Ankara'da Yaşanacak Semt Tavsiyesi
-
Merhaba, haziran başında İstanbul'dan Ankara'ya taşınacağım. Ankara'da yaşayan arkadaşlardan kiralık ev için tavsiye almak istiyorum. Aradığım kriterler aşağıdaki gibi. Bana hangi semtleri önerirsiniz?
- Güvenli bir semt olmalı. Eşim sabah akşam rahatlıkla toplu taşıma kullanabilmeli.
- Aidat dahil max 1700 tl olmalı.
- Kızılaya giden toplu taşıma araçları yakın olmalı (metro, dolmuş vs)
Ankara hastenesi yakınında, ulucanlar cezaevi müzesinin arkasında bir sitede ev buldum. Orasının muhiti nasıldır bilen varsa çok yardımı dokunur. Teşekkürler.
-
küçük esat a bakabilirsin kızılaya 10 dk da yürürsün
-
m_cey bunu yazdı
Merhaba, haziran başında İstanbul'dan Ankara'ya taşınacağım. Ankara'da yaşayan arkadaşlardan kiralık ev için tavsiye almak istiyorum. Aradığım kriterler aşağıdaki gibi. Bana hangi semtleri önerirsiniz?
- Güvenli bir semt olmalı. Eşim sabah akşam rahatlıkla toplu taşıma kullanabilmeli.
- Aidat dahil max 1700 tl olmalı.
- Kızılaya giden toplu taşıma araçları yakın olmalı (metro, dolmuş vs)
Ankara hastenesi yakınında, ulucanlar cezaevi müzesinin arkasında bir sitede ev buldum. Orasının muhiti nasıldır bilen varsa çok yardımı dokunur. Teşekkürler.
o bahsettiğin yerden uzak dur :)
yenimahalle batıkent metro açısından iyi görünüyor hocam sana.
-
Batı kent küçük sular sitesi bence yaşancak tek yer ankarada.
-
hocam oran çok yüksek çankaya gop ümitköy taraflarında oturmanı tavsiye ederim.
-
Ümitköy, yıldızevler, oran, gop tavsiye ederim 1.700 civarlarina guzel evler bulunur..
Bahsettiğin yer için uzak dur hocam kesinlikle :))
-
Ankara bahsettiginiz sekildeki tek yer batikent.
-
hocam nerede çalışacaksınız ona göre bakalım
-
koray bunu yazdı
hocam nerede çalışacaksınız ona göre bakalım
Savunma sanayi müsteşarlığında. Meclisin yakınında.
Batıkente bakmaya devam ediyorum. Çok büyük bir alanı var, hangi semti iyidir tam kestremiyorum. İstanbul yolu metrosu yakını çok ıssız yerler gibi geliyor.
Çakırlar göbek civarına baktım, ancak metroya biraz uzak kalıyor.
Yeni mahalle yeşil evler civarına baktım. Emlakçı, demetevler gibi değildir burası iyidir dedi. Orayı inceliyorum.
Ulucanlar cezaevi yakınını listeden çıkardım, birkaç kişiden daha duydum kötü olduğunu.
Yorumlarınız çok yardımcı oluyor teşekkür ederim. Akşam her yazdığınız semte tek tek bakacağım.
-
Batıkent iyidir.Çakırlar uzak kalır.Bence çalıştığın yere yakın bir yere bak.Subayevleri,bahçelievler,milli kütüphane
-
Öveçler veya cevizlidere hem nezih hem kiralar ortalama 1000-1200 falan olur.. ayrıca kızılaya ortalama 15dk falan. batıkent çok uzak kalır