Aöf Bütünleme Sınavı Sonuçları ??
-
gectımmm amk :D:D
-
70 Almışım vay anasını :)
Şimdi bi sorum olacak. Geçen sene 1 ders bu sene 3 ders verdim 4. sınıfa geçiyorum diye biliyorum doğrumudur ;)
Not: Toplam 6 dersim var.
-
Tek matematikten kalmişim 2 ye gectim şimdi bu matematik nolacak yine vize final mi olacak yoksa tek büt mü ?
anlamadim gitti
-
Stifler bunu yazdı:
-----------------------------
70 Almışım vay anasını :)
Şimdi bi sorum olacak. Geçen sene 1 ders bu sene 3 ders verdim 4. sınıfa geçiyorum diye biliyorum doğrumudur ;)
Not: Toplam 6 dersim var.
-----------------------------sanırım altan ıkı ders olunca gecıyosun usta 3 dersın olursa gecemıyosun dıye bılyıroum boyle olması lazım :|
-
evet stifler geçmişin alttan başka ders yoksa =)
byeren sende mat'ı alttan alıcaksın vize +final~büt olarak normal prosedür.
bende kalmışm a. -
3155 - İŞ VE SOSYAL GÜVENLİK HUKUKU 53 50 - 51 G 4193 - İNSAN KAYNAKLARI YÖNETİMİ 77 53 - 60 G 4195 - MUHASEBE DEN.VE MALİ ANALİZ 43 47 63 57 G 4200 - SERMAYE PİYASASI VE FİN.KUR 73 53 - 59 G 4201 - STRATEJİK YÖNETİM 57 63 - 61 G 4202 - GİRİŞİMCİLİK 63 57 - 59 G 4459 - ULUSLARARASI İŞLETMECİLİK 63 50 - 54 G ve sonunda Universite biter baba askere gider bohuhuhuhu diplomayı almadan burodan mezun olduguma dair bi kagıt alarak askerlik subesine basvuru yapa biliyormusum galiba bilgisi olan varmı?
-
Sadece 2 dersten kaldım. Hayırlı olsun 4. sınıf. İnşallah seneye biraz daha sıkı tutup mezun olurum artık.
-
arkadaşlar bu cevap kağıtları nasıl okunuyor bilginiz varmı. 85-90 beklediğim sınavdan 40 almışım
iyide çalışıp girdim sorularıda çözdüm.kalmışılm dersten.
sınav sorularını hazırlayanıda cevap anahtarlarını inceleyenide bu orosbu çocugu sistemi zenciler sike sike öldürsün amk
-
ara sınavdan 2 dersten kalmıştım, yıl sonu sınavı 5 dersden bütünleme sınavı 1 dersden, genel muhasebe sonuç olarak geçmişim :)
-
an itibariyle İşletme Fakültesi lisans Mezunuyum :-) Darısı okuyan arkadaşların başına..
saygılar.