Ankara'da Kalacak Otel
-
biz yarışma için geldiğimizde ulusta ferah otel diye biyere yerleştirmişlerdi. Nerede kalınır bilmem ama ferah otelde kalma, aklında bulunsun. hatta o caddede hiç biyerde kalma
-
hezarfen bunu yazdı
biz yarışma için geldiğimizde ulusta ferah otel diye biyere yerleştirmişlerdi. Nerede kalınır bilmem ama ferah otelde kalma, aklında bulunsun. hatta o caddede hiç biyerde kalma
Geceleri ulus iyi bir yer değildir pavyonlar flan iğrençtir, her türlü pislik vardır :)
-
GoldenWorld bunu yazdıhezarfen bunu yazdı
Geceleri ulus iyi bir yer değildir pavyonlar flan iğrençtir, her türlü pislik vardır :)
Hamamönünde özkonak hotel'den oda ayırttım bakalım nasıl bi deneyim olacak :) yarın 4 te yola çıkıyorum akşam ankaradayım
-
babannemin evi vardı lan kalırdınız ama kombi bozuk hocam malum ankara şu an -9 ama biz ısınırız her şekilde dersen yeşillendir beni.
-
DevilKingtr bunu yazdı
babannemin evi vardı lan kalırdınız ama kombi bozuk hocam malum ankara şu an -9 ama biz ısınırız her şekilde dersen yeşillendir beni.
Hocam çok tesekkur ederimde iltihapli romatizma var soğukta duramiyorum teşekkür ederim :)
-
cache bunu yazdıDevilKingtr bunu yazdı
Hocam çok tesekkur ederimde iltihapli romatizma var soğukta duramiyorum teşekkür ederim :)
hocam biraz daha paraya kıysaydında hamamönünde kalmasaydın :)
bu gece yılbaşı demek istedigimi varınca anlarsın at hırsızı cok olur oralarda
-
DanqerLine bunu yazdıcache bunu yazdıDevilKingtr bunu yazdı
hocam biraz daha paraya kıysaydında hamamönünde kalmasaydın :)
bu gece yılbaşı demek istedigimi varınca anlarsın at hırsızı cok olur oralarda
Yola çıktım hocam aksam bakıcaz artik :)
-
Otellerde evli olmazsanız beraber kalmanıza izin vermezler, sıkıntı çıkmadın sonra,
-
Robinson_Crusoe bunu yazdı
Otellerde evli olmazsanız beraber kalmanıza izin vermezler, sıkıntı çıkmadın sonra,
imam nikahları var hoca :D
-
Deeps hostel'da 3 kişilik oda vardı hocam kapatın onu 2 kişi işte yer varsa fiyatları iyidir. Eğer bulduğunuz yer içinize sinmezse ben tavsiye ederim Deeps'i.