Ankara'da Kalacak Otel
-
cache bunu yazdıDevilKingtr bunu yazdı
babannemin evi vardı lan kalırdınız ama kombi bozuk hocam malum ankara şu an -9 ama biz ısınırız her şekilde dersen yeşillendir beni.
Hocam çok tesekkur ederimde iltihapli romatizma var soğukta duramiyorum teşekkür ederim :)
o nedır oyle yaşın kac ta romatızma oluyorsun 50 60 var mı ?_
hipokondriyak tarafından 31/Ara/15 23:11 tarihinde düzenlenmiştir -
hipokondriyak bunu yazdıcache bunu yazdıDevilKingtr bunu yazdı
babannemin evi vardı lan kalırdınız ama kombi bozuk hocam malum ankara şu an -9 ama biz ısınırız her şekilde dersen yeşillendir beni.
Hocam çok tesekkur ederimde iltihapli romatizma var soğukta duramiyorum teşekkür ederim :)
o nedır oyle yaşın kac ta romatızma oluyorsun 50 60 var mı ?_
22
-
Eğer elektronikten anlıyorsanız Özkonak hotel tam size göre :) Yanmayan şerit led'li aydınlatmayı resepsiyondan aldığınız kontrol kalemi ile çalıştırabilir, gece karanlıkta kalmaktan kurtulabilirsiniz :)
Ses geçiren mütiş duvarlar sayesinde yan odanızda sevişen insanların seslerine şahit olabilirsiniz.
-
cache bunu yazdı
Eğer elektronikten anlıyorsanız Özkonak hotel tam size göre :) Yanmayan şerit led'li aydınlatmayı resepsiyondan aldığınız kontrol kalemi ile çalıştırabilir, gece karanlıkta kalmaktan kurtulabilirsiniz :)
Ses geçiren mütiş duvarlar sayesinde yan odanızda sevişen insanların seslerine şahit olabilirsiniz.
Lan hocam güldürdün :D
GoldenWorld tarafından 05/Oca/16 21:36 tarihinde düzenlenmiştir -
airbnb varken eziyet cekiyosunuz, iki hesap acip birinden digerini davet edince de 58 lira indirim veriyo. zincirleme gidip boyle 10ar liraya konaklayin