folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Antepli Müritler, Haftaya Ordayım Ama..

Antepli Müritler, Haftaya Ordayım Ama..

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    baron_27
    baron_27's avatar
    Erkek

yok ben o listedekilerin %70 ini yemişimdir, diğerlerini de yapan olmadı.

antepte her yıl, her ev: patlıcan kurutur(topak antep patlıcanı oyulur kurutulur, kışın dolma yapılır), biber salçası çıkarılır (acı tatlı kırmızı biber çekilir kurutulur domates salçasıyla karıştırılır bir kış yenir :D) 

ramazan bayramlarında yuvalama yapılır, kuru pastalar yapılır, sütlaç, zerde yapılır.

yani bu yukarda yazdıklarım adet haline gelmiş her evde olan bişeydir, salçasız yemek yapılmaz. acısız zaten olmaz.

amma velakin o saydığın yemekler ev yemeği , yöresel yemek. onlardan satan yok ki. yani satan olsa da iflas eder. antepli zaten evde yiyor o yemekleri, dışarıda sadece et, dürüm, hazır yemek türü yenir. onlar ev yemeği olduğu için evlerde yapılıyo. yani ya akraban olacak :D yada tanıdığın. o yemekleri tadmak için. ama içliköfte, yuvarlama yemeden ölmeyin derim :d

///______________
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Dos_Attach
    Dos_Attach's avatar
    Erkek
    Vay be ne kadar çok antepli varmış haberimiz yok gel hacı gel yardımcı oluruz hertürlü :)

Dolar Ve Euro zulada elimde çek defteri, bir imzayla işin tamam arabanı çek serseri.!
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    jizz_jix
    jizz_jix's avatar
    Erkek
    hocam ben ne diyorum biliyn mu antepteki muridlerle de ufak bir buluşma yapalım

TURKCELL
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DanLev
    DanLev's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    jizz_jix bunu yazdı:
    -----------------------------
    hocam ben ne diyorum biliyn mu antepteki muridlerle de ufak bir buluşma yapalım
    -----------------------------
    Benim bildiğim TBT'de toplantı kararını yöneticiler veya modlar alabiliyor.Eğer onlar ön ayak olurlarsa bir Gaziantep Buluşması tertiplenebilir ve inanıyorum ki katılım da oldukça fazla olacaktır...

kontrol edebilir olduğum savaş, kontrolüm dışında ki barıştan her zaman daha iyidir...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    jizz_jix
    jizz_jix's avatar
    Erkek
    hayırlısı olsun hocam olsa iyi olur :D

TURKCELL
Toplam Hit: 2561 Toplam Mesaj: 26