Ankara'da Karga Arıyorum Parasıyla
-
gencbeyin bunu yazdıjayde bunu yazdı
her pazar sabah saatlerinde iskitlerde kuş pazarı kuruluyor.belki karga getirende vardır.yada söylersin öteki hafta için yakalarlar sana bitane
orda hiç karga görmedim. kafes kuşları, horoz falan olur. bazen fantazi olsun diye yırtıcı kuş getiren olurda karga sıkıntılı bi hayvan kimse getirmez bence.
Yırtıcı kuştan kastın ne? ne getirirler mesela -
-
annm geçen hafta geceleyin buzluktan et çıkartp sabaha yavaşça çözülsün die balkona koymuş.sabah etler parça pinçik herbiri bir bi köşede halde bulundu.velhasıl bu hayvanlar çok fena
-
bu hayvanlar kafese gelemez ölür giderler,
-
kuzgun veya karga altın benzeri esyaları toplayıp yuvasına tasır yavrudan yuvaya alıstırmak ıcın kullanılır. o amacla arıyosan sahıle yap yuvasını yada pıknık alanına.:)
-
nolanded bunu yazdı
Kümes var bahçede orada düşünüyorum beslemeyi -
mettoman bunu yazdınolanded bunu yazdı
Kümes var bahçede orada düşünüyorum beslemeyikuzgun veya karga altın benzeri esyaları toplayıp yuvasına tasır yavrudan yuvaya alıstırmak ıcın kullanılır. o amacla arıyosan sahıle yap yuvasını yada pıknık alanına.:)bak bu özelligi varmış hayvanın bunuda değerlendir. -
ankarada yakalabilecek yok mu
-
mettoman bunu yazdıgencbeyin bunu yazdıjayde bunu yazdı
her pazar sabah saatlerinde iskitlerde kuş pazarı kuruluyor.belki karga getirende vardır.yada söylersin öteki hafta için yakalarlar sana bitane
orda hiç karga görmedim. kafes kuşları, horoz falan olur. bazen fantazi olsun diye yırtıcı kuş getiren olurda karga sıkıntılı bi hayvan kimse getirmez bence.
Yırtıcı kuştan kastın ne? ne getirirler meselaben muhabbet bakmaya giderdim arada, böyle şahinimsi doğanımsı bişey gördüm bi kere adamın elinde eldiven vardı. başka bi kuşta olabilir pek anlamam ama büyük bişey.
-
2 sene önce elime 2 adet karga yavrusu gecmişti toplam olarak 7 ay baktım tekinin bacakları tutmuyordu öteki ise ucamıyordu saglam olanı ucurmayı ögrettim o gitti sakat olan ise sonralar öldü:S
not:ilk başlarda cok korkuyorlar saldırıyorlar felan ama sonra cay kaşıgı ile ciger vermeye başlayın bana sıcak davrandılar gercekten mühtiş hayvalar
ismleri ise öksüz necmi ile memati