Antakyada Esada Destek Paneli
-
http://www.youtube.com/watch?v=yxzqujslySE&feature=share
bu toplantıdaki insanlarımız emperyalizme karşı direnişte olan insanlarımız...
içimizdeki bazı takiyyeci abd li müslümanlar ise haçlı ordusunun müslümanlarıdır. onlar amerika istedi diye abd botunu giyen müslümanlardır. onların vatanı yoktur. amerika için kan dökerler onların inancı abd dir. onların inancı paradır. içimden geçenleri söylemek istedim. yaşasın esad kahrolsun amerika kahrolsun emperyalizm.
saygılarımla.
-
geçin bu ayakları ya ..
-
Anlamıştım zaten, önce teröristlere misafir oldular sonra da PKK destekçisi Esad'ın götünü yalıyorlar. Laiklik politikası daha başarılıydı yeminle.
-
Esadı destekleyenler de desteklemeyenler de bir oyunun içindeler. Bu kadarını diyorum.
-
esad ve ailesi yıllarca öcalanı sakladı. esadı destekleyeceklermiş. bu kadar öküz olunur yani. hükümet esadla papaz ya ne olursa olsun muhalefet yapacaklar.
-
yaşaşın esad mı ....?
ha ha ha :)
-
antakya da özellikle suriye sınırına yakın taraftakiler arap alevisidir. esad ile mezhepsel bağı var desteklemeleri normal. olayın emperyalizmle alakası yok.
olsaydı esad ın bir diktator olduğunu kabul ederlerdi. amerika müdahalesi yanlıştır onların amaçları farklı. dilerim suriye halkı gerekeni yapacaktır.
-
by_Tet bunu yazdı
Esadı destekleyenler de desteklemeyenler de bir oyunun içindeler. Bu kadarını diyorum.
aynen, iki ucu boklu değnek..
-
amerika bize aynısını yaptığında keşke esad yaşasaydıda bunların kökünü kurutsaydı dediğiniz zaman görüşürüz. inşallah görüşmeyiz iç savaş çıkarsa kan gövdeyi götüreceğinden.
-
Dostu olmayan tek ülke Türkiye, sıra bizede gelecek.
Antakya halkına saygılar...
-
kaygusuz bunu yazdı
amerika bize aynısını yaptığında keşke esad yaşasaydıda bunların kökünü kurutsaydı dediğiniz zaman görüşürüz. inşallah görüşmeyiz iç savaş çıkarsa kan gövdeyi götüreceğinden.
iyide hacım adalet duygusu körlenmiş heralde sende bütün dünya esadın ne boktan bi adam oldugunu bilirken senin yaşasın esad demen garibime gitti, yanlışmı dedim