folder Tahribat.com Forumları
linefolder Eğitim & Ödev & Bilimsel Döküman
linefolder Aöf Bütünleme Sınavı Sonuçları ??

Aöf Bütünleme Sınavı Sonuçları ??

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mosquit0
    mosquit0's avatar
    Erkek

gectımmm amk :D:D

adaletin bu suçu önleyemiyecek olduğunu düşünüyorsan yargıçda sen ol cellad da
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Stifler
    Stifler's avatar
    Erkek

70 Almışım vay anasını :)

Şimdi bi sorum olacak. Geçen sene 1 ders bu sene 3 ders verdim 4. sınıfa geçiyorum diye biliyorum doğrumudur ;)

Not: Toplam 6 dersim var.

3 Hafta önce Sigara Öldürüyor diye okudum, sigarayı bıraktım. 2 hafta önce Alkol Öldürüyor diye okudum, Alkolü bıraktım. Geçenlerde Aşırı Seks öldürüyor diye okudum, okumayı bıraktım..
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    byeren
    byeren's avatar
    Erkek

Tek matematikten kalmişim 2 ye gectim şimdi bu matematik nolacak yine vize final mi olacak yoksa tek büt mü ? 

anlamadim gitti

asdasdsa
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mosquit0
    mosquit0's avatar
    Erkek

Stifler bunu yazdı:
    -----------------------------

70 Almışım vay anasını :)

Şimdi bi sorum olacak. Geçen sene 1 ders bu sene 3 ders verdim 4. sınıfa geçiyorum diye biliyorum doğrumudur ;)

Not: Toplam 6 dersim var.

-----------------------------

sanırım altan ıkı ders olunca gecıyosun usta 3 dersın olursa gecemıyosun dıye bılyıroum boyle olması lazım :|

adaletin bu suçu önleyemiyecek olduğunu düşünüyorsan yargıçda sen ol cellad da
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MaxDreameR
    MaxDreameR's avatar
    Erkek

evet stifler geçmişin alttan başka ders yoksa =)

byeren sende mat'ı alttan alıcaksın vize +final~büt olarak normal prosedür.

bende kalmışm a.

" ' "
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sysf
    sysf's avatar
    Erkek
    3155 - İŞ VE SOSYAL GÜVENLİK HUKUKU 53 50 - 51 G 4193 - İNSAN KAYNAKLARI YÖNETİMİ 77 53 - 60 G 4195 - MUHASEBE DEN.VE MALİ ANALİZ 43 47 63 57 G 4200 - SERMAYE PİYASASI VE FİN.KUR 73 53 - 59 G 4201 - STRATEJİK YÖNETİM 57 63 - 61 G 4202 - GİRİŞİMCİLİK 63 57 - 59 G 4459 - ULUSLARARASI İŞLETMECİLİK 63 50 - 54 G ve sonunda Universite biter baba askere gider bohuhuhuhu diplomayı almadan burodan mezun olduguma dair bi kagıt alarak askerlik subesine basvuru yapa biliyormusum galiba bilgisi olan varmı?
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Stifler
    Stifler's avatar
    Erkek

Sadece 2 dersten kaldım. Hayırlı olsun 4. sınıf. İnşallah seneye biraz daha sıkı tutup mezun olurum artık.

3 Hafta önce Sigara Öldürüyor diye okudum, sigarayı bıraktım. 2 hafta önce Alkol Öldürüyor diye okudum, Alkolü bıraktım. Geçenlerde Aşırı Seks öldürüyor diye okudum, okumayı bıraktım..
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    siyahbereli
    siyahbereli's avatar
    Erkek

arkadaşlar bu cevap kağıtları nasıl okunuyor bilginiz varmı. 85-90 beklediğim sınavdan 40 almışım

iyide çalışıp girdim sorularıda çözdüm.kalmışılm dersten.

sınav sorularını hazırlayanıda cevap anahtarlarını inceleyenide bu orosbu çocugu sistemi zenciler sike sike öldürsün amk

Yapmadıklarınıza pişman olmaktansa, Yaptıklarınıza pişman olun...Yapın pişman olun, yada yapmayın yine pişman olun.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    jetlag
    jetlag's avatar
    Erkek

ara sınavdan 2 dersten kalmıştım, yıl sonu sınavı 5 dersden bütünleme sınavı 1 dersden, genel muhasebe sonuç olarak geçmişim :)

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Master
    Master's avatar
    Erkek

an itibariyle İşletme Fakültesi lisans Mezunuyum :-) Darısı okuyan arkadaşların başına..

saygılar.

Bilgi güçtür, düşmanını barışa zorlar.
Toplam Hit: 8858 Toplam Mesaj: 65