Ankara Veya İstanbul'da Cemaat Olmayan Yurt?
-
Allah sahit param olsa varya sirf gencecik insanlar cemaatin eline dusmesin diye her ile en az 500 yatakli ogrenci yurdu yaptiririm.
Hersey bedava. Sadece adam gibi ders calissinlar yeter.
-
antivirus bunu yazdıPanxeR bunu yazdı
izmir de cemaat yurdunda kalıyorum , chp nin belediye yurdu bok gibi bizde sınırsız hizmet var doğuştan kemalist im yiğidi öldür hakkını ver
cemaatten cemaate ve yurttan yurda değişiyor daha beni hiç namaza çağıran felan olmadı kaç aydır kalıyorum.
bence sende problem var hoca baktılar ki herhalde sende hiç umut yok hiç bulaşmadılar sana :D
şaka bi yana bu lafı diyen ilk defa böyle biri duydum cemaatde kalıpta .
ama konuyu arkadas gibi bende merak ettim hakikaten şöyle adam gibi cemaat cumaat olmayan paralı falan yurt yokmu amk koca istanbulda :S
Sadece ben değilki , ben ateist oldugumu söylemedim ama oda arkadaşlarımdan biri alevi ona da aynı şekilde istediği zaman namaz kılıyor istediği zaman kılmıyor veya cuma konusundada yurtta cumaya gitmeyen başkalarıda var.
cemaat gerçekten ama gerçekten çok sağlam şekilde kadrolaşıyor (kadrolaşmış durumda) ve her yerde istisnasız yerleri var.
Düşünün bir istanbul gezisi yapılıyor 50 tl bunun içinde yeme içme barınma yol var sadece otobus gidiş paranıza hepsini karşılıyorlar.
en sıkıntı yaratan cemaat süleymancılar. banyo saatleri bile belirli ne zaman edüt ne zamna namaz ne zaman yemek ne zaman banyo ne zaman dini ders hepsini zamannda yapmak zorundasın
2 arkadaşım tatilde memleketlerine gitmek istedi izin vermediler bu kadar yani , gittikleri içinde yurttan atıldılar ama süleymancılardada yıllık 500 tl civarında düşün sen bu parayı neredeyse diğerine aylık veriyorsun yada 2 aylık adam bir yıl kalıyor
-
sniperscope bunu yazdı
Allah sahit param olsa varya sirf gencecik insanlar cemaatin eline dusmesin diye her ile en az 500 yatakli ogrenci yurdu yaptiririm.
Benim de param olsa bende yaparım hocam . Evimi su basmasaydı hiç yurtla felan alakam olmayacaktı.
Akademi pansiyon bak ücretlere
1 Kişilik Oda:750 TL 2 Kişilik Oda:550 TL 3 Kişilik Oda:500 TL
Bizde 3-4 kişilik odalar baya geniş rahat kanepe çalışma masası klima balkon 300 TL
5 kilo çamaşır yıkama ücreti 7 TL
Bizde böyle birşey yok , kendi deterjanını alıyorsun istediğin kadar makineyi kullanıyorsun. Ha makine mi bozuldu aynı gün yada ertesi gün yaptırılır yapılmıyorsa yenisi ile değiştirilir.
Yemek kötü çıkınca söylüyorsun gidip pide ye parasını ödesinler. Okadar yani.
2 Haftada bir mangalıydı gezisiydi bir ton ekstrası var hepsi ücretsiz yada çok komik rakamlar.
Ben üyesi oldugum CHP den bir torba kömür yardımı alamadım kışın soğukta dondum hasta oldum. Şimdi gelde Cemaate mi söv yoksa Sözde Atatürk ün partisine mi.
PanxeR tarafından 22/Nis/13 04:36 tarihinde düzenlenmiştir -
PanxeR bunu yazdısniperscope bunu yazdı
Benim de param olsa bende yaparım hocam . Evimi su basmasaydı hiç yurtla felan alakam olmayacaktı.
Akademi pansiyon bak ücretlere
1 Kişilik Oda:750 TL 2 Kişilik Oda:550 TL 3 Kişilik Oda:500 TL
Bizde 3-4 kişilik odalar baya geniş rahat kanepe çalışma masası klima balkon 300 TL
5 kilo çamaşır yıkama ücreti 7 TL
Bizde böyle birşey yok , kendi deterjanını alıyorsun istediğin kadar makineyi kullanıyorsun. Ha makine mi bozuldu aynı gün yada ertesi gün yaptırılır yapılmıyorsa yenisi ile değiştirilir.
Yemek kötü çıkınca söylüyorsun gidip pide ye parasını ödesinler. Okadar yani.
2 Haftada bir mangalıydı gezisiydi bir ton ekstrası var hepsi ücretsiz yada çok komik rakamlar.
Ben üyesi oldugum CHP den bir torba kömür yardımı alamadım kışın soğukta dondum hasta oldum. Şimdi gelde Cemaate mi söv yoksa Sözde Atatürk ün partisine mi.
adamların istediği biraz samimiyet.yoksa artık onlarda anladı herkesi ehli-din yapamayacaklarını sakirt yapamayacaklarını...
eğitim sektörünün anasını ağlatmış durumdalar ve ağlatmayada devam ediyorlar.
not: bu hadiseler yurttan yurdada değişiklik gösterebilir ama geneli aynıdır. önyargı iyi değildir beyler =)
not2: cemaatçi değilim.