folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Antepli Müritler, Haftaya Ordayım Ama..

Antepli Müritler, Haftaya Ordayım Ama..

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    enver
    enver's avatar
    Erkek
    Nitrous bunu yazdı:
    -----------------------------

enver bunu yazdı:
    Antep in mutfaa da cok unludur adanali kardesim tamam salgaminiza falan saygimiz var da :D

ayıntablı yorum benimde sizin mutfağınıza sonsuz sağgım var..hele ki o imam çağdaştaki baklava hala damağımda bide beyranla yuvarlamaya hastayım tabi yanında Şalgam :) 

Walla aramizdada pek mesafa yok aslinda sizde gelin haftaya bi imam cagdas yapalim birlikte. Aksamada gider adanada mesut ustada bi raki icerik :D

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DanLev
    DanLev's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    enver bunu yazdı:
    Nitrous bunu yazdı:

enver bunu yazdı:
    Antep in mutfaa da cok unludur adanali kardesim tamam salgaminiza falan saygimiz var da :D

ayıntablı yorum benimde sizin mutfağınıza sonsuz sağgım var..hele ki o imam çağdaştaki baklava hala damağımda bide beyranla yuvarlamaya hastayım tabi yanında Şalgam :) 

Walla aramizdada pek mesafa yok aslinda sizde gelin haftaya bi imam cagdas yapalim birlikte. Aksamada gider adanada mesut ustada bi raki icerik :D

Ben bu fikre bayıldım.Ben varım.

kontrol edebilir olduğum savaş, kontrolüm dışında ki barıştan her zaman daha iyidir...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tariqat_Sapiii
    Tariqat_Sapiii's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    HannibALgan bunu yazdı:
    The_Holigan bunu yazdı:
    laa yourum yeminle olsunki ben antepde olsaydım gezdirirdim seni valla ben antepliyim kökenim soyum sopum endep ;) :) ama adanadayık yourum ( YORUM ) ;) :)
    la gitmişken torpağıma baklava yemeyi eksik etme haaa

bende diyorum bu tarikat sapıklığı nerden geliyor...Meğer The_Holigan'ın damarlarında baklava şerbeti geziyormuş a.q:):):)

:D:D:D Könaydın Olim :D

Evli,Mutlu,Çocuklu (H) 70 Milyonda 1... Yapıcak Bişi Yok !
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    real_agabey
    real_agabey's avatar
    Erkek

Ya bırahın allan seven yaw.

Antep in mutfağı meşurmuş.

İş için sürekli Antep e giderim bizim adana kebabına kıyma derler.Bi nohutlu dürümler var.Bi ciğer tavaları var.Bide pirinçli etli çorba beyran.Bu arada firik pilavına laf söyletmem tabi.Kalanı paso kebap.Her gittiğimde hastalanıp geliyorum.

Bide antepliler 7den 70 şe dışarda yemek yiyolar.Köşem diye kebapçi var akşamları full.

Türkiyenin en büyük hayvanat bahçesi orda.Gezmeden gelme.Hemen yanında en büyük kebap yapma yeri.Antepliler anlar.

Bi anımı anlatayım arada.Antepteki üst düzey büroklardan biri bizim patron vs oranın meşhur bi yerine yemek yemeye gittik.

Patron acı yiyemez ısrarla acısız beyran terbiyesiz (acısız) kuşbaşı söyledi.Adamlarda zaten tabağın dibinde acı biber hazır üstüne çorba koyuyolar.

Neyse çorba geldi acı bizim patron öfledi pöfledi yedi.Kuşbaşı geldi oda acı olunca garsonu çağırdı.Garsonda aşçıyı.

Aşçının verdiği cevap aynen şu

"Bey im tatlı yiyeceksen tatlıcı yan tarafta" .

Sen sen ol acıyı fazla sevmiyorsan az acılı lafını sakın kullanma zaten o acılı gelecek kaçarı yok.

Özellikler lahmacun.

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    jizz_jix
    jizz_jix's avatar
    Erkek

GEL HOCAM GEL BEKLRİM BENDE ANTEPTEYİM

TAKILIRIZ  :d PM AT BANA YARIN BAKARIM

TURKCELL
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Nitrous
    Nitrous's avatar
    Erkek

HannibALgan bunu yazdı:
    enver bunu yazdı:
    Nitrous bunu yazdı:

enver bunu yazdı:

Ben bu fikre bayıldım.Ben varım.

