Ankara'da Evlilik Teklif Etmek İçin Uygun Bir Mekan ?
-
Merhaba, bir arkadaş uzun süredir birlikte olduğu kız arkadaşına evlilik teklif edecekmiş. Biraz romantik bi ortam istiyor. Kendisi ankara da
değil ama oraya gidecek, yer bilmiyor pek. Loş ortam istiyor, sessiz sakin bir yer.. Parası çok önemli değil.. Gidip de çok beğendiğiniz yerler
varsa yazarsanız sevinirim..
-
hoca etme eyleme yol yakinken don evlenme...
bu lanet dunyaya cocuk getirilmez... -
Hiç yorulmasin masrafta yapmasin.
Melih Gökçek e söylesin twiter den arkadaş ın adina teklif etsin.
-
@murathan, ben evlenmiyorum hocam arkadaş evleniyor onun için açtım konuyu :)
@holycat, onun için bi şey diyemem hocam, her şeye dava açıyor, benim arkadaşın ablasına da 650 lira dava açmış hiç yere bi de o kişi de akp li..
-
balik hali veya lokman hekim turbesi olabilir
-
unbalanced bunu yazdı
@holycat, onun için bi şey diyemem hocam, her şeye dava açıyor, benim arkadaşın ablasına da 650 lira dava açmış hiç yere bi de o kişi de akp li..
2 gun once yuce seyhimiz HolyOne'in bir sozu vardi zeybekustasi muridin konusunda.
"Arkadas arkadasi gaza getirmez. Dost dostu gaza getirmez..Oturup adam gibi konusursunuz. Ama sen isadami pozisyonundan taviz vermezsen arkadasini kurtarailirsin." Seyh HolyOne
Ben evlenmiyorum diyerek hemen kurtuldugunu sanma hocam. Ben seni gaza getirmiyorum. Sen de evlenme.
-Cabuk yaslanacaksin.
-Gencligin borc odemekle gecerken ben gemiyle dunya turunda olacagim.
-Ulkenin hali bombok. Cocugun 10 yasini gecer gecmez; sigara - alkol - uyusturucu ot ucgenine dusecek. Her yer oyle.
-Aklini basina topla.
-Evlenme... -
murathan bunu yazdıunbalanced bunu yazdı
2 gun once yuce seyhimiz HolyOne'in bir sozu vardi zeybekustasi muridin konusunda.
"Arkadas arkadasi gaza getirmez. Dost dostu gaza getirmez..Oturup adam gibi konusursunuz. Ama sen isadami pozisyonundan taviz vermezsen arkadasini kurtarailirsin." Seyh HolyOne
Ben evlenmiyorum diyerek hemen kurtuldugunu sanma hocam. Ben seni gaza getirmiyorum. Sen de evlenme.
-Cabuk yaslanacaksin.
-Gencligin borc odemekle gecerken ben gemiyle dunya turunda olacagim.
-Ulkenin hali bombok. Cocugun 10 yasini gecer gecmez; sigara - alkol - uyusturucu ot ucgenine dusecek. Her yer oyle.
-Aklini basina topla.
-Evlenme...La insanlar zaten mutlu olmak için çocuk getiriyor dünyaya. Doğacak çocuğu düşünen mi var sanıyorsun sen?
-
Atakule? Oraya bir kere gittim. Yukarı çıkış, iki sıcak çikolata ve meyve tabağı toplam 70 küsür liraya gelmişti ama aklında bulunsun.
Murathan hocam, alınmaca yok ama yazdıkların sadece senin yetersizliğini gösteriyor. Büyük bir evlilik fanı değilim ya da evlenmemeye karşı değilim ama ortaya attığın gerekçelerin çok zavallı.
krypt tarafından 03/Ağu/13 20:05 tarihinde düzenlenmiştir -
Atatürk Orman Çiftliğinde Merkez Lokantası olabilir...
Ya da oralarda yer alan lokantalardan birisi..
-
KrypT bunu yazdı
Atakule? Oraya bir kere gittim. Yukarı çıkış, iki sıcak çikolata ve meyve tabağı toplam 70 küsür liraya gelmişti ama aklında bulunsun.
Murathan hocam, alınmaca yok ama yazdıkların sadece senin yetersizliğini gösteriyor.
hayir hocam alinacak bir durum yok yazdiklarinda fakat;
ben hic yetersizlik kavramini aklima getirip o yonde dusunmemistim. biraz aciklaya bilir misin rica etsem ? -
konser falan bul sevdiğin şarkıcı vs jolly joker olabilir
arkadaş evlendi çok güzelmiş her gün geziyoruz diyor :D
koray tarafından 03/Ağu/13 20:10 tarihinde düzenlenmiştir