folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Ankara Dan Ev Alma Hakkında Fikirleriniz

Ankara Dan Ev Alma Hakkında Fikirleriniz

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    gkhn
    gkhn's avatar
    Erkek

Hocam, memlekette kiraya vermek icin ev almak mantikli degil. Kanunlarimiz bu konuda cok gevsek ve suruncemede.

Az bucuk para verecek, evin anasini belleyecek, demirbaslarini eskitecek, cik dediginde de mahkemede seni yillarca surundurecek. Amerikadaki gibi kirayi odemediginde 15 gun sure verip polis marifetiyle evi bosalttirabilsen amenna lakin bizde hem yillarca surer hem de toplum arasinda kotu, ahlaksiz adam olarak anilirsin.

Turkiye iluzyon kurumuna gore bile 40% enflasyon olan memlekette, 3 yilda aldigin kira kusa donecek, arttiramayacaksin. Hoppala 10 senede de evin dosemeleri, dogramalarinin pic olmasi da yanina kar kalacak.

Ama alabiliyorsan dukkan, ofis al :)

I am free of all prejudice. I hate everyone equally
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mataramasuko
    mataramasuko's avatar
    Erkek

Oralardan alacağına git yozgattan çorumda al aynı şey. Ölü yatırım olur.

Yatırım amaçlı, değerlensin VS diyorsan daha merkezi yerlerden bak ama ev fiyatları oralarda baktıklarının iki üç katı olacak ya da yukarıda biri yazmış kolej Cebeci diye oralardan alırsan öğrenci yoğunluğu nedeniyle daha iyi lira alırsın ama evin fiyatı çok artmaz diye düşünüyorum 

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    herrero
    herrero's avatar
    Erkek

Kiracı için ev almaktansa dükkan alıp kiraya vermek daha mantıklı. Uzaktan düzgün kiracı bulup evini eskitmeyecek insan bulmak zor. 

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cybermole
    cybermole's avatar
    Erkek

git yurtdisindan al hatda hatda paran varsa durma

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AnaMuhalefet
    AnaMuhalefet's avatar
    Erkek

Çok ucra koseler hocam bahsettigin yerler. 

Yukselen yildiz olacak diyecegin bir durum da yok.

Amacina bağlı, seviyorsan yine al tabi :P

Bir işi: " BİLMEYEN " ELEŞTİRİR, " AZ BİLEN " AKIL VERİR, " YAPAMAYAN " ÇAMUR ATAR, " BİLEN " YAPAR.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zorbaa
    zorbaa's avatar
    Erkek

Ben golbasiyi tavsiye ederim . Ev kiraları yüksek . Talep çok .

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    weskeyy
    weskeyy's avatar
    Erkek

Ticari yaşamına yönlendir paranı işini büyütmek için kullan eve yatırım yapmak ülkemiz de revaçta.kanunlar çok sorunlu vs.

Bedenin BAKİRE olmasi onemli degil,Yeterki ruhun OROSPU olmasin!!!
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    futurist
    futurist's avatar
    Dişi

ben bütçe ve amacı sormustum  ama çok önemi yok. kendince fikrimi soyleyim. siz ona gore tartım.

neden ankara?  millet o beton yığınından kaçıyor.

oturmayacaksan ve kiraci parasına muhtaclık ( kredi borcu gibi) bir durum yok ise daha potansiyeli yuksek yerlere bakabilirsiniz.

sahil kenarlari illerden olursa hic olmasa kiraya veremesende  yazlık olur. 

yada mevsimlik is yapan kisilere yaz dönemi kiralarsin. adam evi mi bozacak zaten yatmadan yatmaya geliyorlar. 

ancak 500.000 e 1+1 anca bulursun. 

olmadi. benim arkadaş istanbulda ev aradı fellik fellik  700.000+ bütçesi vardı bulamadı kafasına göre. daha doğrusu bütün parayı gömecek değerde değildi evler pek. 

bu da sunu duymuş. avrupa birliği sanırım edirneden ta İstanbula  kadar hızlı tren yapin parası bize demiş. bizimkilerde kendi parasıyla bunu anadolu ta kadar uzatmış herhalde. hat lüleburgaz dan sonra Tekirdağ ve kırklareline ayriliyor.. bu hattın çevresi degerlenir dedi ve simdi istanbulu birakti corlu- luleburgaz- havran- Kırklareli - Edirne hattı çevresi ev bakıyor 

daha dün az daha alıyordu 250.000 e sıfır ev.

yeri yurdu pek güzel değil ama yatırım lık. yurtdisinda çalışıyor daha çok eşyalarını koyup kapatıp gidecek. mantık bu. 750.000 nere 250 nere?  10 yıl sonra gelişir kafasında. olurda uçaktan inince ulaşım kolay olur. yada avrupa ya herhalde sınıra kadar trenle giderim.diye mi düşündü ? 

şuan ayıkmaya basladi millet ama balıkesir bursa taraflarinda eskiden evler çok ucuzdu . simdi 500.000- 1 milyon arası gayet güzel evler var hic olmasa deniz var. 

hatta ve hatta hangi adaydı akçay  burhaniye karşındakinin ada? orada bir evler vardı. bizim bütçeyi çok aştığı için çok bakmadim.ama  sanıldığı gibi pahali değil. 

mersin için konu acmistim  çok istemiştik ama halk durumundan Vazgeçtik. Suriyeli akini istanbulla yarisir. hala mesaj geliyor bakıyorum. 

denize sıfır evleri millet 107.000 e satıp kaçıyor. 

evet adamlar savaşta gibi kaçıyor. düşün ne hale geldiğini. evde sizin olsun denizde diyorlar. :)  

yani Türkiye geneli incele bence . 

Arkadaş uğruna ölmek kolaydır, ama uğruna ölünecek arkadaş bulmak çok zordur
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    coder2
    coder2's avatar
    Erkek

Aslında TR geneli bakıyorum ama daha çok Büyükşehir konumunda olan yerleri düşünüyorum. 
    Yazdığım yerler fiyat olarak makul geldi ve sonuçta Ankara illa genişleyerek o kısımlar değer kazanır diye düşündüm ve bundan fikir edinmek istedim.

Hali hazırda bende kiracıyım ve Antalya da evler harbiden çok pahalı oldu. Başka ilde ev almanın zorluklarını düşünüyorum ve fiyat skalasını değerlendiriyorum sonra bulunduğum ilde alıp kendim otursam başım ağrımaz diyorum böyle iki arada bir arada kalıyorum işte . Bakınmaya devam edeyim biraz daha 

Önceleri Kızlar Utanınca Kızarırdı Şimdilerde Kızarınca Utanıyorlar..
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    2021 Talihlisi
    samaccc
    samaccc's avatar
    Erkek

Alırken kazanmak zorundasın .

ilk sayfada saydıklarım anahtar kelime . denk getirmek çok zor gibi gözüksede pyasa çok çok büyük ve senin paran var . parayı veren düdüğü çalar  . 

Ev al . alma diyenlere bakma sen

Güzl ev bulursan AL al ,  hatta paran varsa 10 tane al .

Minimalist Değilim, Tembelim ( Artık yazmanın anlamı yok, açık hedef oluyoruz. Konuşarak, yazarak, kumda siyasetçilik oynayarak yapılabilecek şeyler bitti.)
Toplam Hit: 3183 Toplam Mesaj: 29
ankara konut