Rakı içme ve haftaya kelimeleri değişirse bende varım :)

Haftaya daha sınavlarım bitmiyor memlekete anca 2 hafta sonra gidebilirim.:s 

<< Nitrous@TahriBaT.com >>
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DanLev
    DanLev's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    real_agabey bunu yazdı:

İş için sürekli Antep e giderim bizim adana kebabına kıyma derler.Bi nohutlu dürümler var.Bi ciğer tavaları var.Bide pirinçli etli çorba beyran.Bu arada firik pilavına laf söyletmem tabi.Kalanı paso kebap.Her gittiğimde hastalanıp geliyorum.

Bide antepliler 7den 70 şe dışarda yemek yiyolar.Köşem diye kebapçi var akşamları full.

Türkiyenin en büyük hayvanat bahçesi orda.Gezmeden gelme.Hemen yanında en büyük kebap yapma yeri.Antepliler anlar.

Bi anımı anlatayım arada.Antepteki üst düzey büroklardan biri bizim patron vs oranın meşhur bi yerine yemek yemeye gittik.

Patron acı yiyemez ısrarla acısız beyran terbiyesiz (acısız) kuşbaşı söyledi.Adamlarda zaten tabağın dibinde acı biber hazır üstüne çorba koyuyolar.

Neyse çorba geldi acı bizim patron öfledi pöfledi yedi.Kuşbaşı geldi oda acı olunca garsonu çağırdı.Garsonda aşçıyı.

Sen sen ol acıyı fazla sevmiyorsan az acılı lafını sakın kullanma zaten o acılı gelecek kaçarı yok.

Özellikler lahmacun.
    Hacım az çok biliyorum.Antepde kısa bir öğrenim hayatım oldu zaten... Acıyı bende severim.Kabul ediyorum orjinali adanada ama antede içtiğim şalgamın tadını ne bileyim unutamıyorum aga.... Zaten gittiğimde maziyi de yad etmiş olcam:P

kontrol edebilir olduğum savaş, kontrolüm dışında ki barıştan her zaman daha iyidir...
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    enver
    enver's avatar
    Erkek
    real_agabey bunu yazdı:

Özellikler lahmacun.

Ewt antepte aci biraz fazladir kabul ediyorum ama urfa ve adanada ozman hic bisey yememek lazim onlarinki acidanda ote bisey :D Bide dedigin gibi beyranin acisizi olmuyo ama su hayatta en cok sevdigim seylerden biride beyrandir kimse beni ondan vazgeciremez :D
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    baron_27
    baron_27's avatar
    Erkek

beyran değil de, pirinçsiz, siyahlı, sarmısaklı paça beni de bundan kimse vazgeçiremez:

ayrıca antebimizin mutfağına laf atma teşebbüsünde bulunanlar: googleden araştırsın. türkiyenin en zengin mutfağı yazsın neresiymiş bi baksın.

ben haftaya çok yoğun çalışmam var, sınav dolayısıyla işleri erteledim. hafta arası fulll çalışmak zorundayım :( ama herhangi bir ihtiyacın olursa pm salla elimden geleni yaparım ;)

///______________
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    real_agabey
    real_agabey's avatar
    Erkek

Çeşit açısından Türkiye’nin en zengin mutfağına sahip ili Gaziantep olarak belirlendi. Gaziantep mutfağı tam 291 çeşit yemek, tatlı ve içecekten oluşuyor. Malhıtalı (mercimekli) köfte, yoğurtlu ufak köfte, yağlı köfte, iç katması (kısır), tene katması, haveydi köftesi, omaç, sini köftesi, süzek yapması, cağırtlak kebabı, ayva kebabı, elma kebabı, lebeniye, öz çorbası, maş çorbası, şirinli çorba, beyran, topaç, Köse Sefer kabağı dolması, loğlazlı aş, çiğdem aşı, ekşili daraklık tavası, beyran, şiveydiz, acur oturtması, kakırdak böreği, loğlaz piyazı, yarpuz piyazı, at elması turşusu, çelem turşusu Gaziantep’in ünlü yemeklerinden bazıları olarak sıralanıyor.

Hacım nerde yiyecez bunları söylede bi tadalım bakalım.

Ama eminimki listedeki çoğu yemeği sende ilk defa duyuyorsundur.

Benim kastım ulaşılabilinir yemek olarak.Yoksa ne haddimize laf söylemek

Toplam Hit: 2563 Toplam Mesaj: 26