folder Tahribat.com Forumları
linefolder Gündem - Güncel Konular
linefolder Antakyada Esada Destek Paneli

Antakyada Esada Destek Paneli

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tabela Fatihi
    kaygusuz
    kaygusuz's avatar
    Erkek

http://www.youtube.com/watch?v=cPRT_qbYvmo&feature=share

Fotoğraf:%20YAŞASIN%20SÜNNİ-ALEVİ%20DAYANIŞMASI%20!%20NATO%20VE%20AMERİKAYA%20GEÇİT%20YOK%20!

HATAYDA sünni alevi DAYANIŞMASI BİR OLDU HERKES KATİL ABD KAHROLSUN ABD DEDİ.

amerikanın emirlerini yerine getiren tayyip ve onun şakşakçı müslümancıkları bu halkı öldürecek misiniz hadi söyleyin ?

esad ülkesindeki teröristleri gebertiyor rte zulum yapıyor diyor. asıl zulmu teröristleri hataya alıp hatayı karıştırttığı için kendisi. hatayı ülkesini seven hataylılara teşekkürler. şimdi amerikan basını medyası bu haberi yapamıyor çünkü işbirlikçi akp yayın ve basını kendi insiyatifinde kullanıyor. gerçekleri göstermiyor.

rte var ya amerika olmadan bir hiç. koskoca bir sıfır...

kaygusuz tarafından 01/Eyl/12 22:06 tarihinde düzenlenmiştir

Türkiye’deki emekli yaşlı insanları sevmiyorum. Ailemde emekli olanlarda dahil. Geleceğimizin çalınmasına izin verdiler. Umarım ızdırap dolu bir çileli hayat çekip elveda deyip bu dünyadan gidersiniz. Siz gençleri zırnık düşünmediniz hayallerini mahvettiniz.14.500TL ile hiçbirşey almadan karnınızı doyurun gelecek nesili düşünmeden yaşadığınızı sanıp gidin bu dünyadan.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cem-engine
    cem-engine's avatar
    Erkek

bugün mükemmel bir tepki gösterildi,halkıma teşekkür ediyorum.ulan keşke ben de gitseydim

cem-engine tarafından 01/Eyl/12 23:40 tarihinde düzenlenmiştir
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tabela Fatihi
    kaygusuz
    kaygusuz's avatar
    Erkek

http://www.youtube.com/watch?v=h_06X5otq3Y&feature=share

KATİL ABD İŞBİRLİKÇİ AKP

kaygusuz tarafından 01/Eyl/12 23:58 tarihinde düzenlenmiştir

Türkiye’deki emekli yaşlı insanları sevmiyorum. Ailemde emekli olanlarda dahil. Geleceğimizin çalınmasına izin verdiler. Umarım ızdırap dolu bir çileli hayat çekip elveda deyip bu dünyadan gidersiniz. Siz gençleri zırnık düşünmediniz hayallerini mahvettiniz.14.500TL ile hiçbirşey almadan karnınızı doyurun gelecek nesili düşünmeden yaşadığınızı sanıp gidin bu dünyadan.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    diamonique
    diamonique's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tabela Fatihi
    kaygusuz
    kaygusuz's avatar
    Erkek

bak arkadaşım suriyenin pkk ya yıllarca destek verdiğini bilmeyen yok. amerikanın pkkya yıllarca destek verdiğini bilmeyen yok. rusyanında pkkya yıllarca destek verdiğini bilmeyen yok. avrupanın yıllarca pkkya destek verdiğini bilmeyen yok.

millet olarak şu an devlet olarakta şu an çıkarlarımız ne ise ona bakarım...kör müsün ki amerika bop planını uygulamaya geçirmiş durumda ve yavaş yavaş geliyor bugün benim çıkarım suriyenin toprak bütünlüğünün sağlanmasından yanadır. 

suriye giderse Türkiye gider...işte bunu kafana yerleştir.

bugün  hataylılar neden protesto etti ? çünkü rahatsız ediliyorlar suriyeli mülteci olanlar korsancılık yapıyorlar insanlarımızı rahatsız ediyorlar. ayrıca o kamplardakilerin derhal bu ülkeden gönderilmesi şart. yarın bi gün dağa çıkıp askerlerimize kurşun sıktıklarında bunun hesabını veremezsiniz. bütün şehitlerin ahı üzerinizde olacaktır.

