folder Tahribat.com Forumları
linefolder Network - İnternet
linefolder Ankara İlçelerde İnternet Nereden Alırız?

Ankara İlçelerde İnternet Nereden Alırız?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    2021 Talihlisi
    dcpromo
    dcpromo's avatar
    Erkek
    RitmFarbRacourci bunu yazdı
    ilteris bunu yazdı
    ayhun bunu yazdı
    ilteris bunu yazdı
    ayhun bunu yazdı

Bimer cimer yazin baglanmayan yerr baglanti yaptirdik biz bu sekilde. Birde dilekce toplayin 5 10 tane baglatmak isteyen hane bunlarida bu bimere cimere gonderin maduriyetinizi belirtin sorununuz muhtrmel cozulur

kaç zamanda çözülüyor reis 

Hacim telekomun yatirim planlamasiyla dogru orantili ama eger birden fazla talep olursa baglanti icin ozaman islemler daha hizli yurutulebiliyor. En onemli soru santral ne kadar uzaklikta birde etrafta internet kullanan varmi? Eger hic santral yoksa ozaman iste butun problemler basliyor ve baglanti 3-4 sene kadar surebiliyor:( en yakin internet altyapisi ile aranizda nekadar mesafe var?

5 kişi bilem bulamadık. Millet`e internet diyince o ney der gibi bakıyor :D 

O kadar da değildir @@,)

Bir değişme oldu mu, dünden beri ? ^^D) biraz da yukarı çıksın.

değişme yok ek bikaç bulabildiğim firmaya sordum yok dediler. En son mobil internet tarifelerine bakıyoruz :)

next next next install
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HoLyCat
    HoLyCat's avatar
    Erkek
    ilteris bunu yazdı
    yolbulucu bunu yazdı

alakasız bişey sorcam abi

şimdi Kazan'ın adı Kahraman Kazan oldu ya, günlük hayatta kazan mı diyonuz Kahraman Kazan mı ?

Ben 1 yıl oturdum ablam hala orada oturuyor ben şuanda orada oturmuyorum ama genel olarak yerel halk kazan diyor. Hatta yaşlılara mesela nereye gidiyorsun desen kazan köyüne diyor :D İleride değerlenecek otaraflar yatırım yapacak olan oradan biraz yer alsın beklesin :D 

1 dönüm civarı imarlı arsa fiyatları nedir?

Alıp köşeye atmayı planlıyorum.

🆃🅰🅷🆁🅸🅱🅰🆃.🅲🅾🅼
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    2021 Talihlisi
    dcpromo
    dcpromo's avatar
    Erkek
    HoLyCat bunu yazdı
    ilteris bunu yazdı
    yolbulucu bunu yazdı

şimdi Kazan'ın adı Kahraman Kazan oldu ya, günlük hayatta kazan mı diyonuz Kahraman Kazan mı ?

Ben 1 yıl oturdum ablam hala orada oturuyor ben şuanda orada oturmuyorum ama genel olarak yerel halk kazan diyor. Hatta yaşlılara mesela nereye gidiyorsun desen kazan köyüne diyor :D İleride değerlenecek otaraflar yatırım yapacak olan oradan biraz yer alsın beklesin :D 

fakir olduğum için hiç bakmadım. 2015 yılında ordaydım. Şuan nedir ne değildir bilmiyorum ama ilan vardır hocam bir bakın sahibinden e. 

next next next install
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HoLyCat
    HoLyCat's avatar
    Erkek
    ilteris bunu yazdı
    HoLyCat bunu yazdı
    ilteris bunu yazdı
    yolbulucu bunu yazdı

fakir olduğum için hiç bakmadım. 2015 yılında ordaydım. Şuan nedir ne değildir bilmiyorum ama ilan vardır hocam bir bakın sahibinden e. 

Sahibinden baktığımda rakamlar farklı çıkıyor. 

1 dönüm arsa 27bin lira olanda var, 100 bin olanda var.

Önemli olan etrafı bilip tanımak.

Bende ankarayı bilmediğim için, orda oturan yerleşmiş insanlar neyin ne kadar sürede daha hızlı değerleneceğini tahmin edebilirler diye sana sormak istedim :)

🆃🅰🅷🆁🅸🅱🅰🆃.🅲🅾🅼
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    2021 Talihlisi
    dcpromo
    dcpromo's avatar
    Erkek
    HoLyCat bunu yazdı
    ilteris bunu yazdı
    HoLyCat bunu yazdı
    ilteris bunu yazdı
    yolbulucu bunu yazdı

Sahibinden baktığımda rakamlar farklı çıkıyor. 

