folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Ankara Büyükşehir Belediyesi Asfalt Parası H.K

Ankara Büyükşehir Belediyesi Asfalt Parası H.K

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mephisto
    mephisto's avatar
    Erkek

geçen haberlere çıktı ankaraydı yine sanırım linki bulamadım.. evi yüksek katta olanlara daha pahalı geliyormuş, asvalt manzaralı olduğu için  :D  alt kattakilere 1000 falan gelmiş üst kata çıktıkça 1100 - 1500 e kadar falan çıkmış miktar.

Issız kuytu köşelerden and olsun ki döneceğiz !
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    watervay
    watervay's avatar
    Erkek

Ne kadar enteresan iş varsa ülkemizde.Trajikomik bir durumdayız.Ama gel gör ki zamanla iyice empoze ettiler artık herkes alıştı hoş karşılar oldu.Ne değerlerimiz kaldı yozlaşmadık nede kanunlar dur bakalım hadi hayırlısı..

Syntax error..
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ekerci
    Ekerci's avatar
    Erkek

daire başına 300 500 ödesen toplanan para yapılan asfalttan daha fazla edior

böle olacaksa asfalt yapmasınlar herkes kendi arasında para toplasın herkes kendi asfaltını kendi döksün amk

Konu ID: 112846 Konuyu Acan : Ekerci Konu Başlığı : Tahribatın en sevdiği adam ? Silinme Sebebi : 3 sayfadır takip ediyorum beni seven kimse çıkmadı. alacağınız olsun müridler
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    calpazhan
    calpazhan's avatar
    Erkek

Komedi resmen. Aldıları vergiler yetmiyor birde asflat döktük evin değeri arttı gibi bir nedenle para alıyorlar :) Sonra diyorlar hizmet yaptık diye böyle hizmetin ben ...

Hayatım Beni Bile Güldüren Bir Oyuncak...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TOMBLACK
    TOMBLACK's avatar
    Erkek

bundan 3 sene önce felan bizde ödemiştik 600tl kaldırım için ihtiraz etmiştik bişey olmadı ödeyeceksin dendi sadece 

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    adeleks
    adeleks's avatar
    Erkek

bu parayı her seferinde ama dubleee yol yaptılar yhaa diyenlere ödeteceksin 

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    can498
    can498's avatar
    Erkek

şaka gibi. walla bu ülke yaşanmaz bir hale geldi. utanmasalar tüm maaşımıza el koyacaklar bizi açlıktan ölüme terk edecekler. insanlar hala nasıl uyuyor ve nasıl oluyorda onca ödedikleri paraları normal olarak karşılayabiliyorlar şaşıyorum.

Bir bulutun aya ulaşma mücadelesiydi hayat...
Toplam Hit: 5520 Toplam Mesaj: 38