folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Ankara'da Evlilik Teklif Etmek İçin Uygun Bir Mekan ?

Ankara'da Evlilik Teklif Etmek İçin Uygun Bir Mekan ?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FOXXLY
    FOXXLY's avatar
    Erkek

yemişim dünyasını evlensin aile kursun çoluk cocuk sahibi olsun tabi.

ankara göksuda güzel bi kafede olabilir. göl kenarı güzeldir.

kelimeler albayım bazı anlamlara gelmiyor.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tolgaStain
    tolgaStain's avatar
    Erkek

Direk mekan aramak diğilde önce nasıl bi organizasyon olacak onu kafada bi kararlaştırıp ondan sonra mekan arayışlarına girmek en doğrusu olur.Bilmiyorum arkadaş nasıl bi evlenme teklifi edeceğini düşünmüş mü?

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    unbalanced
    unbalanced's avatar
    Erkek

konu biraz dallanıp budaklanmış ama yine de öneriler var ,teşekkürler :))

kendisi de zaten bu forumun üyesi ama bu konuyu benim açmamı rica etti.. ona da söylediğim gibi, burada yazılan mekanlara, ankaraya gittiğine

tek tek gidip bakması ve hangisi teklifi için uygunsa o mekanı seçmesi daha mantıklı..

teşekkürler 

Ülkesini Seven Her Türk Vatandasi, Ülkesinin Sessiz Istilasi'na karsi durmak zorunda.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    coyotosays
    coyotosays's avatar
    Erkek

hoca bence ata kule teklif için uygun bunun içinde iki senaryo var bi tanesi "sana geleceği gösteriyim" diyip atakuleye giderler orda dürbünler vardı hala duruyosa kız arkadaşı ordan bakarken yüzüğü dürbünün ününe koyabilir, diğeride dürbünün baktığı açılarda bi grup arkaşla beraber benimle evlenirmisin pankartı olabilir. birincisi beğeniliyo :)

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ExpirE
    ExpirE's avatar
    Erkek
    Power-Hacker bunu yazdı

konser falan bul sevdiğin şarkıcı vs jolly joker olabilir 

arkadaş evlendi çok güzelmiş her gün geziyoruz diyor :D

her gün geziyoruz 

koptum lan burayı okuyunca.

"bea"
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nazmanya
    nazmanya's avatar
    Erkek

TBMM

http://www.speedtest.net/result/926625321.png
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    2021 Talihlisi
    Atakan
    Atakan's avatar
    Erkek

çık binaya o kızı bana vermezseniz vurulum de kendini hem güzel eksin olur hoş anılar felan anlatırsınız çoçuklarınıza :):)

Çılgın şeyh Müritleri coşturuyor...
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Hakan363
    Hakan363's avatar
    Erkek

Atakule kapandı,kapanmasa çok güzel bir yer olabilirdi. 

Ankara da romantizm diyince Yonca Bistro ve Fige Restoran & Bar gelir.

Bu iki yere gitmiş arkadaşlardan fikir alabiliriz. Ben gitmediğimden bilmiyorum. Söyleyenlerin yalancısıyım 

www.dunyadailkler.com
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Böcüklerin Efendisi
    krypt
    krypt's avatar
    Erkek
    murathan bunu yazdı
    KrypT bunu yazdı

Neden ailenin ekonomik yükselişine ket vuracağını düşünüyorsun. Karın ve çocuklarınla gemiyle dünya turuna çıkamaz mısın? Çocuğunun 10 yaşından sonra çeşitli üçgenlere düşeceğini belirtiyorsun, çocuğunu hem düzgünce eğitebilecek, hem eğlendirebilecek, hem de kendine zarar verecek davranışlardan uzak tutabilecek kalitede bir baba olamaz mısın?

-Toplumdan bagimsiz sosyal bir hayattan bahsedilemez. Insan hayatinda tercihlerle yasar. Evlilik nasil bir tercihse, evlenmemek de bir tercihtir ve hayatimizdaki onlarca diger tercihler gibi...

