folder Tahribat.com Forumları
linefolder Gündem - Güncel Konular
linefolder Antakyada Esada Destek Paneli

Antakyada Esada Destek Paneli

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tabela Fatihi
    kaygusuz
    kaygusuz's avatar
    Erkek

http://www.youtube.com/watch?v=yxzqujslySE&feature=share

bu toplantıdaki insanlarımız emperyalizme karşı direnişte olan insanlarımız...

içimizdeki bazı takiyyeci abd li müslümanlar ise haçlı ordusunun müslümanlarıdır. onlar amerika istedi diye abd botunu giyen müslümanlardır. onların vatanı yoktur. amerika için kan dökerler onların inancı abd dir. onların inancı paradır. içimden geçenleri söylemek istedim. yaşasın esad kahrolsun amerika kahrolsun emperyalizm.

saygılarımla.

Türkiye’deki emekli yaşlı insanları sevmiyorum. Ailemde emekli olanlarda dahil. Geleceğimizin çalınmasına izin verdiler. Umarım ızdırap dolu bir çileli hayat çekip elveda deyip bu dünyadan gidersiniz. Siz gençleri zırnık düşünmediniz hayallerini mahvettiniz.14.500TL ile hiçbirşey almadan karnınızı doyurun gelecek nesili düşünmeden yaşadığınızı sanıp gidin bu dünyadan.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NoToLeRaNcE
    NoToLeRaNcE's avatar
    Erkek

geçin bu ayakları ya ..

Asosyal hayatta yaşanan, Yasal bir masalım ..
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mektepli
    mektepli's avatar
    Erkek

Anlamıştım zaten, önce teröristlere misafir oldular sonra da PKK destekçisi Esad'ın götünü yalıyorlar. Laiklik politikası daha başarılıydı yeminle.

We can be more, we can be much more.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Retro
    by_Tet
    by_Tet's avatar
    Erkek

Esadı destekleyenler de desteklemeyenler de bir oyunun içindeler. Bu kadarını diyorum.

iyibu! yeniden..
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fatih
    Fatih's avatar
    Erkek

esad ve ailesi yıllarca öcalanı sakladı. esadı destekleyeceklermiş.  bu kadar öküz olunur yani.  hükümet esadla papaz ya ne olursa olsun muhalefet yapacaklar. 

enjoy i'm vaccinated
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    buruksu
    buruksu's avatar
    Erkek

yaşaşın esad mı ....?

ha ha ha  :)

:) mutluyum, huzurluyum
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    unbalanced
    unbalanced's avatar
    Erkek

antakya da özellikle suriye sınırına yakın taraftakiler arap alevisidir. esad ile mezhepsel bağı var desteklemeleri normal. olayın emperyalizmle alakası yok.

olsaydı esad ın bir diktator olduğunu kabul ederlerdi. amerika müdahalesi yanlıştır onların amaçları farklı. dilerim suriye halkı gerekeni yapacaktır. 

Ülkesini Seven Her Türk Vatandasi, Ülkesinin Sessiz Istilasi'na karsi durmak zorunda.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    moi
    moi's avatar
    Erkek
    by_Tet bunu yazdı

Esadı destekleyenler de desteklemeyenler de bir oyunun içindeler. Bu kadarını diyorum.

aynen, iki ucu boklu değnek..

Sadece paranoyaklar hayatta kalır...
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tabela Fatihi
    kaygusuz
    kaygusuz's avatar
    Erkek

amerika bize aynısını yaptığında keşke esad yaşasaydıda bunların kökünü kurutsaydı dediğiniz zaman görüşürüz. inşallah görüşmeyiz iç savaş çıkarsa kan gövdeyi götüreceğinden.

Türkiye’deki emekli yaşlı insanları sevmiyorum. Ailemde emekli olanlarda dahil. Geleceğimizin çalınmasına izin verdiler. Umarım ızdırap dolu bir çileli hayat çekip elveda deyip bu dünyadan gidersiniz. Siz gençleri zırnık düşünmediniz hayallerini mahvettiniz.14.500TL ile hiçbirşey almadan karnınızı doyurun gelecek nesili düşünmeden yaşadığınızı sanıp gidin bu dünyadan.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nereodi
    nereodi's avatar
    Erkek

Dostu olmayan tek ülke Türkiye, sıra bizede gelecek.

Antakya halkına saygılar...

canısı| Keser gibi olma; hep bana, hep bana. Testere gibi ol Bir sana bir bana...
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    buruksu
    buruksu's avatar
    Erkek
    kaygusuz bunu yazdı

amerika bize aynısını yaptığında keşke esad yaşasaydıda bunların kökünü kurutsaydı dediğiniz zaman görüşürüz. inşallah görüşmeyiz iç savaş çıkarsa kan gövdeyi götüreceğinden.

iyide hacım adalet duygusu körlenmiş heralde sende bütün dünya esadın ne boktan bi adam  oldugunu bilirken senin yaşasın esad demen garibime gitti, yanlışmı dedim

:) mutluyum, huzurluyum
Toplam Hit: 7857 Toplam Mesaj: 66