folder Tahribat.com Forumları
linefolder Gündem - Güncel Konular
linefolder Antakyada Esada Destek Paneli

Antakyada Esada Destek Paneli

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cem-engine
    cem-engine's avatar
    Erkek
    konpi bunu yazdı

Ulan az insan olun be. Vicdansız herifler, kimi desteklediğinizi düşünürken ideololik davranmayın yahu.

http://www.youtube.com/watch?v=GbqL0m6dIgc

bu video ne zamana ait kardeşim?eğer isyandan sonraysa gayet normal,her ülkede teröristlerin başına bu gelir.türkiyede pkk lılara da böyle yapılmıyor mu?

siz bana isyan öncesine ait baskı-şiddet vs belgesi gösterin,eyvallah diyelim.adam bizden (antakyadan) 2 liraya aldığı şekeri,tüketim maddelerini 50 kuruşa satıyordu halkına,bunu biliyor musun?ihtiyacı olanların gidip çok ucuza-ya da bedavaya tüketim maddesi alması için kurulan alışveriş merkezleri filan vardı.yarı sosyalist bir ülke kurulmuştu,gayet de iyi anlaşıyordu insanlar.

cem-engine tarafından 26/Ağu/12 13:02 tarihinde düzenlenmiştir
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cem-engine
    cem-engine's avatar
    Erkek
    ibrahimeren bunu yazdı
    konpi bunu yazdı

Ulan az insan olun be. Vicdansız herifler, kimi desteklediğinizi düşünürken ideololik davranmayın yahu.

http://www.youtube.com/watch?v=GbqL0m6dIgc

http://www.youtube.com/watch?v=3CDS8gNg-n8 

Buda muhalifler allahu ekber falan diyorlar.

pkk türkiye için neyse oradaki muhaliflerde suriyede odur.Bunun ötesi berisi yok hak etmişlerse yapacaklar.

birek ulek-çömel ulan diyorlar.adam direniyor.sonra da Bismillah-Allahu ekber sanki Allah için kurban kesiyor adamlar

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cem-engine
    cem-engine's avatar
    Erkek
    Fatih bunu yazdı

suriye, iran, rusya, küba, kuzey kore... inşallah hepsini s.ker bu korkudan tir tir titrediğiniz, her kötülüğün başı gördüğünüz amerika. komünizmi zaten domalttı ya neyse....

ne diyorsun,ironi mi yapıyorsun yoksa ciddi misin?

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tabela Fatihi
    kaygusuz
    kaygusuz's avatar
    Erkek

2010 hurmalar 2012 tırmalar

Ağustos 2010.

Gaziantep mitingi.

*

“Sevgili kardeşlerim... 
    Zaman tünelinde geriye gidelim.

Ne yaptılar?
    İçerde sanal tehditler... 
    Dışarıda düşman ürettiler.
    Endişelere maruz bıraktılar.
    Milleti korkuttular.
    Ne dediler?
    Türkiye’nin üç tarafı denizle, dört tarafı düşmanla çevrili dediler.
    Biz ne yaptık?
    Onlar gibi ufuksuz değiliz.
    Vizyonsuz değiliz.
    Biz geldik, bu anlayışı yıktık.
    Esad kardeşimle oturduk... 
    İki dost, iki kardeş olduk.
    Mayınları temizledik.
    Vizeleri kaldırdık.
    Kapılarımızı açtık.
    Şimdi benim Gaziantepli kardeşim, cebine pasaportunu koyuyor, istediği gibi Halep’e gidiyor, Şam’a gidiyor. Halep’teki Şam’daki Lazkiye’deki Hama’daki Humus’taki kardeşim de, cebine pasaportunu koyuyor, istediği 
    gibi Gaziantep’e geliyor.
    Ne oldu?
    Bütün o tehditlerin, korkuların... 
    Ne kadar boş olduğu ortaya çıktı.
    Kim kazandı?
    Gaziantep kazandı.
    Vizyonumuzun en canlı tanığı... 
    Gaziantep’tir.”

Ağustos 2012.

