Ankarada Bayan Öğrenci Yanına Öğrenci Yada Çalışan Bayan Arkadaş Aranmaktadır...
-
gazi üniversitesi bağlantılarıma bı haber edeyım olumlu cevaplarda donus yaparım hocam sana
-
hipokondriyak1 bunu yazdı:
-----------------------------
gazi üniversitesi bağlantılarıma bı haber edeyım olumlu cevaplarda donus yaparım hocam sana
-----------------------------Tamam hocam teşekkür ederim...
-
Up :)
-
hala bulamadın mı kardesım ya :( ne kadar zaman oldu
-
ILKER06 bunu yazdı:
hala bulamadın mı kardesım ya :( ne kadar zaman oldu
-----------------------------Hocam baya oldu :) Tanıdık bildik güvenilir birisini istediğimiz için ince eleyip sık dokuyoruz :) İnternetten bir kaç kişi geldi görüştük ama pek gözümüz tutmadı. Şöyle tbt' den yada çevreden birisinin tanıdık bi arkadaşı olsa direk tamam ama hala kısmet olmadı :)
-
anladım kardesım ınsallah hayırlısı olur onemlı bı durum cunku .
-
hacı, ben gazi mühendislikteyim. bir kız arkadaşım sordu tanıdığın bilidğin biri varmı diye. o şu an 3+1 evde. 2 kişi arıyor du en son:l
-
nickmenza bunu yazdı:
hacı, ben gazi mühendislikteyim. bir kız arkadaşım sordu tanıdığın bilidğin biri varmı diye. o şu an 3+1 evde. 2 kişi arıyor du en son:l
-----------------------------Hocam bizde gazi mezunuyuz :) Eve çıkmak değilde eve arkadaş arıyoruz :) Valla bi bulsak çok iyi olacak :) Aklında bulunsun hocam :)
-
saka tiş hocam... bence okul bitene kadar yenge kalsın evde.. ama kira vs de zr geliyor dimi... allah yardımcın olsun.
-
hocu çok saçma bi soru olacak belki ama neden aynı evde kalmıyonuz :\