Aöf Bütünleme Sınavı Sonuçları ??
-
3 dersim vardı 2 tanesini geçtim spk yı kılpayı gecemedim..ne biçim bi ders bu yaa..
mezun olan arkadaşları tebrik ederim moralim çok bozuk , tek dersle uzattım kahretsin offfff..
-
korkarabatak bunu yazdı:
-----------------------------
askere gitcekler inş 4 ay mevzusu kabul edilir de 4 aydan yaparsınız şanslısınız hadi ibneler koğuşlara tahribat.com yazın
-----------------------------2 dersim vardi bende İsletme Lisans mezunu oldum arkdslar darisi diger arkdslarimizin basina ins.. Koguslara bu sene baya bi tahribat.com yazilacak anlasilan.. :)
Araliga yetişirsek askere gitmeden nereleri cıktıgını yazalim baride kışlada buluşma yapariz :D Buluşma fotolari göndeririz :D
-
Hayat üniversitesine gidiyorum ben halen
-
gumusservi bunu yazdı:
-----------------------------
3 dersim vardı 2 tanesini geçtim spk yı kılpayı gecemedim..ne biçim bi ders bu yaa..
mezun olan arkadaşları tebrik ederim moralim çok bozuk , tek dersle uzattım kahretsin offfff..
-----------------------------Durumuna çok üzüldüm gümüşservi çok kötü bi durum bende 3 sınıfta 2. sınınfın dersi yüzünden bi sene tekrar etmiştim 3 ü aofün kötü yanlarından biri de bu tek ders sınavı yok ...