Bu sekilde daha ozgur olacagimi biliyorum. Bu, sorumluluktan kactigim anlamina gelmez. Cunku artik Turk toplumu olarak gittikce yozlasan bir toplum olmaya dogru gidiyoruz. Hayatta her insanin bir sosyal statusu vardir. Bu sosyal statulerin bircok farkli yani oldugu gibi ortak yanlari da vardir. Yurtdisina sik sik giden birisi buraya geldigi zaman yanlis giden seylerin cogunun farkina rahatlikla varabilir. Ilk baslarda kendi icinde tepki gosterir neden bu boyle diger yerde oyle degil soyle olmasi daha cozum odakli olmaz miydi falan gibi...
      Mesela sizin yurtdisindan(rusya, cin, japonya, kazakistan, ispanya, kanada, finlandiya, isvec...) hic yakininiz ya da bir arkadasiniz sizi ziyarete geldi mi?
    -Geldiyse gercekten cagimizin gerektirdigi toplumsal - sistematik ( cok genis bir yasam yelpazesinden bahsediliyor ) devinimlerden etkileceksiniz ve bulundugunuz yerin ne kadar yasanabilir, yahut yasanamaz olduguna daha bilincli bir sekilde karar verebileceksiniz. Tercihleriniz de bu dogrultuda ilerleyecektir. 
    -Gelmediyse sizin kendinizi hangi yasam tercihinde gelistirdiginizle de alakali bir durum olacak bu evlilige bakis aciniz... Maneviyatci misiniz, muhafazakar mi, sosyal-demokrat mi, asiri sag-sol gorusler cercevesinde bir hayat mi suruyorsunuz vsvs bunlar hep birer onemli etken...
    # Cocuk kismina gelmek istiyorum daha cook yazilip cizilebilir farkli perspektifler dokulebilinir konuya dair ama yazmaktan ve bu konuda dusunmekten sikildim. Iyi, durust, duzgun ve delikanli bir cocuk yetistirdiginizde toplumsal bir hayata giris asamasinda olan cocuk bireylerde gorulen icsel catisma, toplumsal catisma, aile ici catisma (tabiki bunlar psikolojik catismalar yoksa 4-3 u alip da onune gelenle catismiyosunuz) durumlari da sik sik goruluyor. Aile guzel egitimli ve gayet sosyalse cocuguna psikolojik manada ileriye ket vurma durumlu bir feedback yapiyor cocuguna. Yok aile egitimden bir haber, 1-2 seneye saglam ciftlesip cocuk yapip sokaga saliyorsa da o da zararli, atik dosya formatinda bir birey olarak toplumdaki varligini surdurur. Sen guzelce yetistirip okula gonderirsin fakat herkes senin seviyende ya da senin dusuncendeki gibi kabul edilebilir seviyede cocugunun uzerine dusmeyecegi/dusemeyecegi icin duzgun cocuklarin geneli akranlari arasinda ezik muamelesine maruz kaliyor. 
    Sigara icmiyorsa, bunun kotu bir aliskanlik ve insanin sagligina ve parasina zarar verecek bir madde oldugu bilinceyse cocuk diger arkadaslari tarafindan ortamdan soyutlanma durumuyla karsi karsiya kaliyor. Bu soylediklerim ilkogretim 4. siniftan itibaren ebeveynleri rahatsiz edecek seviyede goruluyor. Yazik degil mi o cocuga... Daha da neleer neler... (Sonra da devam edebilirim isterseniz...)
    #Gezme kismina gelince sevgili murit kardesim Krypt. Insanin kendi kararini kendisinin verip uygulamasi kadar guzel olan ikinci bir durum yoktur. Varsa da olabilecek olan o ikinci durum yine karar veren dusunce sahibinin buyuk katkisiyla degerini bulur. Yani, istedigini yapabilme ozgurlugun ve kezbanlardan uzak, planlarini daha saglikli sekilde yurutebilecegin zararin veyahut gerceklesmeme durumunun en aza indirgendigi bir hayattan bahsediyoruz. Bu sekilde her seyin bana gore "iste budur bee" tepkisiyle sonuclanan bir seviyede sonlanabilecegi ihtimalini guclendiriyor. 
    - Kisaca, hayat insanlarin kendi hayati tabiki.. Bunlarla beraber gelen tercihleri de... Evlenen insanlardan 1k ciftten kacinin sosyal aile profili konseptinde arastirmalar yapip, ideal evlilikte olmasi gereken niteliklere sahip olmak icin ilerye yonelik planlar yaparak zaman ayiriyorlar. Bence 3.
    Sabirla okuyanlara tesekkur ederim. Peace \/

Hakkaten okumak zor oldu abi arada paragraf yapsaymışsın keşke.

Her şeyden önce, bir kaç kez tekrarladığım gibi ben tercihine karşı değilim zaten; sebeplerini beğenmedim.
    Evet, kuzenim Hollanda'da yaşamakta ve sürekli birlikte vakit geçiririz. Nitekim ben de Hollanda da dahil olmak üzere, bir kaç ülkede yaşama şansı buldum bir süre. 

