Ankara Veya İstanbul'da Cemaat Olmayan Yurt?
-
Arkadaşlar bu sene üniveriste sınavından pek ümidim yok seneye tekrar hazırlanıcam ama evden uzaklaşmam gerek(Çalışma ortamı vs nedenleriyle) istanbul yada ankarada cemaatin elinde olmayan paralı yurtlar var mı? Sadece ders içerikli yani sabah kaldırıp namaz falan kıldırmayacak vs vs etkinlikler olmayacak
-
izmir de cemaat yurdunda kalıyorum , chp nin belediye yurdu bok gibi bizde sınırsız hizmet var doğuştan kemalist im yiğidi öldür hakkını ver
cemaatten cemaate ve yurttan yurda değişiyor daha beni hiç namaza çağıran felan olmadı kaç aydır kalıyorum.
-
PanxeR bunu yazdı
izmir de cemaat yurdunda kalıyorum , chp nin belediye yurdu bok gibi bizde sınırsız hizmet var doğuştan kemalist im yiğidi öldür hakkını ver
cemaatten cemaate ve yurttan yurda değişiyor daha beni hiç namaza çağıran felan olmadı kaç aydır kalıyorum.
ya hocam orası öyledirde ben teist değilim sıkıntı orda
-
nolursan ol git haci rahat edersin
-
istanbulda beşiktaşta akademi pansiyon var hem şehrin göbeğinde hemde çok güzel yer. arkadaşım kalıyodu ordan biliyorum.
-
akademi pansiyon mu? bi araştırayım
Nvidia tarafından 21/Nis/13 00:16 tarihinde düzenlenmiştir -
ilim yayma cemiyetinin yurtlarında kalabilirsin.
dindardırlar fakat zorlamaz ama it kopuk gibi davranmana izin vermezler
dersini çalış başka bişi istemezlersadece yurt istersen var
yunusdogan tarafından 21/Nis/13 00:18 tarihinde düzenlenmiştir
ayrıca beykozda mezunlar için yatılı dershaneleri var 7*24 ders araştır. -
Nvidia bunu yazdı
http://www.akademipansiyon.com/ al hocam, pazarlık yap 400 lere kapatırsın.
-
freudSusHaksizsin bunu yazdıNvidia bunu yazdı
http://www.akademipansiyon.com/ al hocam, pazarlık yap 400 lere kapatırsın.
Aylık ücret demi hocam bu?
-
akademi güzel gözüküyor hocam =))
-
PanxeR bunu yazdı
Nasıl bir yermiş orası hangi topluluk?