folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Ankara'da Evlilik Teklif Etmek İçin Uygun Bir Mekan ?

Ankara'da Evlilik Teklif Etmek İçin Uygun Bir Mekan ?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    unbalanced
    unbalanced's avatar
    Erkek

Merhaba, bir arkadaş uzun süredir birlikte olduğu kız arkadaşına evlilik teklif edecekmiş. Biraz romantik bi ortam istiyor. Kendisi ankara da

değil ama oraya gidecek, yer bilmiyor pek.  Loş ortam istiyor, sessiz sakin bir yer.. Parası çok önemli değil..  Gidip de çok beğendiğiniz yerler

varsa yazarsanız sevinirim..

Ülkesini Seven Her Türk Vatandasi, Ülkesinin Sessiz Istilasi'na karsi durmak zorunda.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    murathan
    murathan's avatar
    Erkek

hoca etme eyleme yol yakinken don evlenme...
    bu lanet dunyaya cocuk getirilmez...

copy
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HoLyCat
    HoLyCat's avatar
    Erkek

Hiç yorulmasin masrafta yapmasin.

Melih Gökçek e söylesin twiter den arkadaş ın adina teklif etsin.

🆃🅰🅷🆁🅸🅱🅰🆃.🅲🅾🅼
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    unbalanced
    unbalanced's avatar
    Erkek

@murathan, ben evlenmiyorum hocam arkadaş evleniyor onun için açtım konuyu :)

@holycat, onun için bi şey diyemem hocam, her şeye dava açıyor, benim arkadaşın ablasına da 650 lira dava açmış hiç yere bi de  o kişi de akp li.. 

Ülkesini Seven Her Türk Vatandasi, Ülkesinin Sessiz Istilasi'na karsi durmak zorunda.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hojucuk
    hojucuk's avatar
    Erkek

balik hali veya lokman hekim turbesi olabilir

C* ya hepsin ya hic..ya TÜRK"sün ya pic!
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    murathan
    murathan's avatar
    Erkek
    unbalanced bunu yazdı

@holycat, onun için bi şey diyemem hocam, her şeye dava açıyor, benim arkadaşın ablasına da 650 lira dava açmış hiç yere bi de  o kişi de akp li.. 

2 gun once yuce seyhimiz HolyOne'in bir sozu vardi zeybekustasi muridin konusunda.

"Arkadas arkadasi gaza getirmez. Dost dostu gaza getirmez..Oturup adam gibi konusursunuz. Ama sen isadami pozisyonundan taviz vermezsen arkadasini kurtarailirsin." Seyh HolyOne

Ben evlenmiyorum diyerek hemen kurtuldugunu sanma hocam. Ben seni gaza getirmiyorum. Sen de evlenme. 
    -Cabuk yaslanacaksin.
    -Gencligin borc odemekle gecerken ben gemiyle dunya turunda olacagim.
    -Ulkenin hali bombok. Cocugun 10 yasini gecer gecmez; sigara - alkol - uyusturucu ot ucgenine dusecek. Her yer oyle.
    -Aklini basina topla.
    -Evlenme...

copy
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    pesimistic
    pesimistic's avatar
    Erkek
    murathan bunu yazdı
    unbalanced bunu yazdı

2 gun once yuce seyhimiz HolyOne'in bir sozu vardi zeybekustasi muridin konusunda.

"Arkadas arkadasi gaza getirmez. Dost dostu gaza getirmez..Oturup adam gibi konusursunuz. Ama sen isadami pozisyonundan taviz vermezsen arkadasini kurtarailirsin." Seyh HolyOne

Ben evlenmiyorum diyerek hemen kurtuldugunu sanma hocam. Ben seni gaza getirmiyorum. Sen de evlenme. 
    -Cabuk yaslanacaksin.
    -Gencligin borc odemekle gecerken ben gemiyle dunya turunda olacagim.
    -Ulkenin hali bombok. Cocugun 10 yasini gecer gecmez; sigara - alkol - uyusturucu ot ucgenine dusecek. Her yer oyle.
    -Aklini basina topla.
    -Evlenme...

La insanlar zaten mutlu olmak için çocuk getiriyor dünyaya. Doğacak çocuğu düşünen mi var sanıyorsun sen?

Beyin olanca gücüyle ilerlerken, cinsel sistemlerin korkunç etkinliği daha uykuda olduğu için çocukluk, hayatımız boyunca özlemle geri dönüp baktığımız masumiyet ve mutluluk dönemi, hayatın cennetidir, kayıp cennet. - Arthur Schopenhauer
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Böcüklerin Efendisi
    krypt
    krypt's avatar
    Erkek

Atakule? Oraya bir kere gittim. Yukarı çıkış, iki sıcak çikolata ve meyve tabağı toplam 70 küsür liraya gelmişti ama aklında bulunsun.

Murathan hocam, alınmaca yok ama yazdıkların sadece senin yetersizliğini gösteriyor. Büyük bir evlilik fanı değilim ya da evlenmemeye karşı değilim ama ortaya attığın gerekçelerin çok zavallı.

krypt tarafından 03/Ağu/13 20:05 tarihinde düzenlenmiştir

while (1<2)
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SerYolcu
    SerYolcu's avatar
    Erkek

Atatürk Orman Çiftliğinde Merkez Lokantası olabilir...

Ya da oralarda yer alan lokantalardan birisi..

Ondan çocuk olmamıştır (Kimsenin babası değildir). Kendisi de doğmamıştır (kimsenin çocuğu değildir). İhlas Suresi 3 üncü ayette bunlar yazar.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    murathan
    murathan's avatar
    Erkek
    KrypT bunu yazdı

Atakule? Oraya bir kere gittim. Yukarı çıkış, iki sıcak çikolata ve meyve tabağı toplam 70 küsür liraya gelmişti ama aklında bulunsun.

Murathan hocam, alınmaca yok ama yazdıkların sadece senin yetersizliğini gösteriyor.

hayir hocam alinacak bir durum yok yazdiklarinda fakat;
    ben hic yetersizlik kavramini aklima getirip o yonde dusunmemistim. biraz aciklaya bilir misin rica etsem ?

copy
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    koray
    koray's avatar
    Erkek

konser falan bul sevdiğin şarkıcı vs jolly joker olabilir 

arkadaş evlendi çok güzelmiş her gün geziyoruz diyor :D

koray tarafından 03/Ağu/13 20:10 tarihinde düzenlenmiştir
Toplam Hit: 6288 Toplam Mesaj: 30