folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Ankarada Bayan Öğrenci Yanına Öğrenci Yada Çalışan Bayan Arkadaş Aranmaktadır...

Ankarada Bayan Öğrenci Yanına Öğrenci Yada Çalışan Bayan Arkadaş Aranmaktadır...

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    gokcan
    gokcan's avatar
    Erkek

hocam yanında birimi kalmalı o birinin yanında kalsa olmuyor mu ev emekte 3+1 evde 2 kız kalıyor

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    gkhn
    gkhn's avatar
    Erkek

Hocam bence internette bikaç bilinen siteye ilan vermekte hiçbir sakınca yok. Bu sapıdık önyargılar sadece bizim memlekette var. yani dışarda adam okulunun ilan panosuna da yazıyor, internette de ilan ediyor. Gelen kişiye bakarsın, arkadaş kurallar şartlar bu uyuyorsa buyur dersin, bunların dısına çıkarsan da kendine ev arasın dersin. Bu kadar basit. Yani buralara yazacağına ev arkadası arayan sitelere yaz.

I am free of all prejudice. I hate everyone equally
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BaD_BoYs
    BaD_BoYs's avatar
    Erkek

ILKER06 bunu yazdı:
    -----------------------------

muhit nere ankarada  ?? sole bısey yaparsın bı ılan asarsın okula gorusme yaparsın kurallarını soylersın sonucta ew sahıbı sensın ;) daha sonra oturursn yengeyle bı eleme yaparsınız  en ıyısını secer ararsınız hatta bı anlasma bıle yapabılırsınız aranızda ımzalarsınız bı sorun oldugunda pat dıye cıkartır  suratına vurursun akgıdı al kural buydu cıgnedın vs.. gibi ankarada ew arayan cok ogrencı var bılıyorum benım kız kardesımde Gazide okuyo cevresınden bılıyorum:)

Onuda yapıcaz zaten :) Kardeşine sorsana yav belki çevresinden birileri ev arıyodur :)

.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BaD_BoYs
    BaD_BoYs's avatar
    Erkek

gokcan bunu yazdı:

hocam yanında birimi kalmalı o birinin yanında kalsa olmuyor mu ev emekte 3+1 evde 2 kız kalıyor

Sağolasın hocam. Ev dayalı döşeli hocam. Eve geçse eşyalar ne olacak. Birde o sıkıntı var.

.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BaD_BoYs
    BaD_BoYs's avatar
    Erkek

gokcan bunu yazdı:

Sağolasın hocam. Ev dayalı döşeli hocam. Eve geçse eşyalar ne olacak. Birde o sıkıntı var.

.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ILKER06
    ILKER06's avatar
    Erkek

BaD_BoYs bunu yazdı:

ILKER06 bunu yazdı:

muhit nere ankarada  ?? sole bısey yaparsın bı ılan asarsın okula gorusme yaparsın kurallarını soylersın sonucta ew sahıbı sensın ;) daha sonra oturursn yengeyle bı eleme yaparsınız  en ıyısını secer ararsınız hatta bı anlasma bıle yapabılırsınız aranızda ımzalarsınız bı sorun oldugunda pat dıye cıkartır  suratına vurursun akgıdı al kural buydu cıgnedın vs.. gibi ankarada ew arayan cok ogrencı var bılıyorum benım kız kardesımde Gazide okuyo cevresınden bılıyorum:)

Onuda yapıcaz zaten :) Kardeşine sorsana yav belki çevresinden birileri ev arıyodur :)

valla kardesım sorarım yarın gelcem Tr ye aksama bı hafta kalacam soararım yazarım sana ozelden  varsa eger

Hayattaki en güzel şeyler : Ya kanun dışı, ya ahlak dışı ya da şişmanlatıcıdır.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BaD_BoYs
    BaD_BoYs's avatar
    Erkek

ILKER06 bunu yazdı:

BaD_BoYs bunu yazdı:

ILKER06 bunu yazdı:

valla kardesım sorarım yarın gelcem Tr ye aksama bı hafta kalacam soararım yazarım sana ozelden  varsa eger

Tamam hocam sağolasın. Olumlu/olumsuz haberini bekliyorum.

.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ILKER06
    ILKER06's avatar
    Erkek

kardesım ben kız kardesıme sordum hatta bı kacda sevdıgım arkadasa sordum ama maalesef ew aramıyolarmıs ewlerı varmıs yardımcı olamadım kusuruma bakma umarım bana gerek kalmadın halletmıssınızdır :(  ??

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BaD_BoYs
    BaD_BoYs's avatar
    Erkek

ILKER06 bunu yazdı:

kardesım ben kız kardesıme sordum hatta bı kacda sevdıgım arkadasa sordum ama maalesef ew aramıyolarmıs ewlerı varmıs yardımcı olamadım kusuruma bakma umarım bana gerek kalmadın halletmıssınızdır :(  ??

Ne kusuru kardeşim :) Teşekkür ederim araştırmışsın. Pesimist kod adlı müridimizin kız arkadaşı irtibata geçti ama bakalım buluşup konuşucaz. Daha net birşey bulduk diyemiyorum hocam. Tekrar teşekkür ederim... :)

.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ILKER06
    ILKER06's avatar
    Erkek

eyw kardesıım nedemek ınsallah hayırlısı olur

Toplam Hit: 5637 Toplam Mesaj: 40