Ankara'da Kalacak Otel
-
cache bunu yazdıizzmarit bunu yazdı
Deeps gayet iyi bir hosteldir, oldukca da merkezidir, ben oneririm.
Kızla kalacağım için hostel istemiyorum hocam
@HeadBanger; iptal ettirdim
Mümkünse sıcak, temiz ve ucuz bi yer bakıyorum. Yılbaşı gecesi ankaradayım
Hocam yilbasi gecesi dedigin yarin gece ustelik yilbasi ustelik para yok diyorsun bence yenisini bulmadan bir sey iptal ettirme hosteli begenmedim derken astide kalmayin.
izzmarit tarafından 30/Ara/15 10:31 tarihinde düzenlenmiştir -
izzmarit bunu yazdıcache bunu yazdıizzmarit bunu yazdı
Hocam yilbasi gecesi dedigin yarin gece ustelik yilbasi ustelik para yok diyorsun bence yenisini bulmadan bir sey iptal ettirme hosteli begenmedim derken astide kalmayin.
Son çare capitale dönücem hocam tekrar rezerve edeyim :/
-
Kiza bilet al o parayla, gelsin sen de kalsin :D cok gec kalmissin, zor bulunur otel hocam yav.
-
ozgunlu bunu yazdı
Kiza bilet al o parayla, gelsin sen de kalsin :D cok gec kalmissin, zor bulunur otel hocam yav.
Ben biletimi aldım aynı zamanda arkadaşların yanına geliyorum :D
Ayın 22'si için bakarken kendimi bi anda yarın geliyor olarak buldum :)
-
cache bunu yazdıizzmarit bunu yazdıcache bunu yazdıizzmarit bunu yazdı
Bir sey olur da acikta kalirsan haber et ben ankarada olmayacagim ama en azindan guzel ev partisine falan gonderirim sizi basinizi iyi kotu bi odaya sokarsiniz.
-
izzmarit bunu yazdıcache bunu yazdıizzmarit bunu yazdıcache bunu yazdıizzmarit bunu yazdı
Bir sey olur da acikta kalirsan haber et ben ankarada olmayacagim ama en azindan guzel ev partisine falan gonderirim sizi basinizi iyi kotu bi odaya sokarsiniz.
Çok sağol hocam ters bi durum olursa haber veririm, Özkonak otelden yer ayırttım az önce
-
-
DanqerLine bunu yazdı
Hocam gizli kamera falan belli olmaz güvenemiyorum
-
Kızılayda princess hotel var bi sor bakalım ne kadarmış ayrıca bence günlük kiralığa bak öylesi bence daha iyi. Ben ist gittiğimde öyle yapıyorum. Birde bookingde oteli bul sonra tel ile oteli ara bazen daha ucuz söylüyolar telde
-
cache bunu yazdıDanqerLine bunu yazdı
Hocam gizli kamera falan belli olmaz güvenemiyorum
hocam sana onerdigim yer o konuda rahatti.
ama kendi evin olmayan hic bir yere guvenemezsin. bu konuda cok takintili isen ya hatun senin eve gelecek. ya da sen hatunun eve gidice :/