folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Ankarada Bayan Öğrenci Yanına Öğrenci Yada Çalışan Bayan Arkadaş Aranmaktadır...

Ankarada Bayan Öğrenci Yanına Öğrenci Yada Çalışan Bayan Arkadaş Aranmaktadır...

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BaD_BoYs
    BaD_BoYs's avatar
    Erkek

Merhaba müridler yada mürideler :) Firek konuya dalayım müsadenizle...

Nişanlım Ankara' da 3+1 evde tek başına kalıyor. Kendisi öğrencidir. Gazi Üniversitesi / Bilgisayar bölümü okumaktadır. Daha önce yanında Ankara Üniversitesinden bir bayan arkadaş kalıyordu iyiydi hoştu memnunduk. Mezun oldu ve memleketine döndü. İnternettende ev arkadaşı aramak nekadar sağlıklı olur tartışılır tabi. Müridlere sorayım dedim çevresinden ihtiyacı olan tanıdığı bildiği güvendiği yada kendi kız arkadaşı nişanlısı için arayan falan olursa buraya yazarsanız sevinirim. Eğer bu konuyu görüşmek isterseniz özel mesaj ile detayları görüşebiliriz. :)

.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tarzan
    tarzan's avatar
    Erkek

hoca normal arkadaşlar ne dertler açıyo insanın başına böyle ev arkadaşı bulunur mu allah aşkına?

Çalışmadan, yorulmadan, öğrenmeden rahat yaşama yollarını itiyat haline getiren milletler; önce haysiyetlerini, sonra istikballerini daha sonra da hürriyetlerini kaybetmeye mahkumdurlar. M. Kemal Atatürk
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BaD_BoYs
    BaD_BoYs's avatar
    Erkek

Haklısın hocam ne yapalım aradım taradım son çare burası geldi aklıma. Çevrenize sorun soruşturun işte :)

.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    pcdoktor636
    pcdoktor636's avatar
    Erkek
    tarzan bunu yazdı:
    -----------------------------

hoca normal arkadaşlar ne dertler açıyo insanın başına böyle ev arkadaşı bulunur mu allah aşkına?

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BaD_BoYs
    BaD_BoYs's avatar
    Erkek

BaD_BoYs bunu yazdı:

Haklısın hocam ne yapalım aradım taradım son çare burası geldi aklıma. Çevrenize sorun soruşturun işte :)

.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kadirozdemir
    kadirozdemir's avatar
    Erkek

saglam bırını bulma dılegıyle hocam

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ILKER06
    ILKER06's avatar
    Erkek

hacı ew arkadaslıgı baska olay en yakın arkadasın bıle yerı gelır ew arkadasın olamaz ben hep derım ew arkadaslıgı ıle sokak arkadaslıgı bır degıldır dıye cok ınce eleyıp sık dokuyacaksın bayan olsa bıle aynı wc ve banyo yu kullanacaklar en basıtınden  ben senın yerıne olsam ankara 3+1 tek kalıyosa degıstırın ewı 1+1 bulun tek kalabıluıyosa eger  degıstırın ewı yoksa cok ıyı secın ole netten Tbt den de olsa nası guvenebıelceksın bı sorun cıktıgında kımı sorumlu tutacaksın :)) ben senın yerıne olsam kız arkadasın baksın cevresıne ıyı eleyın ole bırını bulun derım..

Hayattaki en güzel şeyler : Ya kanun dışı, ya ahlak dışı ya da şişmanlatıcıdır.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BaD_BoYs
    BaD_BoYs's avatar
    Erkek

Bende sizinle hem fikirim hocalar. Zaten kış geldi ev değiştiremeyiz. Ayrıca şuan oturduğu civarda 1+1 ev yok zaten. Evet titiz olmak lazım bu konuda ev arkadaşı ayrı bir vaka zaten :) Ne bileyim yazdım işte buraya bakalım ne olacak.

.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    diamonique
    diamonique's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

hocam.com'a konu açın bence.

Reecep Tayyip'in Askerleriyiz
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BaD_BoYs
    BaD_BoYs's avatar
    Erkek

diamonique bunu yazdı:

hocam.com'a konu açın bence.

İnceliyeyim :)

.
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ILKER06
    ILKER06's avatar
    Erkek

muhit nere ankarada  ?? sole bısey yaparsın bı ılan asarsın okula gorusme yaparsın kurallarını soylersın sonucta ew sahıbı sensın ;) daha sonra oturursn yengeyle bı eleme yaparsınız  en ıyısını secer ararsınız hatta bı anlasma bıle yapabılırsınız aranızda ımzalarsınız bı sorun oldugunda pat dıye cıkartır  suratına vurursun akgıdı al kural buydu cıgnedın vs.. gibi ankarada ew arayan cok ogrencı var bılıyorum benım kız kardesımde Gazide okuyo cevresınden bılıyorum:)

Hayattaki en güzel şeyler : Ya kanun dışı, ya ahlak dışı ya da şişmanlatıcıdır.
Toplam Hit: 5639 Toplam Mesaj: 40