Ankara'da Karga Arıyorum Parasıyla
-
DrKill bunu yazdımettoman bunu yazdı
DrKill bunu yazdı
50-60 TL ye karga satan varsa ben alayım aga. Muhabbet kuşu bile 35 tl ne yaptın sen.
Sokaktan tutcağınız ya özel evcil karga aramıyorum ki
Hocam sokaktan tutulan hayvan daha mı değersiz? Nasıl bir mantığın var anlamadım açıkçası.
Ondan bunu mu çıkardın mettoman tarafından 01/Oca/13 15:01 tarihinde düzenlenmiştir -
bu işten anlayan yok mu
-
mettoman bunu yazdıDrKill bunu yazdımettoman bunu yazdı
DrKill bunu yazdı
50-60 TL ye karga satan varsa ben alayım aga. Muhabbet kuşu bile 35 tl ne yaptın sen.
Hocam sokaktan tutulan hayvan daha mı değersiz? Nasıl bir mantığın var anlamadım açıkçası.
Ondan bunu mu çıkardınSen ne demek istediğimi anlamamışsın. Karga gibi değerli bir hayvanı 2 tane muhabbet kuşu fiyatına, böyle komik bir rakama kimse vermez.
-
DrKill bunu yazdımettoman bunu yazdı
DrKill bunu yazdı
mettoman bunu yazdı
DrKill bunu yazdı
Ondan bunu mu çıkardın
Sen ne demek istediğimi anlamamışsın. Karga gibi değerli bir hayvanı 2 tane muhabbet kuşu fiyatına, böyle komik bir rakama kimse vermez.
Tamam hocam ben zaten elinde vardır atacaktır bunlar bana versin diye açtım konuyu -
aga bu hayvanla uğraşılır mı ya.Çatıda yazın cıyak cıyak ötüyodu bitanesi yavruymuş süpürgenin ucuyla azcık dokunuverdim. karşı evin çatısına gitti bi topladı sülaleyi yeminle zor kurtardım kendimi. Daha da işim olmaz keratalarla.
-
hoca merak ettim ama neden karga yanı o kadr hayvan arasında neden kargo soruyom işte :D
-
EdepsizPenguen bunu yazdı
hoca merak ettim ama neden karga yanı o kadr hayvan arasında neden kargo soruyom işte :D
Çok asil hayvanlar ya :D -
hocam vahşi hayvan beslemek seni mutlu edebilir, ama onları etmez. Onlar özgürlük ister hacı. Ve bir kuşun uçmasını elinden alırsan o kuşu vur daha iyi .
Anlıyacağın git kedi medi besle daha iyi. hem oynar senle.
-
yazık hayvana , karga evcil bi hayvan değildir