1 dönüm arsa 27bin lira olanda var, 100 bin olanda var.

Önemli olan etrafı bilip tanımak.

Bende ankarayı bilmediğim için, orda oturan yerleşmiş insanlar neyin ne kadar sürede daha hızlı değerleneceğini tahmin edebilirler diye sana sormak istedim :)

hee o yöndense eğer İstenbul yolu üzerinden millet alımı tavsiye ediyordu. Toki civarı yol üzeri diyebilirim. 

next next next install
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Lupin
    Lupin's avatar
    Erkek

binanın maksimum 100 metre her iki yanında internet cafe var. Maksimum 300 metre ilerisi Kazan Belediye Binası var yine maksimum 150 metre yanında Kazan Devlet hastanesi var :D etrafı işyeri dolu sanki sokak lanetlenmiş gibi orada yok :D 

hocam telekoma başvurursan 100-150 mt yakında kutu varsa direk dikip eve net çekiyorlar. 
    ben 3 tane direk dikip çektirmiştim belki uzun sürebiliyor ama eğer telekom teknik binasını falan bulabilirsen oraya gidip özel dilekçe vererek de bu işi hızlandırabilirsin.

Rus ile aldatmayanı etmeli takdir,tek biri ile uslanmayanın hakkı köçektir.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    2021 Talihlisi
    dcpromo
    dcpromo's avatar
    Erkek
    Lupin bunu yazdı

binanın maksimum 100 metre her iki yanında internet cafe var. Maksimum 300 metre ilerisi Kazan Belediye Binası var yine maksimum 150 metre yanında Kazan Devlet hastanesi var :D etrafı işyeri dolu sanki sokak lanetlenmiş gibi orada yok :D 

hocam telekoma başvurursan 100-150 mt yakında kutu varsa direk dikip eve net çekiyorlar. 
    ben 3 tane direk dikip çektirmiştim belki uzun sürebiliyor ama eğer telekom teknik binasını falan bulabilirsen oraya gidip özel dilekçe vererek de bu işi hızlandırabilirsin.

Yanlış hatırlamıyorsam telekom binası da evin ilerisinde 500m ya da maks 1 km ilerisindeydi :D Deneyelim belki kaale alırlar

next next next install
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HoLyCat
    HoLyCat's avatar
    Erkek
    ilteris bunu yazdı
    Lupin bunu yazdı

Yanlış hatırlamıyorsam telekom binası da evin ilerisinde 500m ya da maks 1 km ilerisindeydi :D Deneyelim belki kaale alırlar

http://www.hurriyet.com.tr/gundem/basbakan-yildirim-izmirde-konustu-40872811

Online mercilerede başvur bence.

🆃🅰🅷🆁🅸🅱🅰🆃.🅲🅾🅼
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    2021 Talihlisi
    dcpromo
    dcpromo's avatar
    Erkek
    HoLyCat bunu yazdı
    ilteris bunu yazdı
    Lupin bunu yazdı

http://www.hurriyet.com.tr/gundem/basbakan-yildirim-izmirde-konustu-40872811

Online mercilerede başvur bence.

yazdım hocamların dedikleri yerlere bakalım

next next next install
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ayhun
    ayhun's avatar
    Erkek

Al bi guclu wifi cihazi bagla kir birinin sifresini ver kullansinlar bukadar basit ben 2 sene ole kullandim mecburiyetten. Telekom internet baglamadi 3 katli binada internetsiz millet ne yapsin kus ucusu 500mt otede bi firmanin wifisini gordum sosyal muhendislikle sifresini aldim. bitane cenix wifi cihazi aldim usb olaninindan bagladim bi eski pc ye onuda router gibi kurdum verdim butun binaya interneti down hizim 700kb up hizim 400kb ydi yagmurlu havalarda az mala bagliodu ama isimizi goruyodu. Sonra telekom biz size internet getireceguk dediler bizimkiler soktuler butun herseyi gelen internet te benim cektigimle ayni cikmis:) benimki belesti onlarinki parali simdi modem yanio ot bok ugrasip duruyolar

The end

. , : ; ! ? Herkez yerine mars mars

ayhun tarafından 22/Haz/18 03:12 tarihinde düzenlenmiştir

delimiyim ben?
Toplam Hit: 11226 Toplam Mesaj: 35
yok internet adsl adsl2 vdsl altyapı