Ankaradaki Bombalama Eylemini Youtubede Yazan Şahıs / Adrenalin1981 - Deniz Bektaş
-
Helal walla TBT ye nerden ne buldu.
-
GrayWolf bunu yazdı:
-----------------------------ruhkanseri bunu yazdı:
-----------------------------
ıyy kusabılırmıyım o tıpını duzeltmelı sahsın kendını bı b... sanan kopek !
-----------------------------aynen katiliom tipi kayik o.ç. kim bilir nasi sevinmistir patlamaya sikik herif
-----------------------------
imza. -
bu ibneleri çok güzel anlatan bi site
www.ibneyiz.biz özellikle "en iyi 10 ibne" bölümünü tavsiye ederim.
-
Hainin açtığı konular girip hit kazandırmayın sadece nasıl bir yaratık olduğu hakkında ip uçları
http://www.google.com.tr/search?q=adrenalin1981&hl=tr&start=0&sa=N
-
teşekkürler arkadaşlar
o şerifsizi yakında bulurlar umarım
ben bu sayfayı bazı yerlere ulaştırdım umarım biran önce o şerefsiz orospu evladı yakalanır
-
Bizim Mardinin Meşhur Hıyarına Benzior
-
Cinsiyet : Erkek Doğum tarihi : 23-3-1982 Medeni hali : Bekar Eğitim durumu : Üniversite mezunu Mesleği : Finasman, Muhasebe Boyu : 1.80 - 1.90 arası Kilosu : 70 - 80 arası iletişim içinde bulunduu nickler:kurdMeryem,KURDIA2010,Everything4Kurdistan,XXCIWANX,HellasMacedonia,darkkurd,ext1812,holand2001
-
By adrenalin1981. See videos videos of the author See profile Search more videos. Views: 55. 2 ratings. PKK'den Serhıldan çağrısı! Duration: 3:16 min ...
www.videoplayerweb.com/author/adrenalin1981/ - 45k - Ek Sonuç - Önbellek - Benzer sayfalarGönderen : adrenalin1981 İndir: HPG 1 Gerilla ... Gönderen : adrenalin1981 İndir: Gerilla intikam aliyor. GeRiLLa GeRiLLa ... Etiketler: gerilla ...
www.youtubeara.com/arama/gerilla-videolari.html - 89k - Ek Sonuç - Önbellek - Benzer sayfalarBunlar adamın nasıl bir pislik olduğunu yeterince açıklıyor zaten..
Patlama olayıyla bir ilişkisi olmasa bile böyle şeyler yapması bile yeterli olur yakalanmasında.. -
tahri'yi daha çok sevdim birader..:
o sıfatsızın amk emi..!!
o herifi izleseler nolur ki.. o elemana uzun bi süre görev mörev vermezler o dağdakiler..!! -
Username: adrenalin1981 Last Seen
Over a year agoMember Since
Feb 5, 2005Nickname: Location: Germany
bunları belki bir yetkili buraya bakar diye yaziyorum kullanıcı arkadaşları ve uye olduu sitelerden alıntılar.