folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Ankara'da Evlilik Teklif Etmek İçin Uygun Bir Mekan ?

Ankara'da Evlilik Teklif Etmek İçin Uygun Bir Mekan ?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Böcüklerin Efendisi
    krypt
    krypt's avatar
    Erkek

Neden ailenin ekonomik yükselişine ket vuracağını düşünüyorsun. Karın ve çocuklarınla gemiyle dünya turuna çıkamaz mısın? Çocuğunun 10 yaşından sonra çeşitli üçgenlere düşeceğini belirtiyorsun, çocuğunu hem düzgünce eğitebilecek, hem eğlendirebilecek, hem de kendine zarar verecek davranışlardan uzak tutabilecek kalitede bir baba olamaz mısın?

while (1<2)
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    pesimistic
    pesimistic's avatar
    Erkek
    KrypT bunu yazdı

Neden ailenin ekonomik yükselişine ket vuracağını düşünüyorsun. Karın ve çocuklarınla gemiyle dünya turuna çıkamaz mısın? Çocuğunun 10 yaşından sonra çeşitli üçgenlere düşeceğini belirtiyorsun, çocuğunu hem düzgünce eğitebilecek, hem eğlendirebilecek, hem de kendine zarar verecek davranışlardan uzak tutabilecek kalitede bir baba olamaz mısın?

Ne kadarda basit düşünüyorsun. Ne kadar öyle yetiştirmeye çalışsa da yapamaz. Evlilik ile sorumluluklar artıyor adam onu demek istemiş kısaca. Bence 27'yi geçtikten sonra evlenilebilir ama çocuk sıkıntı bana göre :S

Beyin olanca gücüyle ilerlerken, cinsel sistemlerin korkunç etkinliği daha uykuda olduğu için çocukluk, hayatımız boyunca özlemle geri dönüp baktığımız masumiyet ve mutluluk dönemi, hayatın cennetidir, kayıp cennet. - Arthur Schopenhauer
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MaviGozluDev
    MaviGozluDev's avatar
    Erkek
    SerYolcu bunu yazdı

Atatürk Orman Çiftliğinde Merkez Lokantası olabilir...

Ya da oralarda yer alan lokantalardan birisi..

ikide sek atarlar gitmişken :d

.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MaviGozluDev
    MaviGozluDev's avatar
    Erkek

hocam tam nası bişey istediğine göre değişir bu ya.. yemek yiyip klasik bi teklif edicekse balgatta ki piano restaurant gibi lüks yerlerden birine götürebilir. 
    biraz daha organizasyon yapıp işte beklemediği anda açık aland ayapıcam derse zaten göksü&eymir&mogan dan başka şansı pek yok.. göksu yu zaten geçsin, ana baba çoluk çocuk derken boku çıkar onun.. mogan ya da eymir akşamları daha sakin olur su kenarı hem felan :D :D

.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Böcüklerin Efendisi
    krypt
    krypt's avatar
    Erkek
    DevilRullz bunu yazdı
    KrypT bunu yazdı

Ne kadarda basit düşünüyorsun. Ne kadar öyle yetiştirmeye çalışsa da yapamaz. Evlilik ile sorumluluklar artıyor adam onu demek istemiş kısaca. Bence 27'yi geçtikten sonra evlenilebilir ama çocuk sıkıntı bana göre :S

Ben basit düşünmüyorum. Siz zayıf düşünüyorsunuz. Eğer düzgün bir evlat yetiştirip, bir aileye bakamayacağınızı düşünüyorsanız nasıl kendinize adam diyebiliyorsunuz? Daha önce de belirttiğim gibi, konsepte karşı değilim ama ortaya atılan gerekçe tam bir BETA gerekçesi.

while (1<2)
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    pesimistic
    pesimistic's avatar
    Erkek
    KrypT bunu yazdı
    DevilRullz bunu yazdı
    KrypT bunu yazdı

Ben basit düşünmüyorum. Siz zayıf düşünüyorsunuz. Eğer düzgün bir evlat yetiştirip, bir aileye bakamayacağınızı düşünüyorsanız nasıl kendinize adam diyebiliyorsunuz? Daha önce de belirttiğim gibi, konsepte karşı değilim ama ortaya atılan gerekçe tam bir BETA gerekçesi.