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tabela Fatihi
    kaygusuz
    kaygusuz's avatar
    Erkek

evet arkadaşlar dediklerimde haksız çıkmadım. gördüğünüz gibi akepenin g.antep şamil tayyar zalim olmuş ve elinden gelse protesto eden hatay halkını kurşuna dizdirecek kadar zalimleşmiştir. kendi halkına kansız diyen bir vali ?

acaba bu vekil  dünyanın hakimiyeti kendi elinde olduğunu mu sanıyor ? bu vali kim ? amerikanın vekiline bakınız...bu vekilin kanında 1 gram Türk kanı olduğuna inanmıyorum...gaziantep halkı bu vekili nasıl seçtiniz şaşırıyorum doğrusu bu adam ne vatandan yana ne milletten yana..

yaşasın hatay yaşasın vatan yaşasın Türk milleti...kahrolsun amerikancı müslümanlar amerikanın kuklaları..
    ben bu valiye sadece şunu diyorum : amerika suriyeye savaş açarsa en önde gitsin amerikanın askeri olmak gereği...

belki burda siyaset tarzı yorum yazıyorum akepelileri görüyorum zorlarına gidiyor bu paylaştıklarım ama yıllar sonra içim rahat olacak saygılarımla vesselam.

kaygusuz tarafından 02/Eyl/12 00:50 tarihinde düzenlenmiştir

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cem-engine
    cem-engine's avatar
    Erkek
    kaygusuz bunu yazdı

evet arkadaşlar dediklerimde haksız çıkmadım. gördüğünüz gibi akepenin g.antep şamil tayyar zalim olmuş ve elinden gelse protesto eden hatay halkını kurşuna dizdirecek kadar zalimleşmiştir. kendi halkına kansız diyen bir vali ?

acaba bu vekil  dünyanın hakimiyeti kendi elinde olduğunu mu sanıyor ? bu vali kim ? amerikanın vekiline bakınız...bu vekilin kanında 1 gram Türk kanı olduğuna inanmıyorum...gaziantep halkı bu vekili nasıl seçtiniz şaşırıyorum doğrusu bu adam ne vatandan yana ne milletten yana..

yaşasın hatay yaşasın vatan yaşasın Türk milleti...kahrolsun amerikancı müslümanlar amerikanın kuklaları..
    ben bu valiye sadece şunu diyorum : amerika suriyeye savaş açarsa en önde gitsin amerikanın askeri olmak gereği...

belki burda siyaset tarzı yorum yazıyorum akepelileri görüyorum zorlarına gidiyor bu paylaştıklarım ama yıllar sonra içim rahat olacak saygılarımla vesselam.

şu ermenilerle kürtlere piç dedin ya istersen gel hatayı suriyelilerden kurtar,yine da sana olan bakış açım düzelmeyecek

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tabela Fatihi
    kaygusuz
    kaygusuz's avatar
    Erkek
    cem-engine bunu yazdı
    kaygusuz bunu yazdı

şu ermenilerle kürtlere piç dedin ya istersen gel hatayı suriyelilerden kurtar,yine da sana olan bakış açım düzelmeyecek

ben sadece ermeni ve kürt değil Türkiyeyi bölmek isteyen herkese söyledim. anlamak bu kadar zor olmamalı. zamanında bu ülkeyi bölmek isteyenler ermeni ve kürtler olmuştur.

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sau_nightmare
    sau_nightmare's avatar
    Erkek

bu eski bir oyun ve oyunu ABD oynuyor sanabilir herkes, ABD nin kendi de bu oyunu kendi oynuyor sansın işbirlikçi ne esadçılar ne karşıtlar işbirlikçi fitneciler, tek tek sıra ermeniyizcilere, özgürlükçü solcu ayağına yatan faşist pkk yaltakçılarına, bölücülüğün hertürlüsüne ön ayak olan herkese oyunun sonunda güzel süprizler var.

çok uzakta uzak denizlerde...
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cem-engine
    cem-engine's avatar
    Erkek
    sau_nightmare bunu yazdı

bu eski bir oyun ve oyunu ABD oynuyor sanabilir herkes, ABD nin kendi de bu oyunu kendi oynuyor sansın işbirlikçi ne esadçılar ne karşıtlar işbirlikçi fitneciler, tek tek sıra ermeniyizcilere, özgürlükçü solcu ayağına yatan faşist pkk yaltakçılarına, bölücülüğün hertürlüsüne ön ayak olan herkese oyunun sonunda güzel süprizler var.

senden kurgu roman yazarı olurmuş,güzel sallıyorsun

Toplam Hit: 7861 Toplam Mesaj: 66