Öğle namazını müteakip... 
    Canlı yayında izledik tele’vizyonu.

kaygusuz tarafından 26/Ağu/12 13:26 tarihinde düzenlenmiştir

Türkiye’deki emekli yaşlı insanları sevmiyorum. Ailemde emekli olanlarda dahil. Geleceğimizin çalınmasına izin verdiler. Umarım ızdırap dolu bir çileli hayat çekip elveda deyip bu dünyadan gidersiniz. Siz gençleri zırnık düşünmediniz hayallerini mahvettiniz.14.500TL ile hiçbirşey almadan karnınızı doyurun gelecek nesili düşünmeden yaşadığınızı sanıp gidin bu dünyadan.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    weskeyy
    weskeyy's avatar
    Erkek
    kaygusuz bunu yazdı

M. Kemal Atatürk'ün ileri görüşlülüğü Açıkça Ortada :

"Bir gün, cihan harbinden sonra ortadoğu'da kurulan suni devletlerin halkları ayaklanacaktır. O gün geldiğinde, yeni kurduğumuz cumhuriyetimizin yöneticileri, bu halkların değil emperyalist güçlerin yanında yer alırsa aynı akıbete kendileri uğrayacaktır ve kurtuluş savaşında yedi düvele haddini bildiren türk halkı onların da hakkından gelecektir.."

(Atatürk'ün 1923 yılında Amerikalı gazeteci Isaac F. Marcosson'la yaptığı röpörtajdan alıntıdır)

Hocam ne yapsan boş haçlı müslümanlığı dimağları çürütmüş bilim ve tarih inkar edile.kaddafi ye de kardeşim arkadaşım ayakları filan nato nun ne işi var orda şovları sonra bir geceyarısı haçlı tezkeresi aynı tabanlı 2 partinin desteğiyle amirallerini demokrasi için tutukladığımız filomuzu libya ya karşı haçlılara kalkan ettik.kimin vizyonu atatürk ve türkiye cumhuriyetinin kutsal kuruluş gerçeklerinden saparsa ne dini kalır ne imanı ne namusu ne de vatanı.Yılmaz Özdil in yazısı da kapak olmuş.türkiye suriye dir suriye türkiye dir o üke bölünürse türkiye de bölünür zaten dilllerinde böldüler atkafalı millet nato mermer kaldı.Bayrağımızın yararına olan çabaları olan kim varsa destekliyorum.

Bedenin BAKİRE olmasi onemli degil,Yeterki ruhun OROSPU olmasin!!!
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    pcdoktor636
    pcdoktor636's avatar
    Erkek

Konuyu öyle bir açmışınki videonun altında yazdığını okuyunca görende esad melek zannedecek ha. 

suriyeye aç kere gittin gördün hayatında ? Yaşasın esad diyo ya dediğin komik. Adam kendi ülkesinin a.koydu hala yaşasın esad diyosun.

Evet halkta devrimi kendisi yapmıyor,halkın öyle bi gücü yok. Ama tutupta yaşasın esad falan demek aptallıktır açıkça.

Bi insan bu kadar kör olamaz,olmamalı.

Tutupta esadı sevmiyorum ama bu olaylarıda desteklemiyorum desen mantıklı,ki olması gerekende bu. Ama yaşasın esad falan demek gerçekten komik yada acınası bi durum.

Ne yaşananları destekliyorum,ne esadı. 2sininde arkasında farklı güçler var sömürmek için bekleyen.

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    aLman
    aLman's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

bi aralar kardeştik esadla kardeşimiz diye tv ye çıkıyordu . Şimdi Pkk yuvası yaptı suriyeyi bütün militanlar orda. kendi halkının anasını skti   esad hala esad sagolsun diyorlar ya pes.. Bu Dini kendi hizmetlerine kullanan ne kadar adam varsa ...

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cem-engine
    cem-engine's avatar
    Erkek

