P sizi tahribat.com t-shirtleri ile yakalicak,böle kıcınıza kıcınıza sopaylan vuracak :B Tayyip sizi ağaca vurduracak :B sonra da cemil cicek"e vericek :B / yeah Cemil cicekkk :B
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mfatihbodur
    mfatihbodur's avatar
    Erkek

Internet baglantisi yavas ise sorun cikiyor seste. Fazla duyulmasin istedim ama gizli olmasa da problem olur mu suan cozemedim tam olarak :)

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cuneyd
    cuneyd's avatar
    Erkek
    mfatihbodur bunu yazdı

Internet baglantisi yavas ise sorun cikiyor seste. Fazla duyulmasin istedim ama gizli olmasa da problem olur mu suan cozemedim tam olarak :)

Net yoksa hic bi ise yaramaz mi bu ? arama yaptirma mesaj attirma falan da mi olmaz ?

Siz cebit"e gidin Tayyip sizi yakalicak :B adama o kadar laf sölediniz,küfrettiniz :P sizi tahribat.com t-shirtleri ile yakalicak,böle kıcınıza kıcınıza sopaylan vuracak :B Tayyip sizi ağaca vurduracak :B sonra da cemil cicek"e vericek :B / yeah Cemil cicekkk :B
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mfatihbodur
    mfatihbodur's avatar
    Erkek

Olmuyor sanırım hocam aynı S Voice gibi muhtemelen onun yazılımını modifiye etmişler biraz :)

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cuneyd
    cuneyd's avatar
    Erkek
    mfatihbodur bunu yazdı

Olmuyor sanırım hocam aynı S Voice gibi muhtemelen onun yazılımını modifiye etmişler biraz :)

Silerim o zaman. Zaten kotali net var. Kisa kisa bi hal olduk, bi de buna data harcayamam :/

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tekken'deki Eddy
    Prometheus
    Prometheus's avatar
    Erkek
    cuneyd bunu yazdı
    mfatihbodur bunu yazdı

Net yoksa hic bi ise yaramaz mi bu ? arama yaptirma mesaj attirma falan da mi olmaz ?

sesi yazıya netten çeviriyo diye biliyom. google aparatının yaptığı gibi yani.

________ inspired by love and guided by knowledge _______
Toplam Hit: 3022 Toplam Mesaj: 28