folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Ankara Veya İstanbul'da Cemaat Olmayan Yurt?

Ankara Veya İstanbul'da Cemaat Olmayan Yurt?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mektepli
    mektepli's avatar
    Erkek

Yurt konusunda cemaatler iyidir hocam, üzümü ye bağını sorma. 

We can be more, we can be much more.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    antivirus
    antivirus's avatar
    Erkek
    PanxeR bunu yazdı

izmir de cemaat yurdunda kalıyorum , chp nin belediye yurdu bok gibi  bizde sınırsız hizmet var doğuştan kemalist im yiğidi öldür hakkını ver

cemaatten cemaate ve yurttan yurda değişiyor daha beni hiç namaza çağıran felan olmadı kaç aydır kalıyorum.

bence sende  problem var hoca baktılar ki  herhalde sende hiç umut yok  hiç  bulaşmadılar sana :D

şaka bi yana bu lafı diyen ilk defa  böyle biri duydum cemaatde kalıpta  .

ama  konuyu arkadas gibi bende merak ettim hakikaten şöyle adam gibi cemaat cumaat  olmayan paralı  falan  yurt yokmu amk koca istanbulda :S

Nev-i Şahsına Münhasır.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Nvidia
    Nvidia's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    antivirus bunu yazdı
    PanxeR bunu yazdı

izmir de cemaat yurdunda kalıyorum , chp nin belediye yurdu bok gibi  bizde sınırsız hizmet var doğuştan kemalist im yiğidi öldür hakkını ver

cemaatten cemaate ve yurttan yurda değişiyor daha beni hiç namaza çağıran felan olmadı kaç aydır kalıyorum.

bence sende  problem var hoca baktılar ki  herhalde sende hiç umut yok  hiç  bulaşmadılar sana :D

şaka bi yana bu lafı diyen ilk defa  böyle biri duydum cemaatde kalıpta  .

ama  konuyu arkadas gibi bende merak ettim hakikaten şöyle adam gibi cemaat cumaat  olmayan paralı  falan  yurt yokmu amk koca istanbulda :S

Sanırım yok! anasını satim tüm türkiyeyi tekeline almışlar yurt konusunda cemaat

Milyarlarca yıl ölüydüm dirildim ve tekrar dirilmemek üzere öleceğim günü bekliyorum!
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SSPPSS
    SSPPSS's avatar
    Erkek
    Nvidia bunu yazdı
    freudSusHaksizsin bunu yazdı
    Nvidia bunu yazdı

akademi pansiyon mu? bi araştırayım

http://www.akademipansiyon.com/ al hocam, pazarlık yap 400 lere kapatırsın.

Aylık ücret demi hocam bu?

aylık hacı, güzel yer. konumu da çok güzel. beşiktaşı biliyosan barbaros halının karşısındaki sokakta, sinanpaşa camiine 500 metre

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    neyzen
    giriftzen
    giriftzen's avatar
    Erkek
    PanxeR bunu yazdı

3 ateist arkadaş yerleştirdik cemaat evine adamlar hayatlarından mennunlar =)

dokunmak sanattır.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Nvidia
    Nvidia's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    umbatu bunu yazdı
    PanxeR bunu yazdı

bende ateistimde ne bilim sırf kalacak yer için yavşaklık yapmaya gerek yok adam gibi ateist olduğumu söylerim ben (yeri geldiğinde)

Edit: Örneğin kutlu doğum haftasında sınıflardan toplanıp töre katılmak için zorladılar açıkça belirttim bende

Nvidia tarafından 21/Nis/13 17:57 tarihinde düzenlenmiştir

Milyarlarca yıl ölüydüm dirildim ve tekrar dirilmemek üzere öleceğim günü bekliyorum!
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    selo-g
    selo-g's avatar
    Erkek
    Nvidia bunu yazdı
    umbatu bunu yazdı
    PanxeR bunu yazdı

bende ateistimde ne bilim sırf kalacak yer için yavşaklık yapmaya gerek yok adam gibi ateist olduğumu söylerim ben (yeri geldiğinde)

Edit: Örneğin kutlu doğum haftasında sınıflardan toplanıp töre katılmak için zorladılar açıkça belirttim bende

Cemaat evi candir git bak belki inanirsin:)

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Lotus
    Lotus's avatar
    Homo

boşuna kefil olmamışım adama adam çıktı hakikaten , o bir yana ben geceleri altıma birşey giyemiyorum arkadaş bir tek iç çamaşır olacak yada en kötü ihtimal üstüne bide şort giyerim pijama eşofman falan hayatta uyuyamam sırf bu yüzden kalmam cemaat yurdunda falan yaz günü neymiş yurtta dizimizin üstünde olacakmış giydiğimiz şeyler ula yanımda yatan adam dizimden tahrik olacaksa ben onu uğraştırmadan direkt vereyim ona , özetle saçma sapan kuralları falan var kim ne derse desin gitmeni önermem

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MaviGozluDev
    MaviGozluDev's avatar
    Erkek
    Lotus bunu yazdı

boşuna kefil olmamışım adama adam çıktı hakikaten , o bir yana ben geceleri altıma birşey giyemiyorum arkadaş bir tek iç çamaşır olacak yada en kötü ihtimal üstüne bide şort giyerim pijama eşofman falan hayatta uyuyamam sırf bu yüzden kalmam cemaat yurdunda falan yaz günü neymiş yurtta dizimizin üstünde olacakmış giydiğimiz şeyler ula yanımda yatan adam dizimden tahrik olacaksa ben onu uğraştırmadan direkt vereyim ona , özetle saçma sapan kuralları falan var kim ne derse desin gitmeni önermem

dizinin üstünde olmasıysa kural bi sıkıntı yok :D şort ta diz üstünde zaten :d

.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Nvidia
    Nvidia's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    Lotus bunu yazdı

Eywallah hocam aynı şekilde  saçma saçma olayları var. Kalamam ben

Toplam Hit: 3126 Toplam Mesaj: 25