Evlilikle ilgili bahsettiğin sosyal statüler, maneviyatcılık vs. hiç birine zerre kadar katılmıyorum. Evlenme ile ilgili sadece tek etken vardır o da "aşk". Bu kavramı bu kelimeden başka anlatmanın yolu yok malesef. Geriye kalan "bahaneleri", zorlukları adam olup göğsünü gere gere aşacaksın. Eğer aşıksan ve bacaklarının arasında iki tane sapasağlam taşağı olan harbi adamsan, gerekirse demir direği ısıra ısra yamultursun, 32 dişine mal olsa bile. Bu konsepte aşina olmayabilirsin tabi. Belki herkes yabancıdır. Bu bir tercih değil. Bu bir erkeğin hayatındaki en önemli şeyle arasına hiç birşeyi sokmamasıdır. Tabi aşığım ama evlenmem, birlikte yaşarım diyebilirsin. Ama zaten ben evliliği nikah memurunun resmiyete döktüğü bir şey olarak görmüyorum. Bir kadınla ömür boyu sürecek bir bağ için parlak yüzüklere, resmi evraklara gerek yok. Magnetar gibi birbirini çeken iki kalp yeterli. 

İki şeyi belirtmek isterim. Burada böyle romantik cümleler kuruyormuşum gibi yorumlayabilirsiniz. Ama muhtemelen dünyadaki en materyalist insanlardan birisiyim. Ve dünyayı olduğu gibi görüyorum, merak etmeyin. Ayrıca 16 yaşında olduğun yazıyor. Yanlışsa da, doğruysa da yazdıklarım geçerlidir. Yaşına göre zekanı ya da tercihlerini sorgulayacak değilim. Ancak, tecrübelerini sorgulayabilirim. Belki aynı yollardan geçtin, belki geçmedin ama dinle; hayatta ofsayt olmayan her şeyi tattım aşağı yukarı. Uyuşturucusundan, hatununa. Sana söyleyeceğim tek bir şey var; özgürlük, yapabileceğin şeyler değildir. Özgürlük yapmak istediklerini yapabilmendir. Ve eğer sen evlenebileceğin bir kadına aşık olmuşsan, özgürlüğünden bir şey kaybetmeyeceksin emin ol. Yine de, bu da benim tercihim diyorsan. Tekrarlıyorum, tercihlerini değil tercihlerin için sunduğun sebepleri irdeliyorum.

Çocuk olayına gelirsek. Yazdıkların hep kötü senaryolar. Ben de buraya pek çok ideal senaryo yazabilirim. Ama bunlar argüman değil, bu bir tartışma değil. İyi evlat yetiştirmek çocuğu yerçekimsiz ortamda büyütmek değil. İyi evlat yetiştirmek, çıkan engelleri, tehlikeleri zarar görmeden aşabilecek, kendi kendini koruyabilecek bir evlat yetiştirmektir. Elbette hatalar olacak. Olmak zorunda. Orada da baba devreye girecek işte. Dediğim gibi her şeyi olduğu gibi gören bir insanım. Bence bir evlat babasını, annesini sevmek zorunda değil ve onlardan hiç bir şekilde sorumlu değil. Sevgi ve saygı kan bağıyla gelmez, kazanılır. Lakin bir baba evladını sevmek zorunda olmasa bile ona bakmakla yükümlüdür. Evladım benden nefret etse, ben ondan nefret etsem, kanlı bıçaklı olsam yine de bakarım. Geçimini sağlarım ya da sağladığından emin olurum. Çünkü bir erkek ve bir baba olarak çocuğu yapmaya karar verdiğimde attığım mecazi bir imzadır bu. Çünkü bir erkek güçlü olmalıdır, korumalıdır ve sağlamalıdır. Taşakların sırf sperm üretip peçetelere veya lüzumsuz kadınlara harcayasın diye değil, androjen üretip erkek olasın diye varlar. Kısaca evlenmenin değil, sadece erkek olmanın bile getirdiği sorumluluklar var. Bunlar isanoğlunun üst düzey beyni ile oluşturduğu sosyal sistemin bir parçası değil, doğanın bir parçası. Eğer güçlü değilsen, koruyamıyorsan ve sağlayamıyorsan DNA'nı sonraki jenerasyonlara aktaramazsın. Süper zeki bir tür olmak sana yapma şansın olsa bile reddedebilme tercihini sunuyor. Ve aynı süper zeki türün bir üyesi olarak buna saygı duyuyorum. Ancak, en azından sağlam sebepler ver bahaneler değil. Veya hiç verme.

krypt tarafından 04/Ağu/13 03:32 tarihinde düzenlenmiştir

while (1<2)
Toplam Hit: 6302 Toplam Mesaj: 30