Ankara'da Karga Arıyorum Parasıyla
-
vallah lanetlenmek ıstıyorsanızz olabılır :D ben yazlıktakı kargayıı kutu gecırmıstım kafasınaa olmustu tam 2 ayyy agactan karga eksık olmadıı kovaladılar saldırdılar yedıgım ekmegı bıle aldılarr cok sakat bırsey dırek goze dalıyorlar bırde serefsızler gotunuz yıyorsa yakalayın :D:D
-
50-60 TL ye karga satan varsa ben alayım aga. Muhabbet kuşu bile 35 tl ne yaptın sen.
-
http://www.tahribat.com/Forum-Karga-Ariyorum-Beslemek-Icin-45274/
-
Normal bir papağan alsana ne diye özgür hayvanı yakalatıp kafese sokmaya niyetleniyorsunki . Git birtane papağan al yada çok hayvan besliyicem diyorsan akvaryum çok zevklidir 50 liraya alırsın bir akvaryum bir 50 lirayada filitre felan tamamdır ucuz balık beslersin yavruluyorlar zaten
-
at bi 150-200 şimdi çıkayım dışarı çözeyim bitane sana ankaradayım :D
-
WitchKing bunu yazdı
at bi 150-200 şimdi çıkayım dışarı çözeyim bitane sana ankaradayım :D
Abi 150 çok bide 15 tatile ayarlarım 100lira kabulünse yavru varsa 150yi veririm ama yavruysa mettoman tarafından 01/Oca/13 14:40 tarihinde düzenlenmiştir -
DrKill bunu yazdı
50-60 TL ye karga satan varsa ben alayım aga. Muhabbet kuşu bile 35 tl ne yaptın sen.
Sokaktan tutcağınız ya özel evcil karga aramıyorum ki -
kargaların laneti çok pis olur.
Dikkat derim..
Ben küçükken bir tanesini vurmuştum, ölürken başında bekledim.
Sonra ne zaman balkona çıksam 1-2 dakika içinde yanıma bir karga konuyor ötüyordu, 30 saniye sonrasında evin üstü yüzlerce kargayla doluyordu.
Pencerede bekliyordum, gelip cama yaklaşıp gidiyorlardı.
2-3 yıl devam etti bu olay böyle, balkona, dama bahçeye çıkamadım.
Bu olayın benzeri yaralı karga yavrusunu eline alıp duvarın üstüne koyan adamın başına da gelmişti :) adam şehri terketmiş. Gazetede okumuştum.
Sen kararını vermişsin ama yine de dikkat derim.
-
kaanstain bunu yazdı
kargaların laneti çok pis olur.
Dikkat derim..
Ben küçükken bir tanesini vurmuştum, ölürken başında bekledim.
Sonra ne zaman balkona çıksam 1-2 dakika içinde yanıma bir karga konuyor ötüyordu, 30 saniye sonrasında evin üstü yüzlerce kargayla doluyordu.
Pencerede bekliyordum, gelip cama yaklaşıp gidiyorlardı.
2-3 yıl devam etti bu olay böyle, balkona, dama bahçeye çıkamadım.
Bu olayın benzeri yaralı karga yavrusunu eline alıp duvarın üstüne koyan adamın başına da gelmişti :) adam şehri terketmiş. Gazetede okumuştum.
Sen kararını vermişsin ama yine de dikkat derim.
Ama abi çok asil hayvanlar ya -
mettoman bunu yazdıDrKill bunu yazdı
Sokaktan tutcağınız ya özel evcil karga aramıyorum kiHocam sokaktan tutulan hayvan daha mı değersiz? Nasıl bir mantığın var anlamadım açıkçası.