Ankara İlçelerde İnternet Nereden Alırız?
-
https://www.kentnet.net ek olarak şuna bir bak istersen.
-
mkyb bunu yazdı
https://www.kentnet.net ek olarak şuna bir bak istersen.
uykudan yeni kalkmış bi abla bağlandı orda yok kendi altyapımızdan veriyok biz de ama orda yok dedi. anlamadığım şey etrafındaki sokaklarda iş yerleri int cafeler falan var bu sadece sakin bir sokak sadece burda yok çok garip
-
Bir de Göknet i arayınız...
-
Daha önceki konularda da görmüştüm herhalde seni, Kahramankazan'ın neresinde oturuyorsun hocam?
Bende "Gazanlıyım" :D
-
aylmz bunu yazdı
Daha önceki konularda da görmüştüm herhalde seni, Kahramankazan'ın neresinde oturuyorsun hocam?
Bende "Gazanlıyım" :D
Şuanda oturuyorum da eskiden Atatürk mahallesindeydim hocam . Hastanenin 100 m karşısı :)
-
Sen en temizi açık kapıya yaz hocam durumu.
-
SerYolcu bunu yazdı
Bir de Göknet i arayınız...
Telekom altyapısıni kullanıyorlarmış hocam. O da olmadi
-
mkyb bunu yazdı
Sen en temizi açık kapıya yaz hocam durumu.
Yazayım hocam . Bir umut. Sağol.
-
ayhun bunu yazdıilteris bunu yazdıayhun bunu yazdı
Bimer cimer yazin baglanmayan yerr baglanti yaptirdik biz bu sekilde. Birde dilekce toplayin 5 10 tane baglatmak isteyen hane bunlarida bu bimere cimere gonderin maduriyetinizi belirtin sorununuz muhtrmel cozulur
kaç zamanda çözülüyor reis
Hacim telekomun yatirim planlamasiyla dogru orantili ama eger birden fazla talep olursa baglanti icin ozaman islemler daha hizli yurutulebiliyor. En onemli soru santral ne kadar uzaklikta birde etrafta internet kullanan varmi? Eger hic santral yoksa ozaman iste butun problemler basliyor ve baglanti 3-4 sene kadar surebiliyor:( en yakin internet altyapisi ile aranizda nekadar mesafe var?
5 kişi bilem bulamadık millet internet diyince o ney der gibi bakıyor :D
-
ilteris bunu yazdıayhun bunu yazdıilteris bunu yazdıayhun bunu yazdı
Bimer cimer yazin baglanmayan yerr baglanti yaptirdik biz bu sekilde. Birde dilekce toplayin 5 10 tane baglatmak isteyen hane bunlarida bu bimere cimere gonderin maduriyetinizi belirtin sorununuz muhtrmel cozulur
kaç zamanda çözülüyor reis
Hacim telekomun yatirim planlamasiyla dogru orantili ama eger birden fazla talep olursa baglanti icin ozaman islemler daha hizli yurutulebiliyor. En onemli soru santral ne kadar uzaklikta birde etrafta internet kullanan varmi? Eger hic santral yoksa ozaman iste butun problemler basliyor ve baglanti 3-4 sene kadar surebiliyor:( en yakin internet altyapisi ile aranizda nekadar mesafe var?
5 kişi bilem bulamadık. Millet`e internet diyince o ney der gibi bakıyor :D
O kadar da değildir @@,)
Bir değişme oldu mu, dünden beri ? ^^D) biraz da yukarı çıksın.