Android Kullanicilari Mujde - S Voice Ve Siriye Rakip
-
Yuh ulan bi Google Store u açıp da programı aramaktan acizsiniz ha :D azcık çaba harcayın tembel adamlar.
Asistan B işte :) Buronya üreticisi. Anasayfa Tuşu eklentisi var onu kurdum çalıştıramadım çalıştıran varsa bize de anlatsın.
-
abi ben widget olarak attım şuan.
tıklıyorum konuşuyorum , sorun yok çalışıyo.
mesaj vs. yazdırmak için gerek yok gerçi.
artık whatsapp ile konuşmanı yazıyor
-
BarisYigit bunu yazdı
abi ben widget olarak attım şuan.
tıklıyorum konuşuyorum , sorun yok çalışıyo.
mesaj vs. yazdırmak için gerek yok gerçi.
artık whatsapp ile konuşmanı yazıyor
Widget olarak nasil attin ki dur az kurcalayim bakalim :)
-
fena değil ama konu neden gizli
-
ben sesli yapamadim yav :/
-
Internet baglantisi yavas ise sorun cikiyor seste. Fazla duyulmasin istedim ama gizli olmasa da problem olur mu suan cozemedim tam olarak :)
-
mfatihbodur bunu yazdı
Internet baglantisi yavas ise sorun cikiyor seste. Fazla duyulmasin istedim ama gizli olmasa da problem olur mu suan cozemedim tam olarak :)
Net yoksa hic bi ise yaramaz mi bu ? arama yaptirma mesaj attirma falan da mi olmaz ? -
Olmuyor sanırım hocam aynı S Voice gibi muhtemelen onun yazılımını modifiye etmişler biraz :)
-
mfatihbodur bunu yazdı
Olmuyor sanırım hocam aynı S Voice gibi muhtemelen onun yazılımını modifiye etmişler biraz :)
Silerim o zaman. Zaten kotali net var. Kisa kisa bi hal olduk, bi de buna data harcayamam :/ -
cuneyd bunu yazdımfatihbodur bunu yazdı
Net yoksa hic bi ise yaramaz mi bu ? arama yaptirma mesaj attirma falan da mi olmaz ?sesi yazıya netten çeviriyo diye biliyom. google aparatının yaptığı gibi yani.