Ankara'da Yaşanacak Semt Tavsiyesi
-
Ümit Köy :D
-
LuCiFeR bunu yazdı
küçük esat a bakabilirsin kızılaya 10 dk da yürürsün
Orada hep eski evler var. Daha çok bekar ve öğrenciye yönelik gibi geldi bana. Bana içi yeni ev lazım. Teşekkürler.
-
nevorapat bunu yazdı
Batı kent küçük sular sitesi bence yaşancak tek yer ankarada.
Bahsettiğin siteyi bulamadım. Tam olarak mevkisi nedir?
-
Ek olarak birlik mahallesi, yıldız ve yıldızevlerı'de ekleyebilirsin.. Metro guzergahında diil ama dolmuş ve otobüsle kızılay 15-25 dk trafik durumuna göre..
-
Batıkent. Toplu taşımada dolmuşları teröristler kullanır genelde. Metro ile herbir tarafa gidebilirsiniz. Baya otobüs falan da geçer ayrıca Batıkent'ten. Hem yeşildir hem temizdir hem nezihtir hem de insanları nezaket sahibidir.
-
literatur bunu yazdı
Batıkent. Toplu taşımada dolmuşları teröristler kullanır genelde. Metro ile herbir tarafa gidebilirsiniz. Baya otobüs falan da geçer ayrıca Batıkent'ten. Hem yeşildir hem temizdir hem nezihtir hem de insanları nezaket sahibidir.
Hocam Batıkent çok geniş bir alan. Mesela hangi metro durağının etrafı daha uygundur? Botanik metro çevresi mi iyidir yoksa batı merkez metro çevresi mi? Ankara'yı bilmeyince zor oluyor. Sadece google maps'ten anlamaya çalışıyorum.
-
McM bunu yazdı
Ek olarak birlik mahallesi, yıldız ve yıldızevlerı'de ekleyebilirsin.. Metro guzergahında diil ama dolmuş ve otobüsle kızılay 15-25 dk trafik durumuna göre..
Hocam dediğin yerlere baktım. Aradığım fiyatlara hep eski evler var. 30 yıllık binaya 2000 tl istiyorlar :)
-
hocam 4 yıl Ankara Emekte yaşamış biri olarak emek mahallesini tavsiye ederim biz 8. caddenin hemen arkasındaki sokakta kalıyorduk, ben oraları herzaman çok sevmişimdir taşınalı bir ay oldu ve sürekli yeni evler yapılıyor kiralar 1000tl den başlar Aşti metrosuna 5 dakika yürüyerek
-
Haydarberk bunu yazdı
hocam 4 yıl Ankara Emekte yaşamış biri olarak emek mahallesini tavsiye ederim biz 8. caddenin hemen arkasındaki sokakta kalıyorduk, ben oraları herzaman çok sevmişimdir taşınalı bir ay oldu ve sürekli yeni evler yapılıyor kiralar 1000tl den başlar Aşti metrosuna 5 dakika yürüyerek
Hocam baktım şimdi oraya. Bütün ilanları taradım. Benim baktığım fiyat aralığında hep eski evler var. Bulamadım. Yine de sağolasın.
-
m_cey bunu yazdıliteratur bunu yazdı
Hocam Batıkent çok geniş bir alan. Mesela hangi metro durağının etrafı daha uygundur? Botanik metro çevresi mi iyidir yoksa batı merkez metro çevresi mi? Ankara'yı bilmeyince zor oluyor. Sadece google maps'ten anlamaya çalışıyorum.
hocam batıkentteyim metroya yürüyüş mesafesi mi arıyorsun.Yoksa batıkentin genelinde metro ile ring yapan egolar vardır o şekilde de olur dermisin ? Şöyle ki metro civarı bölgeler eski yapılar yeni olanlarında fiyatları biraz abes olabilir.Botanik metro çakırlar göbeğe yakındır batı merkez ise atlantis meydan avm bölgesinde kalan evlerin büyük kısmı dubleks müstakiller ya da 20 yıllık kooperatif binalarıdır.