Ben gerçekçi düşünüyorum. Senin böyle düşünmen yapabileceğin anlamına gelmiyor ki :) Yapamayacaksın işte. İstediğin gibi olmayacak her şey. Bir kere insan nankör. Karınla da uzun vadeli tam anlamıyla mutlu olacağını sanmıyorum. Yani kısaca evlenilir ama çocuk yapılmaz. Sen içgülerine bakarak yapabilirsin çocuk ama ben yapmam. Büyük konuşmayı sevmiyorum ama çocuk demek sorumluluk demek. Sorumluluk demek mutsuzluk demek. Yapılsa da 30-35 i geçtikten sonra yapılmalı.

Beyin olanca gücüyle ilerlerken, cinsel sistemlerin korkunç etkinliği daha uykuda olduğu için çocukluk, hayatımız boyunca özlemle geri dönüp baktığımız masumiyet ve mutluluk dönemi, hayatın cennetidir, kayıp cennet. - Arthur Schopenhauer
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    murathan
    murathan's avatar
    Erkek
    KrypT bunu yazdı

-Toplumdan bagimsiz sosyal bir hayattan bahsedilemez. Insan hayatinda tercihlerle yasar. Evlilik nasil bir tercihse, evlenmemek de bir tercihtir ve hayatimizdaki onlarca diger tercihler gibi...

Bu sekilde daha ozgur olacagimi biliyorum. Bu, sorumluluktan kactigim anlamina gelmez. Cunku artik Turk toplumu olarak gittikce yozlasan bir toplum olmaya dogru gidiyoruz. Hayatta her insanin bir sosyal statusu vardir. Bu sosyal statulerin bircok farkli yani oldugu gibi ortak yanlari da vardir. Yurtdisina sik sik giden birisi buraya geldigi zaman yanlis giden seylerin cogunun farkina rahatlikla varabilir. Ilk baslarda kendi icinde tepki gosterir neden bu boyle diger yerde oyle degil soyle olmasi daha cozum odakli olmaz miydi falan gibi...
      Mesela sizin yurtdisindan(rusya, cin, japonya, kazakistan, ispanya, kanada, finlandiya, isvec...) hic yakininiz ya da bir arkadasiniz sizi ziyarete geldi mi?
    -Geldiyse gercekten cagimizin gerektirdigi toplumsal - sistematik ( cok genis bir yasam yelpazesinden bahsediliyor ) devinimlerden etkileceksiniz ve bulundugunuz yerin ne kadar yasanabilir, yahut yasanamaz olduguna daha bilincli bir sekilde karar verebileceksiniz. Tercihleriniz de bu dogrultuda ilerleyecektir. 
    -Gelmediyse sizin kendinizi hangi yasam tercihinde gelistirdiginizle de alakali bir durum olacak bu evlilige bakis aciniz... Maneviyatci misiniz, muhafazakar mi, sosyal-demokrat mi, asiri sag-sol gorusler cercevesinde bir hayat mi suruyorsunuz vsvs bunlar hep birer onemli etken...
    # Cocuk kismina gelmek istiyorum daha cook yazilip cizilebilir farkli perspektifler dokulebilinir konuya dair ama yazmaktan ve bu konuda dusunmekten sikildim. Iyi, durust, duzgun ve delikanli bir cocuk yetistirdiginizde toplumsal bir hayata giris asamasinda olan cocuk bireylerde gorulen icsel catisma, toplumsal catisma, aile ici catisma (tabiki bunlar psikolojik catismalar yoksa 4-3 u alip da onune gelenle catismiyosunuz) durumlari da sik sik goruluyor. Aile guzel egitimli ve gayet sosyalse cocuguna psikolojik manada ileriye ket vurma durumlu bir feedback yapiyor cocuguna. Yok aile egitimden bir haber, 1-2 seneye saglam ciftlesip cocuk yapip sokaga saliyorsa da o da zararli, atik dosya formatinda bir birey olarak toplumdaki varligini surdurur. Sen guzelce yetistirip okula gonderirsin fakat herkes senin seviyende ya da senin dusuncendeki gibi kabul edilebilir seviyede cocugunun uzerine dusmeyecegi/dusemeyecegi icin duzgun cocuklarin geneli akranlari arasinda ezik muamelesine maruz kaliyor. 
    Sigara icmiyorsa, bunun kotu bir aliskanlik ve insanin sagligina ve parasina zarar verecek bir madde oldugu bilinceyse cocuk diger arkadaslari tarafindan ortamdan soyutlanma durumuyla karsi karsiya kaliyor. Bu soylediklerim ilkogretim 4. siniftan itibaren ebeveynleri rahatsiz edecek seviyede goruluyor. Yazik degil mi o cocuga... Daha da neleer neler... (Sonra da devam edebilirim isterseniz...)
    #Gezme kismina gelince sevgili murit kardesim Krypt. Insanin kendi kararini kendisinin verip uygulamasi kadar guzel olan ikinci bir durum yoktur. Varsa da olabilecek olan o ikinci durum yine karar veren dusunce sahibinin buyuk katkisiyla degerini bulur. Yani, istedigini yapabilme ozgurlugun ve kezbanlardan uzak, planlarini daha saglikli sekilde yurutebilecegin zararin veyahut gerceklesmeme durumunun en aza indirgendigi bir hayattan bahsediyoruz. Bu sekilde her seyin bana gore "iste budur bee" tepkisiyle sonuclanan bir seviyede sonlanabilecegi ihtimalini guclendiriyor. 
    - Kisaca, hayat insanlarin kendi hayati tabiki.. Bunlarla beraber gelen tercihleri de... Evlenen insanlardan 1k ciftten kacinin sosyal aile profili konseptinde arastirmalar yapip, ideal evlilikte olmasi gereken niteliklere sahip olmak icin ilerye yonelik planlar yaparak zaman ayiriyorlar. Bence 3.
    Sabirla okuyanlara tesekkur ederim. Peace \/