bugün de var Yeşilpınar'da.işte program

26/08/2012 Pazar
    19:00 Yeşilpınar Bld Çocuk Korosu Yürüyüşü
    19:10 Divan Sunumu
    19:30 Suriye, Irak, Libya Savaş Belgeselleri
    19:55 Barış güvercinlerinin uçurulması
    ...20:00 Konuşmacılara Davet
    - Hilmi YARAYICI (Sanatçı)
    - Gürsel TEKİN ( CHP Genel Bşk Yrd.)
    - Ali ÇERKEZOĞLU (Yazar)
    - Haldun AÇIKSÖZLÜ (Tiyatro sanatçısı)
    - Oya ERSOY (Halk Evleri Genel Başkanı)
    - Alper TAŞ ( ÖDP Genel Başkanı)
    - Alptekin DURSUNOĞLU (Gazeteci YAZAR )
    - Pınar AYDINLAR (SAĞ) (Sanatçı)
    - Sevcan ORHAN ( Sanatçı)
    - İlhan CİHANER ( Mv.)
    - Necdet ZEREİKA ( Arap Yazarlar Sendikası Suriye Temsilcisi)
    - Sadık GÜRBÜZ ( Sanatçı)
    - Güvenç DAĞÜSTÜN (Sanatçı)
    - İlyas CERAN ( Sanatçı)
    - Metin YILDIZ (BKM Oyuncusu)
    - Reşat Volkan GÜNER ( YR. DOÇENT )
    - Hülya DİNÇER (Öğretim görevlisi)
    - Hakan GÜLSEVEN (Sanatçı)
    - Erdal AKSÜNGER (Mv.)
    - Servet MULLAOĞLU (CHP Hatay İl Bşk)
    - Barış YARKADAŞ (Gazeteci Yazar)
    - Efkan BOLAÇ (Avukat)
    - Dilek DİNDAR ( Kazım Koyuncu Kültür Derneği)
    - Süleyman ÇELEBİ (MV)
    22:00 Mola ,Bulunan Sanatçıların Barış Türküleri
    22:45 Soru Cevap
    23:30 Sonuç Bildirgesinin Okunması İmzalanması Malik KILIÇ
    00:00 Kapanış KOMİTE BAŞKANI

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    weskeyy
    weskeyy's avatar
    Erkek

Umarım bu posttan dolayı kaldırılmaz.

Bedenin BAKİRE olmasi onemli degil,Yeterki ruhun OROSPU olmasin!!!
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tabela Fatihi
    kaygusuz
    kaygusuz's avatar
    Erkek
    pcdoktor636 bunu yazdı

Konuyu öyle bir açmışınki videonun altında yazdığını okuyunca görende esad melek zannedecek ha. 

suriyeye aç kere gittin gördün hayatında ? Yaşasın esad diyo ya dediğin komik. Adam kendi ülkesinin a.koydu hala yaşasın esad diyosun.

Evet halkta devrimi kendisi yapmıyor,halkın öyle bi gücü yok. Ama tutupta yaşasın esad falan demek aptallıktır açıkça.

Bi insan bu kadar kör olamaz,olmamalı.

Tutupta esadı sevmiyorum ama bu olaylarıda desteklemiyorum desen mantıklı,ki olması gerekende bu. Ama yaşasın esad falan demek gerçekten komik yada acınası bi durum.

Ne yaşananları destekliyorum,ne esadı. 2sininde arkasında farklı güçler var sömürmek için bekleyen.

vatan için kan dökülecekse kan dökülsün hacı.

mına koyim hiç mi tarih okumuyorsunuz  ulan biz kurtuluş savaşını nasıl kazandık ? kürtler isyan ettide Atatürk orduyu hazırlandırdı isyanı ayaklanmayı durdurdu şimdi Atatürk o isyancı piç kürtleri tahtalı köye yollamasaydı bugün güneydoğu bizim değildi ingilizlerin kontrolünde bir kürt yeri olacaktı belkide Atatürk kafayı çalıştırmışta mına koymuş o isyancıların...senin kafa aynı kafa...

adam isteseydi şimdiye çoktan koltuğu amerikaya bırakırdı. niye bırakmıyor _? iyikide bırakmıyor. çünkü sizin gibilere emperyalist düşüncede olan arap baharcılara şak şak bombaları yağdırıyor. umarım esad bu savaşı kazanır o. çocuğu libyalı sudanlı suudi arabistanlı  el kaideli olan teröristleri vatanından temizler. 

Fotoğraf:%20Ve%20ABD%20Ortadoğuda%20Kapana%20Kısılıyor...%20%20Yaşasın%20Esadlı%20Suriye!

Türkiye’deki emekli yaşlı insanları sevmiyorum. Ailemde emekli olanlarda dahil. Geleceğimizin çalınmasına izin verdiler. Umarım ızdırap dolu bir çileli hayat çekip elveda deyip bu dünyadan gidersiniz. Siz gençleri zırnık düşünmediniz hayallerini mahvettiniz.14.500TL ile hiçbirşey almadan karnınızı doyurun gelecek nesili düşünmeden yaşadığınızı sanıp gidin bu dünyadan.
Toplam Hit: 7859 Toplam Mesaj: 66