Ankara Büyükşehir Belediyesi Asfalt Parası H.K
-
geçen haberlere çıktı ankaraydı yine sanırım linki bulamadım.. evi yüksek katta olanlara daha pahalı geliyormuş, asvalt manzaralı olduğu için :D alt kattakilere 1000 falan gelmiş üst kata çıktıkça 1100 - 1500 e kadar falan çıkmış miktar.
-
Ne kadar enteresan iş varsa ülkemizde.Trajikomik bir durumdayız.Ama gel gör ki zamanla iyice empoze ettiler artık herkes alıştı hoş karşılar oldu.Ne değerlerimiz kaldı yozlaşmadık nede kanunlar dur bakalım hadi hayırlısı..
-
daire başına 300 500 ödesen toplanan para yapılan asfalttan daha fazla edior
böle olacaksa asfalt yapmasınlar herkes kendi arasında para toplasın herkes kendi asfaltını kendi döksün amk
-
Komedi resmen. Aldıları vergiler yetmiyor birde asflat döktük evin değeri arttı gibi bir nedenle para alıyorlar :) Sonra diyorlar hizmet yaptık diye böyle hizmetin ben ...
-
bundan 3 sene önce felan bizde ödemiştik 600tl kaldırım için ihtiraz etmiştik bişey olmadı ödeyeceksin dendi sadece
-
bu parayı her seferinde ama dubleee yol yaptılar yhaa diyenlere ödeteceksin
-
şaka gibi. walla bu ülke yaşanmaz bir hale geldi. utanmasalar tüm maaşımıza el koyacaklar bizi açlıktan ölüme terk edecekler. insanlar hala nasıl uyuyor ve nasıl oluyorda onca ödedikleri paraları normal olarak karşılayabiliyorlar şaşıyorum.