Aöf Bütünleme Sınavı Sonuçları ??
-
herhangi bir sınava hazırlanma sürecinde strese girmiyorum ama şu sınav sonuçlarını beklemek çok zoruma gidiyor...
-
WingTsun bunu yazdı:
-----------------------------
yarın 17:00-18:00 arası açıklanacakmış 1 gün daha beklemek ölüm gibi geliyor :D
-----------------------------Hemde nasıl (askere gideceğimden değil öylesine merklanıyorum ) :)
-
fıtık oldum :W
-
mosquit0 bunu yazdı:
-----------------------------
fıtık oldum :W
----------------------------- -
yarın da açıklanacağına inanmıyorum ben amk.
o 17-18 arası diyen arkadaş kaynak sağlam mı?
bence bu kopya skandalları yüzünden aöf bütün kitapçıkları tek tek incelemeye aldı. yoksa ne sikime 30 gün beklesin. üstelik büt sınavları bunlar düz mantık daha az optik okutma.
-
ya ben bugun arıycakdım aof burosunu 5:3o da aradım gec oldu bıraz acan olmadı sorucakdım ne zman acıklanıyo dıye :W
-
Stres yapmayalım... Açıklarlar yakında.. Ben hiç meraklanmıyorum... Çalıştım,gerekeni yaptım,baktım,öyle baktım sadece, attım hafızaya,beyin bedava,bedava ya taşıyorum, niye hamallık edeyim...
-
gecikme sebebi diplomalarmış beyler normalde 20 gün sonra alınabiliyorduy diplomalar şimdi 7 gün sonra alınabilecekki askerliği olanlara problem çıkmasın diye böyle bir uygulamaya gitmişler falan filan işte gecikme sebebi buymuş diplomalar
-
la bugun açıklanacağından çok umutluydum bende...
-
Astsubay mi ne yakalandiya sınavda dizinde sorularla bu daha onceki cıkmıs yillarin sorularini dizine koymus .. calinma muhabbeti yuzundenmi bekletiyorlar askerlik meseleleri yuzunden mi bekletiyolar ona göre milleti birakacak gecirecekler heralde :D
askerlik tek tip felan olma ihtimali vardiya oyuzdenmi ne a.q öle olursaz zaten kimse gitmez aofe 1yil daha ekmegeini yiyeyim diye birakirlar belki milleti 1-2 puan demezler ...
acıklansa bari ya