folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Antepli Müritler, Haftaya Ordayım Ama..

Antepli Müritler, Haftaya Ordayım Ama..

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DanLev
    DanLev's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Hacılar, en geç pazartesi günü akşamdan yola çıkarak Gaziantep'e geleceğim.Ancak bi sorun var.Kalacağım 1 hafta 10 gün boyunca takılacağım pek kimse yok... Beni Antepde gezdirebilcek biri varmı müritlerden?

Not:Kalcak yer sorunum yok o işi halettim:D

kontrol edebilir olduğum savaş, kontrolüm dışında ki barıştan her zaman daha iyidir...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    enver
    enver's avatar
    Erkek

benimde p.tesi istanbula gitme ihtimalim var eger gitmezsem ben yardimci olurum sana :D

bu arada hayirdir ne isin var antepte

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DanLev
    DanLev's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    enver bunu yazdı:
    -----------------------------

benimde p.tesi istanbula gitme ihtimalim var eger gitmezsem ben yardimci olurum sana :D

sözde staj hacım.Staj naylon, bende biraz kebap yiyip şalgam suyu içer bir iki sağlam arkadaş edinir memleketim olan izmire geri dönerim:D

kontrol edebilir olduğum savaş, kontrolüm dışında ki barıştan her zaman daha iyidir...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    enver
    enver's avatar
    Erkek

Hangi sirkette yapicaksin acaba ben bilirim burdakilerin hepsini. Ben sana simdi pm atar cep telefonumu falanda veririm ama dedigim gibi p.tesi bi istanbul isim var kesin degil gitsemde persembe donerim haberlesiriz

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Nitrous
    Nitrous's avatar
    Erkek

HannibALgan bunu yazdı:
    enver bunu yazdı:

sözde staj hacım.Staj naylon, bende biraz kebap yiyip şalgam suyu içer bir iki sağlam arkadaş edinir memleketim olan izmire geri dönerim:D

Hocam o dediklerin ADANA'da yapılır :) buyur gel ADANA'ya nirvanaya ulaştırim seni: ) 

<< Nitrous@TahriBaT.com >>
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DanLev
    DanLev's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    enver bunu yazdı:

Hangi sirkette yapicaksin acaba ben bilirim burdakilerin hepsini. Ben sana simdi pm atar cep telefonumu falanda veririm ama dedigim gibi p.tesi bi istanbul isim var kesin degil gitsemde persembe donerim haberlesiriz

Şirketin adını çokdan unuttum gitti.Evrakı imzalatırken aklımda kebap+rakı fikri vardı çünkü:D Tamam bekliyorum..

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    enver
    enver's avatar
    Erkek
    Antep in mutfaa da cok unludur adanali kardesim tamam salgaminiza falan saygimiz var da :D
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tariqat_Sapiii
    Tariqat_Sapiii's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    laa yourum yeminle olsunki ben antepde olsaydım gezdirirdim seni valla ben antepliyim kökenim soyum sopum endep ;) :) ama adanadayık yourum ( YORUM ) ;) :)
    la gitmişken torpağıma baklava yemeyi eksik etme haaa

Evli,Mutlu,Çocuklu (H) 70 Milyonda 1... Yapıcak Bişi Yok !
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DanLev
    DanLev's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    Nitrous bunu yazdı:

HannibALgan bunu yazdı:
    enver bunu yazdı:

Hocam o dediklerin ADANA'da yapılır :) buyur gel ADANA'ya nirvanaya ulaştırim seni: ) 

Adana seyahati de var listede ama Kozmoz yüzümüze baktı.Çünkü onlar antebe gelmek istiyorlardı bakıcaz.. ama aklımda bulunsun aga eywallah

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Nitrous
    Nitrous's avatar
    Erkek

enver bunu yazdı:
    Antep in mutfaa da cok unludur adanali kardesim tamam salgaminiza falan saygimiz var da :D

ayıntablı yorum benimde sizin mutfağınıza sonsuz sağgım var..hele ki o imam çağdaştaki baklava hala damağımda bide beyranla yuvarlamaya hastayım tabi yanında Şalgam :) 

<< Nitrous@TahriBaT.com >>
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DanLev
    DanLev's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    The_Holigan bunu yazdı:
    laa yourum yeminle olsunki ben antepde olsaydım gezdirirdim seni valla ben antepliyim kökenim soyum sopum endep ;) :) ama adanadayık yourum ( YORUM ) ;) :)
    la gitmişken torpağıma baklava yemeyi eksik etme haaa

bende diyorum bu tarikat sapıklığı nerden geliyor...Meğer The_Holigan'ın damarlarında baklava şerbeti geziyormuş a.q:):):)

Toplam Hit: 2564 Toplam Mesaj: 26