folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Ankara'da Kalacak Otel

Ankara'da Kalacak Otel

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hezarfen
    hezarfen's avatar
    Erkek

biz yarışma için geldiğimizde ulusta ferah otel diye biyere yerleştirmişlerdi. Nerede kalınır bilmem ama ferah otelde kalma, aklında bulunsun. hatta o caddede hiç biyerde kalma 

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    GoldenWorld
    GoldenWorld's avatar
    Erkek
    hezarfen bunu yazdı

biz yarışma için geldiğimizde ulusta ferah otel diye biyere yerleştirmişlerdi. Nerede kalınır bilmem ama ferah otelde kalma, aklında bulunsun. hatta o caddede hiç biyerde kalma 

Geceleri ulus iyi bir yer değildir pavyonlar flan iğrençtir, her türlü pislik vardır :)

İnsan ne kadar az düşünürse, o kadar çok konuşur.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cache
    cache's avatar
    Erkek
    GoldenWorld bunu yazdı
    hezarfen bunu yazdı

Geceleri ulus iyi bir yer değildir pavyonlar flan iğrençtir, her türlü pislik vardır :)

Hamamönünde özkonak hotel'den oda ayırttım bakalım nasıl bi deneyim olacak :) yarın 4 te yola çıkıyorum akşam ankaradayım

En iyisi olmadan önce, her zaman en kötüsü olmaz mı ?
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DevilKingtr
    DevilKingtr's avatar
    Erkek

babannemin evi vardı lan kalırdınız ama kombi bozuk hocam malum ankara şu an -9 ama biz ısınırız her şekilde dersen yeşillendir beni.

Viski var önlerinde , Ne içen dediler ? ırakı dedim ben https://www.kisa.link/QobI
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cache
    cache's avatar
    Erkek
    DevilKingtr bunu yazdı

babannemin evi vardı lan kalırdınız ama kombi bozuk hocam malum ankara şu an -9 ama biz ısınırız her şekilde dersen yeşillendir beni.

Hocam çok tesekkur ederimde iltihapli romatizma var soğukta duramiyorum teşekkür ederim :)

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DanqerLine
    DanqerLine's avatar
    Erkek
    cache bunu yazdı
    DevilKingtr bunu yazdı

Hocam çok tesekkur ederimde iltihapli romatizma var soğukta duramiyorum teşekkür ederim :)

hocam biraz daha paraya kıysaydında hamamönünde kalmasaydın :) 

bu gece yılbaşı demek istedigimi varınca anlarsın at hırsızı cok olur oralarda

ABONE OLUN BEYLER PARA KASACAZ : https://www.youtube.com/gecehayatimiz
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cache
    cache's avatar
    Erkek
    DanqerLine bunu yazdı
    cache bunu yazdı
    DevilKingtr bunu yazdı

hocam biraz daha paraya kıysaydında hamamönünde kalmasaydın :) 

bu gece yılbaşı demek istedigimi varınca anlarsın at hırsızı cok olur oralarda

Yola çıktım hocam aksam bakıcaz artik :)

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Robinson_Crusoe
    Robinson_Crusoe's avatar
    Erkek

Otellerde evli olmazsanız beraber kalmanıza izin vermezler, sıkıntı çıkmadın sonra,

Gençliğimden bu yana et yenilmesine karşıyım. Bir gün insanların hayvanları öldürmeyi tıpkı insan öldürmek gibi cinayet kabul edeceğine inanıyorum,
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ArduouS
    ArduouS's avatar
    Erkek
    Robinson_Crusoe bunu yazdı

Otellerde evli olmazsanız beraber kalmanıza izin vermezler, sıkıntı çıkmadın sonra,

imam nikahları var hoca :D

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    swalker
    swalker's avatar
    Erkek

Deeps hostel'da 3 kişilik oda vardı hocam kapatın onu 2 kişi işte yer varsa fiyatları iyidir. Eğer bulduğunuz yer içinize sinmezse ben tavsiye ederim Deeps'i.

Toplam Hit: 5193 Toplam Mesaj: 46
otel