copy
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SerYolcu
    SerYolcu's avatar
    Erkek

Evlilik.. Evlenmek.. Yuva Kurmak iyidir...

Aile olursun, sorumluluklarını bilirsin..

Evlat yetiştirirsin..

Bu dünya kötü olduğu için çocuk sahibi olmak istemiyorum diyenlere bir çift sözüm var..

Belki de sizin çocuğunuz bu dünyayı güzelleştirecektir...

Ondan çocuk olmamıştır (Kimsenin babası değildir). Kendisi de doğmamıştır (kimsenin çocuğu değildir). İhlas Suresi 3 üncü ayette bunlar yazar.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RotKerim
    RotKerim's avatar
    Erkek

''kendim için değil bi arkadaş için soruyorum''

Fuck Mobb Deep Fuck Biggie Fuck Bad Boy as a staff record label and as a mother fuckin crew. En büyük hayalimi sordu geçenlerde birisi Midtown metrosundan inip Broadwayde bir kaç tur attıktan sonra Union Square Park karşındaki Starbucksda bir kahve içmek.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RootB
    RootB's avatar
    Erkek
    SerYolcu bunu yazdı

Evlilik.. Evlenmek.. Yuva Kurmak iyidir...

Aile olursun, sorumluluklarını bilirsin..

Evlat yetiştirirsin..

Bu dünya kötü olduğu için çocuk sahibi olmak istemiyorum diyenlere bir çift sözüm var..

Belki de sizin çocuğunuz bu dünyayı güzelleştirecektir...

Çocuğa böyle bir yükümlülük yüklemek de saçma. Şu saatten sonra akıl sahibi olup da dünyaya çocuk getiren insan aşırı sorumsuzdur.

Toplam Hit: 6293 Toplam Mesaj: 30