folder Tahribat.com Forumları
linefolder Eğitim & Ödev & Bilimsel Döküman
linefolder Aöf Bütünleme Sınavı Sonuçları ??

Aöf Bütünleme Sınavı Sonuçları ??

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    gumusservi
    gumusservi's avatar
    Dişi

3 dersim vardı 2 tanesini geçtim spk yı kılpayı gecemedim..ne biçim bi ders bu yaa..

mezun olan arkadaşları tebrik ederim moralim çok bozuk , tek dersle uzattım kahretsin offfff..

Çok fotojenik bir "acı" çekiyorum. G ü l ü m s e . . .
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ByLoading
    ByLoading's avatar
    Erkek

korkarabatak bunu yazdı:
    -----------------------------

askere gitcekler inş 4 ay mevzusu kabul edilir de 4 aydan yaparsınız şanslısınız hadi ibneler koğuşlara tahribat.com yazın 

2 dersim vardi bende İsletme Lisans mezunu oldum arkdslar darisi diger arkdslarimizin basina ins.. Koguslara bu sene baya bi tahribat.com yazilacak anlasilan.. :)

Araliga yetişirsek askere gitmeden nereleri cıktıgını yazalim baride kışlada buluşma yapariz :D Buluşma fotolari göndeririz :D

Bilişim Uzmanı Programmer & WebDesigner
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Abdullah_CAN
    Abdullah_CAN's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Hayat üniversitesine gidiyorum ben halen

Linux
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kabadayi09
    kabadayi09's avatar
    Erkek

gumusservi bunu yazdı:

3 dersim vardı 2 tanesini geçtim spk yı kılpayı gecemedim..ne biçim bi ders bu yaa..

mezun olan arkadaşları tebrik ederim moralim çok bozuk , tek dersle uzattım kahretsin offfff..

Durumuna çok üzüldüm gümüşservi çok kötü bi durum bende 3 sınıfta 2. sınınfın dersi yüzünden bi sene tekrar etmiştim 3 ü aofün kötü yanlarından biri de bu tek ders sınavı yok ...

Biz türk filmlerindeki tecavüz sahnelerini izleyerek masturbasyon yapmış bir halkın çocuklarıyız, kimse bizden saf ve temiz duygular beklemesin...
Toplam Hit: 9251 Toplam Mesaj: 65