Ankaradaki Bombalama Eylemini Youtubede Yazan Şahıs / Adrenalin1981 - Deniz Bektaş
-
amk böle oçları yüzünden realkurd gibi kardeşlerimize de millet kötü gözle bakıyo.. işleri güçleri bölücülük..
-
CodeMaster bunu yazdı:
-----------------------------
helal olsun abiler. oç larının koku kurusada rahat etsek aq
cok zor codemaster.secimlere yakin usa cemil bayik yada murat karayilani birilerini yakalayip teslim eder.onuda apo iti gibi besleriz ileride bize daha cok bela olur.zaten boyle cumbur cemaat davul zurnalarla kuzey iraga girsek ne olacak? gidecegiz yine bos kamplarla karsilasacagiz.zaten dikkat ettiyseniz Turk ordusunun onune cikmaya cesaretleri yok ki uzadan mayin patlatsinlar 2 km den taciz atisi yapsinlar ancak kalleslikten anliyor bunlar.icimizdeki kardesiz edebiyati yapan kurtlerde hala bizim saf halkimizi kandirmaya devam ederken koklerini kurutmamiz su an icin zor. -
xtlan bunu yazdı:
CodeMaster bunu yazdı:
helal olsun abiler. oç larının koku kurusada rahat etsek aq
cok zor codemaster.secimlere yakin usa cemil bayik yada murat karayilani birilerini yakalayip teslim eder.onuda apo iti gibi besleriz ileride bize daha cok bela olur.zaten boyle cumbur cemaat davul zurnalarla kuzey iraga girsek ne olacak? gidecegiz yine bos kamplarla karsilasacagiz.zaten dikkat ettiyseniz Turk ordusunun onune cikmaya cesaretleri yok ki uzadan mayin patlatsinlar 2 km den taciz atisi yapsinlar ancak kalleslikten anliyor bunlar.icimizdeki kardesiz edebiyati yapan kurtlerde hala bizim saf halkimizi kandirmaya devam ederken koklerini kurutmamiz su an icin zor.
dedigin gibi halkda cahil. egitim sart :) -
bakin bu adam millet vekili olacak yakinda Yuce Ataturkun meclisine girecek. Sabah aksam tvlerde boy gosteriyor hain.millette buna sak sak caliyor off off o kadar cok hain var ki...
-
Yasaklamalarla bi yere gelemeyeceğiz arkadaşlar!
burda görev yine bize düşüyor, biz MUSTAFA KEMAL ATATÜRKÜN meclisine öyle uyanık insanlar göndermeliyiz ki; bu şerefsizleri, ciğeri beş para etmez köpekleri. itin dötüne sokup sokup çıkarmalılar.
bizim meclise seçtiğimiz insanlar torun torba sahibi, heycanlarını yitirmiş, genel başkan yalakalığı yapan insanlar.
bunların kendine hayrı yok ki millete yada ülkeye ne faydaları dokunsun.
-
ibo denen herif giremez türk milleti isyan eder
-
ya bu internette dolasan pkklilarin zayif noktalari KIZLAR !! bu lavuklar kiz gördümmü yavsiolar istedigin gibi laf alabiliyosun
ben 2 sene önce bunlarin aralarindaydim merak iste hatta orda hsbcye saldiranin bi akrabasiyla tanismistim fln sonra bunlar beni polis istihbaratçi da sandilar salaklar..
simdi pismanim keske aralarinda dursaydim
-
aralarında bulunuyor olsan sende listeye girerdin otur iste hanım hanımcık pc nin basinda.baksana bu o.ç nin temasta olduu arkadaşları nickleri falan hersey ortaya cikti eger gercekten bulmak isteseler bunlarında izlerini surerler.ama hic zannetmiorum baksana fehriye erdala gozumuzun onunde oluyo hersey.
-
be mesajı görürü görmez polise ihbar ettim bu şerefsizi
-
Tipine baksana amq mun bebesinin :@